Guest wolfheart Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Kto by zjadł...ludzie opychają się lodami z tego co widać na mieście i żłopią w ogródkach piwnych:evil_lol: Quote
natija Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 a trzeba bylo tak wczesnie przyjezdzac:diabloti:ciesz sie ,ze przyjechalam 10 min wczesniej:evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 [quote name='natija']a trzeba bylo tak wczesnie przyjezdzac:diabloti:ciesz sie ,ze przyjechalam 10 min wczesniej:evil_lol:[/QUOTE] Te 10 min. już by nic nie zmieniło :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 [quote name='magdabroy']A ja się opijam winem :eviltong:[/QUOTE] i co smaczne?:eviltong: Quote
*Magda* Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 [quote name='marta.k9080']i co smaczne?:eviltong:[/QUOTE] Bardzo :loveu: Polecam sklep netto, wino półsłodkie Bulgarius ;) Quote
Guest wolfheart Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 [quote name='magdabroy']Bardzo :loveu: Polecam sklep netto, wino półsłodkie Bulgarius ;)[/QUOTE] :cool3: się tak składa ,że w moim mieście budują Netto,otwarcie chyba będzie w sierpniu Quote
*Magda* Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 Jest białe i czerwone do wyboru ;) Oba pyszne :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 [quote name='magdabroy']Jest białe i czerwone do wyboru ;) Oba pyszne :loveu:[/QUOTE] wolę czerwone,ale spróbuję obu :p Quote
natija Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 jutro kupie napwno,a pozniej jak dam rade jeszcze to Ci napisze jak smakowalo:evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 [quote name='natija']jutro kupie napwno,a pozniej jak dam rade jeszcze to Ci napisze jak smakowalo:evil_lol:[/QUOTE] Ale to w polskim netto :eviltong: tutaj nie ma, bo sprawdzałam :shake: Marta ja też wolę czerwone, ale białe też spróbuj ;) Quote
Guest wolfheart Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 [quote name='magdabroy']Ale to w polskim netto :eviltong: tutaj nie ma, bo sprawdzałam :shake: Marta ja też wolę czerwone, ale białe też spróbuj ;)[/QUOTE] nie odmówię sobie:cool1: Quote
natija Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 jak ku.... nie ma tu:angryy:a w Polsce jest:crazyeye: Quote
*Magda* Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 [quote name='natija']jak ku.... nie ma tu:angryy:a w Polsce jest:crazyeye:[/QUOTE] W końcu jest coś co jest w PL a nie ma w DE :eviltong: Mam jeszcze 5 butelek, więc zapraszam :cool3: Quote
natija Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 kurde za daleko:angryy:nie dam rady potem wrocic:shake::evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 [quote name='natija']kurde za daleko:angryy:nie dam rady potem wrocic:shake::evil_lol:[/QUOTE] To weź sobie kierowcę ;) Albo to ja zaproponuję Ci nocleg :p Quote
*Magda* Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 [quote name='natija']no kierowca to zawsze sie znajdzie:evil_lol:[/QUOTE] Bierzesz męża, oznajmiasz mu, że jedziecie do mnie pić i już :diabloti: Quote
natija Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 wlasnie i w ten wlasnie sposob T nie ma nic do gadania:loveu::diabloti: Quote
*Magda* Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 [quote name='natija']wlasnie i w ten wlasnie sposob T nie ma nic do gadania:loveu::diabloti:[/QUOTE] Dokładnie tak :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Hejka ;) w tym tygodniu jestem tak zalatana ze nawet nie miałam czasu myslec ze Wy razem na ten spacer idziecie , przynajmniej mi smutno nie było :diabloti: ale Ty masz wielkiego minusta za to ze aparatu nawet nie wyciągnęłaś :mad: na szczescie koleżanka uratowała sytuację :eviltong: zdjęcia super :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: widać ze psiaki sie polubiły a na pewno zaakceptowały :lol::lol: ja po pracy nawet nie mam siły tu zajrzeć , na hali mamy 42 stopnie , duchota jak cholera , zero wiatru , czujesz jak pot kula Ci sie po plechac , miedzy cyckami na brzuchu WSZEDZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szału idzie dostać , nie nawidze mieć mokrych ciuchów a bluzke moge sobie po 30 min wkręcać , mało tego musimy w tej duchocie zapierdzielac jak małe samochodziki , ledwo dojezdzam do domu , nawet nie mam siły sie złościć na Qwendi za całą demolke , po prostu padam na pysk i spie jak niemowle :roll: Quote
*Magda* Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 Cześć Marta :) Obżarstwo to grzech :roll: Zrobiłam sobie wątróbkę z przepisu mojego brata ;) Wątróbki było 400g+dodatki :) Pomyślałam, że będę miała na dwa razy :) I co? I zjadłam wszystko na raz :oops: Quote
Recommended Posts