łamAga Posted May 17, 2016 Posted May 17, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Też Cię kocham Dobranoc Quote
*Magda* Posted May 18, 2016 Author Posted May 18, 2016 Mata przyszła, ale muszę złożyć reklamację, bo piłeczka jest dziurawa i nie można jej nadmuchać, a do tego nie ma jej też za co powiesić, bo oczka brak :/ Quote
*Magda* Posted May 18, 2016 Author Posted May 18, 2016 I jeszcze Theodor z puzzlami :) I moje tatoo już prawie całkowicie wygojone :) Quote
Aleksa. Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Nathanek jak urósł! Theoś piękny..szkoda, że mamusia nic pod pupkę nie dała :P Quote
Ania :) Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Fajna ta mata szkoda ze uszkodzona. Duże te dzieci już masz :D Quote
*Magda* Posted May 18, 2016 Author Posted May 18, 2016 Ola, Theoś już jest duży i sam potrafi sobie wziąć coś pod pupę :P Aniu, rosną jak na drożdżach :D Te moje małe dziecię mnie wykończy :( Wczoraj skończyło mi się mleko AR (na ulewanie dla niewtajemniczonych :P) i stwierdziłam, że nie kupuję kolejnego, bo może już wystarczy normalne, które dostawał do tej pory ;) Byłam w wielkim błędzie :/ Dziś w dzień, troszkę mu się ulało, ale nie wiele. Jednak wieczorem, 40 minut po jedzeniu, puścił takiego pawia, że do zmiany nie tylko pościel, ale nawet ochraniacz z łóżeczka :/ Jutro z rana jadę po kolejną paczkę AR, nie mam wyjścia. Quote
Aleksa. Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Tadek mi strasznie ulewa..dzisiaj godzine 'po' nawet poszla az fontanna do gory i cały mokry był... Quote
*Magda* Posted May 18, 2016 Author Posted May 18, 2016 Pół biedy ta większa ilość prania...Najbardziej szkoda takiego maluszka :( Quote
łamAga Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Jak ślicznie Nathan wygląda na tej macie <3 Kurcze mogli by sie przyłożyć do sprawdzenia rzeczy które wysyłają :/ Theodor <3 jaki kochany śmieszek <3 Dziara <3 <3 <3 <3 tez sobie zrobie jak mi sie wydatki " uspokoją" :D Quote
*Magda* Posted May 18, 2016 Author Posted May 18, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Jak ślicznie Nathan wygląda na tej macie <3 Kurcze mogli by sie przyłożyć do sprawdzenia rzeczy które wysyłają :/ Theodor <3 jaki kochany śmieszek <3 Dziara <3 <3 <3 <3 tez sobie zrobie jak mi sie wydatki " uspokoją" :D Ślicznie, ślicznie :) Karton nie był oryginalnie zapakowany, grzechotki były luzem w kartonie, a worek od nich otwarty w środku....Bogdan już napisał email do sprzedającego. Teraz ma 10 dni na odpowiedź co z tym fantem dalej robimy ;) Ja bym tylko tę dmuchaną piłkę odesłała i niech wysyła mi nową. Ale to on teraz zdecyduje czy chce zwrot wszystkiego czy tylko tej uszkodzonej części ;) Theodor uwielbia się śmiać do aparatu :D A co sobie zrobisz? też imię synka? Quote
łamAga Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Hmmm dziwne trochę , powinno być wszystko ładnie zapakowane :/ Dzieci chyba tak mają , Staś też tak robi ;) Tak , imię i date urodzenia chce sobie wytatuować <3 dużo dałas za takiej wielkości tatuaż ? ;) Quote
*Magda* Posted May 18, 2016 Author Posted May 18, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Hmmm dziwne trochę , powinno być wszystko ładnie zapakowane :/ Dzieci chyba tak mają , Staś też tak robi ;) Tak , imię i date urodzenia chce sobie wytatuować <3 dużo dałas za takiej wielkości tatuaż ? ;) Zobaczymy jak się sprzedający do tego odniesie ;) Dzieci się śmieją, a zwierzęta pchają się prosto w obiektyw No ja się wahałam między imionami a literką z imienia+data urodzenia. Wygrały imiona Jak z nim rozmawiałam przez telefon, to powiedział 400zł za imiona, a serduszko mi zrobi gratis. A w ostateczności dałam 320zł, bo zrobił szybciej niż przypuszczał ;) Quote
łamAga Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Zobaczymy jak się sprzedający do tego odniesie ;) Dzieci się śmieją, a zwierzęta pchają się prosto w obiektyw No ja się wahałam między imionami a literką z imienia+data urodzenia. Wygrały imiona Jak z nim rozmawiałam przez telefon, to powiedział 400zł za imiona, a serduszko mi zrobi gratis. A w ostateczności dałam 320zł, bo zrobił szybciej niż przypuszczał ;) jak bedzie robił problemy to Torkę mu wyślij ze zwrotem :D dokładnie ! hahahaha chyba to tak już musi być :P Ja mam jedno dziecko więc zmieści się i imię i data :D kurde ale sobie cenią taką małą dziarę , ja za takiego dużego psa dałam 200 zł , tylko to było ładnych pare lat wstecz , mimo wszystko i tak twierdze że przesadzają z cenami ! Quote
*Magda* Posted May 18, 2016 Author Posted May 18, 2016 Ja, 14 lat temu, za kolorową rybę zapłaciłam 80zł ;) Teraz , pewnie z 300-400 stówki :/ Tak swoją drogą, to właśnie równo 14 lat temu, też w maju i u tego samego gościa robiłam tatuaż. Jak mu to powiedziałam, to się śmiał, że jestem majową dziewczyną :D Quote
łamAga Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Buahahahahahaahha majowa dziewczyna hahaha a to dobre :D To szykuj wzór na kolejny maj :D Quote
kalyna Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 O 15.05.2016 o 21:10, marta1624 napisał: Co do pierwszej części- nie dziwię się doktorowi ze był w szoku :D Bądź co bądź Onki są ześwirowane, na wczorajszym dogtrekkingu było około 5 owczarków i żaden normalny, każdy się na psy siepał (nie, nie piszę tego w kontekście "omamciu mam genialnego psa w typie ONa"... Moja też się zalicza do tych 5 :P). ONki są strasznie popsute, niestety, to wielka szkoda :( To takie genialne psy... A widziałaś team, ONeksterier,użytek i czarny belg? Ja wszystko wiem,że im wcześniejsze rozpoznanie,tym większe szanse na dluższe życie bez bólu...ale obawiam się,że diagnoza zwali mnie z nóg.I to już nic nie będzie mi się wydawać, będzie sama prawda... Ona miała być prześwietlona w lipcu, jak operowaliśmy jej guzka, aleeeee jak już ją wet zabierał to się okazało, że on nie ma RTG :( Dlatego poczekamy do kolejnej operacji, chyba na jesień,bo znowu jakiś guzek jej się pojawił :( Quote
Aleksa. Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Moja ciotka u podobno najlepszego w Wawie robiła te tatuaże-przyznaje zajebiste. Ale płaci za jedno wejście 1000zł jakoś..a potrzeba kilku chyba na jeden tatuaż.. Quote
*Magda* Posted May 18, 2016 Author Posted May 18, 2016 1 minutę temu, kalyna napisał: Ja wszystko wiem,że im wcześniejsze rozpoznanie,tym większe szanse na dluższe życie bez bólu...ale obawiam się,że diagnoza zwali mnie z nóg.I to już nic nie będzie mi się wydawać, będzie sama prawda... Ona miała być prześwietlona w lipcu, jak operowaliśmy jej guzka, aleeeee jak już ją wet zabierał to się okazało, że on nie ma RTG :( Dlatego poczekamy do kolejnej operacji, chyba na jesień,bo znowu jakiś guzek jej się pojawił :( Mnie też diagnoza zwaliła z nóg :/ Przy tym pierwszym rtg myślałam, że to tylko będzie jakiś stan zapalny i tyle. A tu zonk :( Tylko tym razem upewnij się, że będzie to rtg na miejscu :) Quote
łamAga Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Moja ciotka u podobno najlepszego w Wawie robiła te tatuaże-przyznaje zajebiste. Ale płaci za jedno wejście 1000zł jakoś..a potrzeba kilku chyba na jeden tatuaż.. A masz gdzieś fote cioci z dziarami ? ;) cena powalająca :/ Quote
*Magda* Posted May 18, 2016 Author Posted May 18, 2016 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Moja ciotka u podobno najlepszego w Wawie robiła te tatuaże-przyznaje zajebiste. Ale płaci za jedno wejście 1000zł jakoś..a potrzeba kilku chyba na jeden tatuaż.. Cena jest uzależniona od czasu jaki trzeba poświęcić ;) Quote
kalyna Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Mnie też diagnoza zwaliła z nóg :/ Przy tym pierwszym rtg myślałam, że to tylko będzie jakiś stan zapalny i tyle. A tu zonk :( Tylko tym razem upewnij się, że będzie to rtg na miejscu :) Powiem tak, wiem, że coś się dzieje. Ale nic nie zrobię,dopóki nie będzie wiedzieć co to jest. A w psa ciągle narkozy walić, to aż mi jej szkoda... Poprzednio jak byłam na konsolacji i już się umówiłam na zabieg z prześwietleniem, więc w domu stresior i inne jazdy.. zajeżdżam do weta, a on mi z tekstem, że dzisiaj to nieeee, on jej dzisiaj nie zrobi zabiegu :O To pojechałam do innego,który mnie nie zawiódł. I co? brak rtg...moje szczęście...A mogłam to machnąć przy sterylce... Już znalazłam gabinet, na razie obserwujemy i dopiero na jesień będzie zabieg. Booo jak jest ciepło to na stówę Suka będzie się dobierać do tego. A tak po lecie wsio goi się na niej jak na psie :) Quote
kalyna Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Aaaa tatoo zazdraszczam. Ja nie mogę mieć, to tym bardziej mi się podobają... :( Quote
Aleksa. Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 7 minut temu, dOgLoV napisał: A masz gdzieś fote cioci z dziarami ? ;) cena powalająca :/ Mam, ale jeden nie jest dokończony ;) 7 minut temu, *Magda* napisał: Cena jest uzależniona od czasu jaki trzeba poświęcić ;) Pewnie tak :p ale mega drogo Quote
*Magda* Posted May 18, 2016 Author Posted May 18, 2016 Teraz, kalyna napisał: Aaaa tatoo zazdraszczam. Ja nie mogę mieć, to tym bardziej mi się podobają... :( Czemu nie? Quote
Recommended Posts