Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

Po pierwsze, to macie w pie*dol :mad: Wracam, a tu co? Kwiatki nie podlane, kurze nie pościerane, nie przewietrzone... Jak Wy dbacie o moją galerię, pod moją nieobecność :mad::eviltong:

A teraz szczegóły ;)
Pojechaliśmy na weekend ze znajomymi do wynajętego domku kempingowego ;) Byliśmy tam w piątek wczesnym wieczorem. Theoś był tak podekscytowany, że poszedł spać dopiero o godz. 21 :crazyeye: I tak go wymęczył ten weekend, że wczoraj i dziś spał w dzień 2x po 2h i przesypiał całe noce :p
Grillowaliśmy sobie, chodziliśmy na basen, spacerowaliśmy :)
Niestety Atos nie był w stanie "przeżyć", że ktoś interesuje się Torą i bardzo często wyskakiwał do Tory z zębami przez zazdrość :roll: I w sobotę rano zawieźli go do domu, bo pies się męczył i my też :shake: I w efekcie nie mam też żadnych zdjęć :eviltong: Tak więc Atosa nie udało mi się szkolić, choć w piątek szybko pojął, że ma się trzymać z daleka od Tory legowiska :mad:
A teraz Wam napiszę jak mnie mój własny pies zaskoczył ;)
Poszliśmy w sobotę na basen. Torę zamknęliśmy w domku i poszliśmy ;) Nigdy nic nikomu nie niszczyła, więc nie bałam się jej zostawić w "obcym" domu. Po jakiś 2h wychodzimy z basenu, ja patrzę, a w miejscu gdzie są pozamykane rowery do wynajęcie jest Tora i szczeka jak opętana :crazyeye: Dawid do mnie, że jestem przewrażliwiona i to nie jest Tora. Kuźwa, rozpoznam przecież swojego psa :mad: Wbijam na recepcję i mówię, że tu z rowerami jest zamknięty mój pies i chciałabym wiedzieć, co on tu robi?! Babka zawołała faceta, który ją złapał, a facet do mnie, że biegała po ośrodku :crazyeye: I że dobrze, że jest przyjazna do ludzi i dała się złapać. Otworzył bramkę, oddał mi psa, podziękowałam i poszliśmy ;) Całą drogę myśleliśmy jak ona wydostała się z domku :hmmmm: No i jak wróciliśmy, to już wiedzieliśmy jak wyszła ;) Wyskoczyła przez uchylone okno :crazyeye::mdleje: Jakby mi ktoś powiedział, że moja Tora wywinie taki numer, to bym go wyśmiała :evil_lol: Ale widać mój pies ma talenty, o których jeszcze nie wiem :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

Od czasu do czasu musi jakiś numer wywinąć:diabloti:
I tak była grzeczna,Luna pobiegła by mnie szukać i na pewno by nie dała się obcemu złapać:diabloti:

Posted

[quote name='Aleksandra95']To tora zaszalała :cool3::cool3::cool3:[/QUOTE]

No :evil_lol:

[quote name='marta.k9080']Od czasu do czasu musi jakiś numer wywinąć:diabloti:
I tak była grzeczna,Luna pobiegła by mnie szukać i na pewno by nie dała się obcemu złapać:diabloti:[/QUOTE]

Wszystko wskazuje na to, że mój pies poszedł "po śladzie", bo złapali ją pod basenem ;) Czyli Tora nadaje się na psa tropiącego :razz:

[quote name='natija']no widzisz musisz czesciej wyjedzac to poznasz swojego psa,jej drugie oblicze:evil_lol:[/QUOTE]

Wolę znać tylko tę dobra stronę jej charakteru ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']
Wszystko wskazuje na to, że mój pies poszedł "po śladzie", bo złapali ją pod basenem ;) Czyli Tora nadaje się na psa tropiącego :razz:
[/QUOTE]

No ba! Niech Ci szuka forsy:razz:

Posted

[quote name='natija']to wcale nie byla jej zla strona:eviltong:[/QUOTE]

Bardzo zła :eviltong: Pierwszy raz mi pies speir*olił :crazyeye:

[quote name='marta.k9080']No ba! Niech Ci szuka forsy[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/wink333.gif[/IMG][/QUOTE]

:D:D:D

Posted

[quote name='natija']przyzwyczajaj sie:diabloti:
a moze jakiegos samca wyczaila:diabloti:[/QUOTE]

Nie ma cieczki, więc faceci ją nie interesują :eviltong:
Dobrze, że Atosa nie było, bo jakby on spierdzielił, to by kogoś pogryzł :roll:

Posted

wow :crazyeye: ale wam Tora numer wywinęła :crazyeye: az strach pomyśleć co by sie stało jak na miejscu Tory był by Neron :roll: z tym ze on by nie został sam w "obcym" domu na tyle go znam , był by pisk i lament , nie dało by się go tam zostawić :shake:

ale nikt w tej całej sytuacji nie zauważył zdania że zdjęc nie ma :placz: a ja tak czekałam :placz: