*Magda* Posted April 23, 2016 Author Posted April 23, 2016 8 minut temu, kalyna napisał: Wow, jakie duże już te chłopaki są :O A Tora iść królewskie danie ma ;) co tam smacznego wcinała? Koty to ogólnie gardzą, złorzeczą i są wredne :P my mamy 2 i najpierw wkurzały Owczary, a teraz to kukają czy droga wolna -_- No, rosną chłopaki :D A to były żeberka wieprzowe, ale tak obrośnięte mięchem, że szok! Quote
*Magda* Posted April 23, 2016 Author Posted April 23, 2016 Aga, jak Nathan coś "gada", to Bogdan się pyta Theodora co on mówi :D Co do body, to te są stare i już troszkę rozciągnięte, dlatego tak wyglądają :/ A że dziś mi się znowu porzygał, to na szybko przebrałam go w takie bodziaki :P Pozostałe bodziaki ma ładnie pod szyją i nie jest goły :P Quote
łamAga Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Hahahahahaha i co , Theodor odpowiada co usłyszał ? :P A ja jakie bym nie zalożyła młodemu to zawsze tak właśnie wyglądał , dlatego wszedzie szukałam jak już to z zapięciem na boczku przy szyjce ;) Quote
*Magda* Posted April 23, 2016 Author Posted April 23, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Hahahahahaha i co , Theodor odpowiada co usłyszał ? :P A ja jakie bym nie zalożyła młodemu to zawsze tak właśnie wyglądał , dlatego wszedzie szukałam jak już to z zapięciem na boczku przy szyjce ;) Właśnie nie, bo twierdzi, że go nie rozumie :D Aguś, spójrz na pierwsze zdjęcie, które cytowałaś. Tam nie ma "gołego" :P Dopiero później jak się za bardzo kręcił, to się co nieco pokazało :P Quote
łamAga Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 :D Niby tak ale ja i tak nie jestem przekonana , ja lubie jak jest ładnie przylegające do szyjki :D Quote
Ania :) Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Nie no oni w przyszłości będą wyglądać jak bliźniacy :D sa mega do siebie podobni :) dwa pieknisie :) Quote
*Magda* Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 11 godzin temu, Ania :) napisał: Nie no oni w przyszłości będą wyglądać jak bliźniacy :D sa mega do siebie podobni :) dwa pieknisie :) Mam taką nadzieję Aniu :) Nie będę ukrywać, że fajnie byłoby mieć takich dwóch rudzielców, podobnych do siebie, tylko w różnym wieku :D 10 godzin temu, Paulina94 napisał: Kochające rodzeństwo :P Teraz tak ;) A za kilka lat będą się chcieli pozabijać :D Quote
*Magda* Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 Wczoraj była u mnie koleżanka, ta od Atosa ;) Ci co nie wiedzą o kogo chodzi, muszą szukać info w galerii, kilkaset stron wcześniej Prosto z mostu zapytałam ile mieli szczeniaków. Były 3, same pieski. 2 poszły do rodziny, a tylko jednego sprzedali. Już nie pytałam czy te 2 oddali, bo nie było chętnych na kupno, czy po prostu tak chcieli. Ponoć psów nie dopilnowali jak byli na urlopie w PL. Po odchowaniu szczeniaków, Tina miała kolejną cieczkę, ale już je separowali przez cały jej czas trwania. Teraz koleżanka chce ją ciachnąć, żeby więcej szczylków nie było ;) Quote
*Magda* Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 Mądra decyzja, to fakt :) Jednak i tak zastanawiam się czy rzeczywiście te szczylki to był przypadek, czy może jednak przerosła ich ciąża, poród itd....I dlatego wolą teraz sukę ciachnąć ;) Quote
łamAga Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Mądra decyzja, to fakt :) Jednak i tak zastanawiam się czy rzeczywiście te szczylki to był przypadek, czy może jednak przerosła ich ciąża, poród itd....I dlatego wolą teraz sukę ciachnąć ;) być może tak , stwierdzili że za dużo roboty za taką kase , najwazniejsze że się ogarnęli ;) Quote
*Magda* Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 Co racja, to racja :) Młody rośnie jak na drożdżach :) Waży już ponad 5kg i jak go mierzyłam, to wyszło mi 58cm :) Quote
*Magda* Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Tadzio urodzil sie 58 cm :P Oooo, to duży ;) Nathan tylko 54cm, więc teraz na ubrankach już widać różnicę ;) W tygodniu robiłam segregację i prawie wszystkie na 56cm już odłożyłam do kartona i zakładam mu już powoli rozm. 62 :) Quote
łamAga Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 A ja już nie ogarnia jaki rozmiar nosi Fabian , niektóre 86 mu są dobre a niektóre są dużo za duże , niektóre spodnie 80 są dobre a niektóre jak by mial wode w piwnicy hehe Quote
*Magda* Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: A ja już nie ogarnia jaki rozmiar nosi Fabian , niektóre 86 mu są dobre a niektóre są dużo za duże , niektóre spodnie 80 są dobre a niektóre jak by mial wode w piwnicy hehe Aguś, bo te rozmiarówki są dziwne :/ Theodor nosi teraz 104, a w zeszłym tygodniu odkładałam spodnie, które według metki są na 92cm :D A ma też np. kilka koszulek na 110cm, a są mniejsze niż te na 104 :P Quote
łamAga Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Aguś, bo te rozmiarówki są dziwne :/ Theodor nosi teraz 104, a w zeszłym tygodniu odkładałam spodnie, które według metki są na 92cm :D A ma też np. kilka koszulek na 110cm, a są mniejsze niż te na 104 :P No i weź tutaj kup coś jak nie masz dziecka ze sobą :/ jutro mam mu zamiar kupić czapeczke z daszkiem , mam nadzieje ze nie wtopie z rozmiarem bo wjade po nia jak pojade do pracy Quote
*Magda* Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 Nathan urodził się z główką 36.5cm. Po wyjściu ze szpitala kupiłam mu czapkę na 45cm i jest za mała :D Quote
Aleksa. Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Nathan urodził się z główką 36.5cm. Po wyjściu ze szpitala kupiłam mu czapkę na 45cm i jest za mała :D Szybko rosnie :P Tadzio czapek nie nosi. :) Quote
*Magda* Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Szybko rosnie :P Tadzio czapek nie nosi. :) Nie, to czapka szybko zmalała, bo kupiłam mu inną na 42-43cm i jest (prawie) idealna :) W ogóle? Quote
łamAga Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Hahahahaha to ale mu kopułka urosła :D Fabian ma niby 48 ale kupie mu na 50 , tam jest regulacja więc luzik ;) Dlaczego Tadzio nie nosi czapek ? latem jak bedzie slonce to z daszkiem czapka jest fajna , ale nie wiem czy młody nie bedzie sciągał bo On wiecznie sciaga czapki ehhhh Quote
*Magda* Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 Dobra, na mnie pora i trzeba iść spać :P Walnęłam sobie browarka na lepszy sen, choć oczywiście go nie potrzebuję, bo przez te nocne pobudki, zasypiam momentalnie :D Tak więc, dobranoc laseczki :P Quote
łamAga Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 A ja dopiero zaczynam pić browarka :P Ja tez zasypiam na siedząco , dzisiaj popołudniu jak młody spał mówię do Sebka " położe sie na 15 min i później pójde na oródek pozbierać psie niespodzianki " przymknęłam oko a zaraz słysze " wstawaj bo już godzina minęła " hehe przeleciało jak 5 min :D Dobranoc ;) Quote
Recommended Posts