Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, dOgLoV napisał:

Qulwa moja paczka dojdzie na pewno jak już Nathan bedzie na świecie :P jeszcze nie skompletowałam :P czekam za czymś :P

Przecież się nie spieszy ;)

A tak w ogóle, to Theodor chce, żeby (następny) braciszek miał na imię Kacper :D

2 minuty temu, Angi napisał:

Ale na bolilapke Baloo nie pomoglo chyba :P

A to już nie moja wina :P

Posted

Buaahahahaha Theoś już sobie planuje kolejnego braciszka :D a co ze siostrzyczką ? :P

U mnie pewnie był by Kubuś albo Marika ;)

Siostrzyczkę też chce ;) Każdego dnia chce inną płeć :D

W środę byliśmy odebrać zatyczki do uszu na basen i pani go pytała kogo mama ma w brzuszku, a on na to, że siostrzyczkę. Ja mówię, że nie, że braciszka i ten w ryk, bo on chce siostrzyczkę! A dziś składaliśmy szafę dla Nathana (5 tyg. czekaliśmy na reklamację :/) i zrobił awanturę, bo on nie chce takiej samej szafy mieć jak braciszek :D

Gdyby nie fakt, że Bogdan się nie zgodzi na Kacperka, to już teraz bym kombinowała z Theodorem, żeby tatusia namówić na Kacperka ;)

Posted

Hehehehehe dobry jest hahaha cos czuję żę bedziecie mieli nie łatwą przeprawę z jego "zazdrością" , ale mam nadzieje ze szybko się oswoi z braciszkiem ;)

Magda Ty jeszcze nie urodziłaś Nathana a już chcesz Kacperka ???? :P

Posted
3 minuty temu, magdabroy napisał:

Theodor miał być Kacprem, ale Bogdan kategorycznie się nie zgadza na to imię :/

A dlaczego ? ja bym nie chciała bo u Nas na osiedlu był pies o tym imieniu i z nim by mi się kojarzyło ale ogólnie ładne imię ;)

Posted
3 minuty temu, magdabroy napisał:

Bogdanowi się to kojarzy z duszkiem Kacperkiem i twierdzi, że dzieci by się śmiały z naszego dziecka, jakby miał tak na imię :/

Powiedz mu że za dużo bajek ogląda :P

ale Sebek nie chciał Marcela bo mu sie kojarzyło z bajką w której był Marceli ptak hehehehe

Posted

Powiedz mu że za dużo bajek ogląda :P

ale Sebek nie chciał Marcela bo mu sie kojarzyło z bajką w której był Marceli ptak hehehehe

Widzisz, nasi mężowie mają jakieś zboczenia z tymi bajkami :D Pamiętam tę bajkę Marceli ptak, ale gdyby padła propozycja Marcel, to jakoś bym tego z tą bajką nie skojarzyła ;)

Posted

Już jestem "po" :P

Wrażenia? Żadne :P Igła taka cieniutka, że samego ukłucia praktycznie nie czuć ;) Igły wbite w okolicy kolan i kostek, pozycja półleżąca, wygodna :)

Następna sesja w czwartek. O ile oczywiście Alicja nie będzie odbierać akurat porodu :D

Posted

Dziś kolana i kostki. Następnym razem nie wiem co, bo nie pytałam, ale pewnie będzie podobnie :P Wiem tylko, że ogólnie to właśnie kolana, kostki i palce u stóp :P

Posted

Koleżanka, która rodziła w maju, od odejścia wód i pierwszych bóli, do zakończonego porodu, miała czas 5h :) Alicja jak przyjechała do szpitala, to chciała się kawy napić, bo środek nocy, pierwszy poród Anety, więc jest czas itp. Ale nie zdążyła jej wypić :P