Guest wolfheart Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='magdabroy']Chodzę do niego na szczepienia ;) A jak podaje coś moim zwierzakom, bo się rozchorowały, to i tak dzwonie do PL do mojej wetki :)[/QUOTE] to dobrze dla mnie to jest co najmniej dziwne ,żeby jednym zerknięciem stawiać takie śmiałe diagnozy Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='magdabroy']Pod koniec wizyty zapytał, czy jak Tora przejdzie tak ok 5km, to czy kuleje. Ale ona nie kuleje. Biega ze mną 3x w tygodniu, prawie codziennie biega za piłką tak, że aż pada na pysk. I nigdy nie kulała po wysiłku ;)[/QUOTE] byc moze chciał po prostu zedrzeć z ciebie za prześwietlenie .... Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='marta.k9080']to dobrze dla mnie to jest co najmniej dziwne ,żeby jednym zerknięciem stawiać takie śmiałe diagnozy[/QUOTE] I jeszcze jasnowidz, bo wie, że za 1-2 lata nie będzie chodzić :roll: [quote name='dOgLoV']byc moze chciał po prostu zedrzeć z ciebie za prześwietlenie ....[/QUOTE] Być może ;) Będę w PL, to sobie pogadam z moją wetką i jak coś to w Opolu robią rtg ;) Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='magdabroy'] Być może ;) Będę w PL, to sobie pogadam z moją wetką i jak coś to w Opolu robią rtg ;)[/QUOTE] dla spokojnosci lepiej zrób :) czasami weterynarze sie nie znają na psach w ogóle a udają mędrców :roll: Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='natija']zmien weta:diabloti:[/QUOTE] Ten do szczepień raz na 3 lata może być ;) Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 a no do szczepien to tak,jak umie to robic:roll: Quote
kalyna Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 o zdjęcia Torrry :loveu: psy z dyspazją mają inny chód.. ale jeśli dysplazja jest bardzo delikatna to może nie mieć objawów... I jaki macie duży ogród i jaki zadbany :loveu: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 mi sie tez nie chce wierzyc,ze to dysplazja,widzialam ja;) Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='kalyna']o zdjęcia Torrry :loveu: psy z dyspazją mają inny chód.. ale jeśli dysplazja jest bardzo delikatna to może nie mieć objawów... I jaki macie duży ogród i jaki zadbany :loveu:[/QUOTE] No, jakieś się pojawiły :) Ja wiem, że dysplazja może nie mieć objawów w początkowym stadium ;) Wiem też, że pomimo tego, że rodzice byli od niej wolni, to potomstwo może ją mieć ;) Ale do tego jest potrzebne prześwietlenie ;) Ogród duży, to fakt ;) Tylko nie ma za bardzo o co dbać, bo większość to trawa :eviltong: Quote
kalyna Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='magdabroy']Ja wiem, że dysplazja może nie mieć objawów w początkowym stadium ;) Wiem też, że pomimo tego, że rodzice byli od niej wolni, to potomstwo może ją mieć ;) Ale do tego jest potrzebne prześwietlenie ;) Ogród duży, to fakt ;) Tylko nie ma za bardzo o co dbać, bo większość to trawa :eviltong:[/QUOTE] dlatego też zastanawiam się, co on widział u Tory :lol: bo gdyby coś się działo, to widziałabyś ;) żywopłot :eviltong: Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='kalyna']dlatego też zastanawiam się, co on widział u Tory :lol: bo gdyby coś się działo, to widziałabyś ;) żywopłot :eviltong:[/QUOTE] Na bank bym zauważyła ;) Świeżo ścięty :) Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='natija']o jakich fotach Wy pie..licie:crazyeye:[/QUOTE] Tych co wstawiła :eviltong: Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='natija']i ja je ominelam:crazyeye:[/QUOTE] Okulista wita :diabloti: Quote
kalyna Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='natija']i ja je ominelam:crazyeye:[/QUOTE] nie nadążasz :evil_lol: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 no nie wyrabiam,tyle zescie naklepaly,ze nie patrzylam do tylu;) ale juz nadobilam,ale fot naszczelales,nowosc jakas:diabloti: ladny ogrod,kto kosi takie foty to ja chce czesciej ogladac:) Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='natija']no nie wyrabiam,tyle zescie naklepaly,ze nie patrzylam do tylu;) ale juz nadobilam,ale fot naszczelales,nowosc jakas:diabloti: ladny ogrod,kto kosi takie foty to ja chce czesciej ogladac:)[/QUOTE] To trzeba patrzeć wstecz :eviltong: Bogdan kosi, ja się do tego nie mieszam ;) Jutro będą kolejne :razz: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 no prosze jak sie rozkrecila z fotkami:diabloti: Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Bogdan wrócił, więc znikam :eviltong: Do jutra ;) Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='Aleksandra95']Dobry wieczór :)[/QUOTE] Dobry, dobry :) Quote
Recommended Posts