*Magda* Posted April 8, 2016 Author Posted April 8, 2016 3 godziny temu, Ania :) napisał: To nie ma co sie krzywic tylko cieszyć że cieczka teraz i będzie w Polsce spokoj :) Jak to mówią: "Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło" ;) 1 godzinę temu, Aleksa. napisał: Już po spacerku? Foty sa? :D Po spacerku, fot brak :P Quote
*Magda* Posted April 8, 2016 Author Posted April 8, 2016 Nie mam jak zrobić, bo Nathan właśnie śpi na mojej ręce :D Quote
Aleksa. Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 9 minut temu, *Magda* napisał: Nie mam jak zrobić, bo Nathan właśnie śpi na mojej ręce :D Zrobiłaś! Tylko Nathanka, ale zrobiłaś :D Quote
*Magda* Posted April 8, 2016 Author Posted April 8, 2016 3 godziny temu, Aleksa. napisał: Zrobiłaś! Tylko Nathanka, ale zrobiłaś :D Ale to było tylko komórką, żebyś sama zobaczyła, że nie kłamię :P Quote
Aleksa. Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Ale to było tylko komórką, żebyś sama zobaczyła, że nie kłamię :P Mogą być też takie fotki ;) Quote
*Magda* Posted April 8, 2016 Author Posted April 8, 2016 Dobra, kilka domowych fotek ;) Lumpek w tle, żebyście wiedziały, że jeszcze żyje :D Podnoszę główkę :) Bracia :) Urodził się blondynem, a 4 tyg. później robi się rudy Quote
Aleksa. Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 No widzisz, jak trzeba Cię mobilizować! :) mógłby być blondynem Quote
*Magda* Posted April 8, 2016 Author Posted April 8, 2016 Pierwsze 4 foty są z wczoraj jeszcze :P Nie, ma być rudy Quote
Aleksa. Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Jeszcze przez to życia nie będzie miał, i co ?! Quote
*Magda* Posted April 8, 2016 Author Posted April 8, 2016 Mamusia zbuduje w nim (w nich) takie poczucie swojej wartości, że inni będą go (ich) mogli cmoknąć w tyłek ;) Quote
łamAga Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Jakie słodziaki dwa <3 Magda teraz czas na rudą dziewczynkę <3 <3 <3 <3 i więcej fot poproszę ! :D Quote
kalyna Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Oo woooow, ale on już duży :O serio, dawo mnie tu nie było :P Oby się zdrowo chował :) Lumpek widzę, że jest zachwycony z nowego członka rodziny :P mina godna zarozumiałego kota <3 Quote
łamAga Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Hejka Mamusiu i dzidzie <3 Co tutaj taka cisza ? :) Quote
*Magda* Posted April 9, 2016 Author Posted April 9, 2016 Cisza, bo miałam dużo sprzątania itp. Potem chłopaki pojechały na quady, a ja na spacer z Nathanem i Torą ;) A jak wróciłam, to się okazało, że cała nasza wioska jest bez prądu :/ Sąsiadka dzwoniła do dostawcy prądu i powiedzieli, że prąd będzie za 3h albo później :( No to zabrałam Nathana i pojechałam do koleżanki, bo młody miał zaraz jeść, a ja nie miałam jak wody zagrzać :/ Zabrałam też 2 termosy, żeby mi dała wrzątek, jakby się okazało, że dopiero w nocy będzie prąd. Nakarmiłam u niej młodego, wypiłam kawkę, posiedziałam, poplotkowałam i o 19 wróciłam ;) Na szczęście już prąd włączyli :) Quote
łamAga Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 O kurcze to ale mielicie przygodę nie ciekawą z tym prądem :/ Ja sie jakoś tak nauczyłam że wieczorem gotuje wode do termosu i wystarcza mi na caly dzień do soczków kaszki i na wieczór do mleka ;) Quote
*Magda* Posted April 9, 2016 Author Posted April 9, 2016 No, ja gotuję właśnie wodę do termosa wieczorem i wystarcza mi do następnego dnia, gdzieś do godz. 15-16. Gdybym wiedziała, że mi taki numer wywiną, to bym przed spacerem nastawiła wodę ;) Quote
*Magda* Posted April 9, 2016 Author Posted April 9, 2016 Junior robi postępy i dziś po raz pierwszy zasnął sam w łóżeczku, ale w salonie, a nie w pokoiku ;) Oczywiście, Theodor musi też mieć zdjęcie :D I takie koszule kupiłam Theodorowi na komunię, na którą jedziemy w maju. Błękitna na długi rękaw, a zielona na krótki, bo nie wiem jaka będzie pogoda ;) Quote
Aleksa. Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Rozumiem, że z tak długiego spaceru, to foteczki są ? :D huehuehue Quote
Recommended Posts