*Magda* Posted April 17, 2016 Author Posted April 17, 2016 10 godzin temu, Ania :) napisał: Hejka niedzielnie :) Cześć wieczorowo :) 6 godzin temu, dOgLoV napisał: hejka ;) rzeczy na pewno już wyschły :P Hej :) I co w związku z tym? :P Quote
łamAga Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 6 minut temu, *Magda* napisał: Cześć wieczorowo :) Hej :) I co w związku z tym? :P No fotki ciuszków by stykły :P Ale te są lepsze <3 <3 <3 <3 Jakie dwa mega słodziaki :* <3 Quote
*Magda* Posted April 17, 2016 Author Posted April 17, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: No fotki ciuszków by stykły :P Ale te są lepsze <3 <3 <3 <3 Jakie dwa mega słodziaki :* <3 Dziś z rana mieliśmy odwiedziny znajomych. Popołudniu wpadli kolejni. Oczywiście od jednych i od drugich dostał prezenty, m.in. ciuszki. Jakbym chciała focić wszystko co Theodor dostaje od naszych znajomych, to więcej byłoby fot ciuchów, niż dzieci :P Dziękuję :* Quote
łamAga Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Nie będę focić ciuchów :P Lyń :P chociaż rozumiem bo sama mam tyle ciuszków że szaf mi brakuje a dzisiaj znowu kupiłam dużo od babki z fb :D Quote
łamAga Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: No to się nie czepiaj :P Ale kiedy ja uwielbiam dziecięce ciuszki oglądać :P Quote
Ania :) Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Jak Nathan podrośnie to będą wyglądać jak bliźniaki z Theo :) Quote
łamAga Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: To idź do sklepu :P Nie mam na to czasu :P dlatego sama ciuszki kupuje na fb :P Quote
*Magda* Posted April 17, 2016 Author Posted April 17, 2016 2 minuty temu, Ania :) napisał: Jak Nathan podrośnie to będą wyglądać jak bliźniaki z Theo :) Mam taką nadzieję :) 2 minuty temu, dOgLoV napisał: Nie mam na to czasu :P dlatego sama ciuszki kupuje na fb :P I Ty mnie leniem nazywasz? :P Quote
łamAga Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: Mam taką nadzieję :) I Ty mnie leniem nazywasz? :P Już nie będę :P Quote
*Magda* Posted April 17, 2016 Author Posted April 17, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: Już nie będę :P Do następnego razu :P Quote
łamAga Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Do następnego razu :P zawsze zapominam że masz co robić z dwójką dzieci :P dzisiaj jak młody spał w południe to sobie tak leżałam i myślałam czy dała bym rade jak bym teraz miała drugie dziecko i stwierdziłam że chyba było by ciężko ;) 1 Quote
*Magda* Posted April 17, 2016 Author Posted April 17, 2016 Ciężko jest :/ Nie będę ściemniać, że nie :P Ale da się to wszystko jakoś ogarnąć. A poza tym, to jest tego warte :) Quote
łamAga Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Ciężko jest :/ Nie będę ściemniać, że nie :P Ale da się to wszystko jakoś ogarnąć. A poza tym, to jest tego warte :) To na pewno ;) ale z jednym jest ciężko a z dwoma , jeszcze małymi to musi być hardcore , dzisiaj wyszłam na chwile z pokoju , wracam a tam cała zawartość szuflady z moimi roboczymi ciuchami leży wywalona na ziemi a młody uśmiech od ucha do ucha heh no rynce opadają z tymi szafkami ehhh Quote
*Magda* Posted April 17, 2016 Author Posted April 17, 2016 Koleżanka, która była u nas dziś rano ma 10 miesięczną córeczkę. I chce kolejne dziecko, ale nie wie ile sobie przerwy zrobić...Czy jak nie będzie za długo czekać, to nie zrobi się wygodna...Dylematy chyba ma każda z nas :P Quote
Recommended Posts