*Magda* Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 [quote name='dOgLoV']zdjęcia :multi::loveu::loveu::loveu::loveu: mały arab jest dobry :diabloti: a prezencik słodki :loveu:[/QUOTE] [quote name='Izabela124.'][URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_4480_zps99843a34.jpg[/URL] ha ha super :)[/QUOTE] Dzięki :) Mały Arab jest teraz na moim pulpicie ;) Quote
łamAga Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 A na moim jest nadal Piotra Glaca Mohamed :evil_lol: Quote
*Magda* Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 [quote name='dOgLoV']A na moim jest nadal Piotra Glaca Mohamed :evil_lol:[/QUOTE] Fuuuuuuuuuuuuj :eviltong: Quote
łamAga Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='magdabroy']Fuuuuuuuuuuuuj :eviltong:[/QUOTE] mniami :loveu: jak tam zdrówko dzisiaj ?? Quote
*Magda* Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 [quote name='dOgLoV']mniami :loveu: jak tam zdrówko dzisiaj ??[/QUOTE] Trochę lepiej ;) W nocy nawet spałam, bo przed snem wzięłam Gripex Noc ;) Przed chwilą wypiłam drugiego Fervex'a, a na noc znowu Gripex ;) Jutro będę już (prawie) zdrowa :) I walnę sobie reeds'ika grejfrut-ananas :loveu: Byłam dziś w polskim sklepie i kupiłam 4 sztuki :p Quote
łamAga Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='magdabroy']Trochę lepiej ;) W nocy nawet spałam, bo przed snem wzięłam Gripex Noc ;) Przed chwilą wypiłam drugiego Fervex'a, a na noc znowu Gripex ;) Jutro będę już (prawie) zdrowa :) I walnę sobie reeds'ika grejfrut-ananas :loveu: Byłam dziś w polskim sklepie i kupiłam 4 sztuki :p[/QUOTE] U nas fervex jest wycofany .... [URL]http://pieniadze.fakt.pl/Fervex-wycofany-ze-sprzedazy-Popularny-lek-na-objawy-grypy-skazony-,artykuly,212966,1.html[/URL] mi jakoś ten reds nie podchodzi , wolę sobie walnąć żurawinkę :loveu: Quote
*Magda* Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 Wiem, bo już ostatnio mi pisałaś, że jest wycofany ;) Ale nadal idzie go kupić w aptece: [url]http://www.aptekaslonik.pl/advanced_search.php?find=fervex&x=0&y=0[/url] Quote
łamAga Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 niby tak ale w tym artykule co Ci dalam jest napisane ze zawiera jakas grozna bakterie .... Quote
*Magda* Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 [quote name='dOgLoV']niby tak ale w tym artykule co Ci dalam jest napisane ze zawiera jakas grozna bakterie ....[/QUOTE] Wiem, ale jest też podana data przydatności do spożycia, jak i napisane, że w aptece można sprawdzić czy opakowanie pochodzi z bezpiecznej serii ;) Quote
*Magda* Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 Theoś dziś jeździł prawdziwą koparką :grins: Bogdan wyszedł z nim przez ogród na pola, bo tam kopali dół pod kable ;) No i koleś wziął Theosia do koparki, wybrał z nim 2x ziemię z rowu i oddał go tatusiowi :) Zanim ja przyszłam z aparatem, to było już za późno :mad::( Quote
łamAga Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 szkoda ze tego nie uwieczniłaś ale Theoś pewnie miał mega radoche co ?? :lol: Quote
angineuuka Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 fervex nie może być wycofany :mad: Quote
łamAga Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='Angi']fervex nie może być wycofany :mad:[/QUOTE] booo ?? :eviltong: Quote
angineuuka Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='dOgLoV']booo ?? :eviltong:[/QUOTE] bo on mi pomaga, jak grypsko mam :p Quote
łamAga Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='Angi']bo on mi pomaga, jak grypsko mam :p[/QUOTE] to weźmiesz theraflu:eviltong: Quote
*Magda* Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 [quote name='dOgLoV']szkoda ze tego nie uwieczniłaś ale Theoś pewnie miał mega radoche co ?? :lol:[/QUOTE] No ;) Facet się zdziwił, że tak chętnie do niego poszedł :) Zero strachu, płaczu itp. Wyciągnął rączki i był "jego" :evil_lol: Angi, idź do apteki i zapytaj czy jest ;) A jak nie, to podałam linka do apteki internetowej, która ma go w sprzedaży :) Quote
łamAga Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='magdabroy']No ;) Facet się zdziwił, że tak chętnie do niego poszedł :) Zero strachu, płaczu itp. Wyciągnął rączki i był "jego" :evil_lol: Angi, idź do apteki i zapytaj czy jest ;) A jak nie, to podałam linka do apteki internetowej, która ma go w sprzedaży :)[/QUOTE] to ciocia jak pojedzie do opola musi mu sprawić jakieś autko :diabloti: Quote
*Magda* Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 [quote name='dOgLoV']to ciocia jak pojedzie do opola musi mu sprawić jakieś autko :diabloti:[/QUOTE] Trzymam Cię za słowo :diabloti: Quote
łamAga Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='magdabroy']Trzymam Cię za słowo :diabloti:[/QUOTE] ale wiesz , nie takie prawdziwe :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 [quote name='dOgLoV']ale wiesz , nie takie prawdziwe :eviltong:[/QUOTE] Nie, no zabawkowe ;) Quote
angineuuka Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 też mu może kupię :evil_lol: jak przyjadę :p Quote
*Magda* Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 [quote name='Angi']też mu może kupię :evil_lol: jak przyjadę :p[/QUOTE] Jak ja będę, to Ty tym bardziej masz być :mad: Quote
*Magda* Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 [quote name='Angi']ale że, będziesz na pewno? :P[/QUOTE] Jeszcze Bogdan nie dostał odpowiedzi :roll::mad: Quote
Recommended Posts