*Magda* Posted April 30, 2016 Author Posted April 30, 2016 Teraz, Aleksa. napisał: Chyba Nathan chciałaś napisać Mamusiu :) O matulu, znowu dałam plamę :D Quote
łamAga Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 też chodziło mi o to że się walnęłaś :P Ooooo no to gratulację :* Olivier też ładne imię <3 Quote
*Magda* Posted April 30, 2016 Author Posted April 30, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: też chodziło mi o to że się walnęłaś :P Ooooo no to gratulację :* Olivier też ładne imię <3 Musicie mi wybaczyć, bo już z niewsypania chodzę do tyłu :/ Już miałam iść spać, ale zobaczyłam, że Aga zawitała na dogo i zostałam :P Ale zjem zaraz mozarellę i idę spać :P Dziękuję w imieniu młodego tatusia :) Quote
łamAga Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Musicie mi wybaczyć, bo już z niewsypania chodzę do tyłu :/ Już miałam iść spać, ale zobaczyłam, że Aga zawitała na dogo i zostałam :P Ale zjem zaraz mozarellę i idę spać :P Dziękuję w imieniu młodego tatusia :) Nieeee no w takim wypadku wybaczam :* :* ;* :* Nawet nie próbuję sobie wyobrażać jak musisz mieć ciężko , ja z jednym dzieckiem chodze cały czas nie wyspana a z dwójką to bym chyba padła ;) Quote
*Magda* Posted April 30, 2016 Author Posted April 30, 2016 Ogólnie, nie mogę narzekać, skoro mam czas na dogo :P Jednak fakt jest taki, że nawet jak już znajdzie się chwila na drzemkę (nie zbyt często), to ciężko mi to zrealizować :/ W takich sytuacjach najczęściej mam ochotę wypić w spokoju kawę, coś poczytać....no a potem przychodzi wieczór, ledwo widzę na oczy i żałuję, że jednak się nie zdrzemnęłam :D Quote
*Magda* Posted April 30, 2016 Author Posted April 30, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: Hej Magda i dwa Theodory :D Hejka :P Śmiejcie się, śmiejcie :mad: Pogadamy jak któraś z Was będzie miała dwoje dzieci i męża na stanie :P A teraz już idę spać ;) A raczej poczytać 1 rozdział książki i dopiero spać :P Quote
łamAga Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 Skąd ja to znam , dzisiaj już mi aż zimno było od niewyspania i Sebek mówi do mnie " to czemu sie nie zdrzemniesz w dzien jak młody śpi " ale kiedy ja mam się zdrzemnąć jak ja wlasnie wtedy mam czas na kawę albo żeby pranie zrobić w spokoju albo wyprasować a zanim to wszystko zrobie to młody sie budzi , już takie nasze mamusiowe myślenie ;) Quote
*Magda* Posted April 30, 2016 Author Posted April 30, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: Skąd ja to znam , dzisiaj już mi aż zimno było od niewyspania i Sebek mówi do mnie " to czemu sie nie zdrzemniesz w dzien jak młody śpi " ale kiedy ja mam się zdrzemnąć jak ja wlasnie wtedy mam czas na kawę albo żeby pranie zrobić w spokoju albo wyprasować a zanim to wszystko zrobie to młody sie budzi , już takie nasze mamusiowe myślenie ;) Chyba nasza głupota :P Dobranoc ;) Quote
łamAga Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Chyba nasza głupota :P Dobranoc ;) Kiedyś to zrozumiemy i będziemy spać w stercie brudu ale będziemy wyspane hahahahaha Dobranoc ;) Quote
łamAga Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Miało być Matko Polko , ale nikt sie nie zorientował :D Quote
*Magda* Posted May 1, 2016 Author Posted May 1, 2016 32 minut temu, dOgLoV napisał: Miało być Matko Polko , ale nikt sie nie zorientował :D Co za różnica :P A "Polsko" też może być ;) W końcu za 3 dni będę znowu stąpać po Polskiej ziemi :) Quote
łamAga Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 weź sobie trochę ziemi do woreczka i wysyp później u siebie na podwórku to zawsze będziesz stąpać po Polskiej ziemi :D 2 Quote
Ania :) Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: weź sobie trochę ziemi do woreczka i wysyp później u siebie na podwórku to zawsze będziesz stąpać po Polskiej ziemi :D Hahahahaha :p Quote
*Magda* Posted May 1, 2016 Author Posted May 1, 2016 Aga, Ty naprawdę jesteś walnięta :D Chciałam napisać inaczej, ale dzieci tu zaglądają :P Quote
*Magda* Posted May 1, 2016 Author Posted May 1, 2016 Kolorowych snów laseczki, ja uciekam już spać :P Quote
Recommended Posts