*Magda* Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 Dobry wieczór :) To niech zamkną ten sklep, jak nie mają winka :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 ale ja chce spróbować :placz: Quote
*Magda* Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 To musisz chodzić i sprawdzać co jakiś czas ;) albo zapytać kiedy będą je mieć ;) Quote
*Magda* Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 Chyba muszę zrobić sobie jakieś badania :hmmmm: Jestem taka śpiąca, że chyba zaraz zasnę przed laptopem :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 może to zwykłe przemęczenie...jesień się zbliża :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 To powinnam mieć jesienną deprechę, a nie spać :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 masz taką deprechę,że tylko spać będziesz:evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 [quote name='Angi']A może cukrzyca? :P[/QUOTE] Cukier miałam badany wielokrotnie w ciągu ostatnich dwóch lat ;) Ja chyba cierpię na chroniczne niewysypianie się młodej matki :roll: Quote
angineuuka Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 [quote name='magdabroy']Cukier miałam badany wielokrotnie w ciągu ostatnich dwóch lat ;) Ja chyba cierpię na chroniczne niewysypianie się[B] młodej [/B]matki :roll:[/QUOTE] a jakbyś napisała samej matki to by się coś stało? :evil_lol: Ale ja kiedyś też tak miałam, potrafiłam przyjść ze szkoły, zrobić zadanie i o 19/20 iść spać a rano i tak mieć problem ze wstaniem :P Quote
*Magda* Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 [quote name='Angi']a jakbyś napisała samej matki to by się coś stało? :evil_lol: Ale ja kiedyś też tak miałam, potrafiłam przyjść ze szkoły, zrobić zadanie i o 19/20 iść spać a rano i tak mieć problem ze wstaniem :P[/QUOTE] Bo to najczęściej młode matki się nie wysypiają :eviltong: I chciałam się poczuć młodziej :diabloti: Quote
angineuuka Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 [quote name='magdabroy']Bo to najczęściej młode matki się nie wysypiają :eviltong: I chciałam się poczuć młodziej :diabloti:[/QUOTE] buahahahhaha. :diabloti: stare się nie wysypiają :P Quote
*Magda* Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 :eviltong: Dobranoc :sleeping: Quote
Guest wolfheart Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 o i Magda padła.... dobranoc my też już idziemy spać;) Quote
*Magda* Posted September 13, 2013 Author Posted September 13, 2013 Zasnęłam jak tylko przyłożyłam głowę do poduszki :oops: A dziś mam pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęekną pogodę :p Quote
Izabela124. Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 [quote name='dOgLoV']to we mnie wlazło z kilku osób chyba :eviltong:[/QUOTE]Przeczytałam, że w Ciebie wlazło kilka osób :diabloti: [url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_2923_zpsdfdab1a2.jpg[/url] jakiego on ma irokezika :D Quote
*Magda* Posted September 13, 2013 Author Posted September 13, 2013 [quote name='Izabela124.']Przeczytałam, że w Ciebie wlazło kilka osób :diabloti: [URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_2923_zpsdfdab1a2.jpg[/URL] jakiego on ma irokezika :D[/QUOTE] O takich rzeczach, to Aga napisałaby w red room'ie :evil_lol: Irokez już mniejszy, bo wczoraj przycięłam mu grzywkę ;) Już miał taką długą, że jak go uczesałam, to sięgała do oczu :roll: Quote
Izabela124. Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 [quote name='magdabroy']O takich rzeczach, to Aga napisałaby w red room'ie :evil_lol: Irokez już mniejszy, bo wczoraj przycięłam mu grzywkę ;) Już miał taką długą, że jak go uczesałam, to sięgała do oczu :roll:[/QUOTE]Ja też w końcu musze swoją ciachnąć, bo mam taką długą, że szok, za brodę mi sięga :D Quote
*Magda* Posted September 13, 2013 Author Posted September 13, 2013 Ja też muszę podciąć, bo zaczyna mi wchodzić w oczy :roll: Ale jestem leniwa i mi się nie chce :diabloti: Quote
Izabela124. Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 [quote name='magdabroy']Ja też muszę podciąć, bo zaczyna mi wchodzić w oczy :roll: Ale jestem leniwa i mi się nie chce :diabloti:[/QUOTE]To zupełnie tak jak ja ha ha Quote
Guest wolfheart Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 [quote name='magdabroy']Ja też muszę podciąć, bo zaczyna mi wchodzić w oczy :roll: Ale jestem leniwa i mi się nie chce :diabloti:[/QUOTE] chodź po omacku:cool1: Quote
łamAga Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 [quote name='magdabroy']Cukier miałam badany wielokrotnie w ciągu ostatnich dwóch lat ;) [/QUOTE] Ja też cukrzycy nie mam a spała bym non stopa , a teraz musze wstawać o 7dmej :placz: dzisiaj byłam u mamy i ona poszła do kuchni , zanim wróciła to ja już na siedząco odleciałam :diabloti: ale wchodząc cos powiedziała i sie wystraszyłam no i poszłam sobie kawe zrobić żeby nie zasnąć znowu :lol: [quote name='Angi']a jakbyś napisała samej matki to by się coś stało? :evil_lol: [/QUOTE] wyciagnelas mi to z ust , razem z cukierkiem :eviltong: [quote name='Izabela124.']Przeczytałam, że w Ciebie wlazło kilka osób :diabloti: [/QUOTE] w zasadzie , miejsce by sie znalazło :diabloti: [quote name='marta.k9080']chodź po omacku:cool1:[/QUOTE] lepiej nie , ja bym sie przed chwilą zabiła o Sebastiana szafkę , mam śliwe jak byk :roll: Quote
Recommended Posts