Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']zdjęcia :multi::loveu::loveu::loveu::loveu:

mały arab jest dobry :diabloti:

a prezencik słodki :loveu:[/QUOTE]

[quote name='Izabela124.'][URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_4480_zps99843a34.jpg[/URL] ha ha super :)[/QUOTE]

Dzięki :)

Mały Arab jest teraz na moim pulpicie ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']mniami :loveu:

jak tam zdrówko dzisiaj ??[/QUOTE]

Trochę lepiej ;) W nocy nawet spałam, bo przed snem wzięłam Gripex Noc ;)
Przed chwilą wypiłam drugiego Fervex'a, a na noc znowu Gripex ;)
Jutro będę już (prawie) zdrowa :) I walnę sobie reeds'ika grejfrut-ananas :loveu: Byłam dziś w polskim sklepie i kupiłam 4 sztuki :p

Posted

[quote name='magdabroy']Trochę lepiej ;) W nocy nawet spałam, bo przed snem wzięłam Gripex Noc ;)
Przed chwilą wypiłam drugiego Fervex'a, a na noc znowu Gripex ;)
Jutro będę już (prawie) zdrowa :) I walnę sobie reeds'ika grejfrut-ananas :loveu: Byłam dziś w polskim sklepie i kupiłam 4 sztuki :p[/QUOTE]

U nas fervex jest wycofany ....

[URL]http://pieniadze.fakt.pl/Fervex-wycofany-ze-sprzedazy-Popularny-lek-na-objawy-grypy-skazony-,artykuly,212966,1.html[/URL]

mi jakoś ten reds nie podchodzi , wolę sobie walnąć żurawinkę :loveu:

Posted

Wiem, bo już ostatnio mi pisałaś, że jest wycofany ;)
Ale nadal idzie go kupić w aptece:
[url]http://www.aptekaslonik.pl/advanced_search.php?find=fervex&x=0&y=0[/url]

Posted

[quote name='dOgLoV']niby tak ale w tym artykule co Ci dalam jest napisane ze zawiera jakas grozna bakterie ....[/QUOTE]

Wiem, ale jest też podana data przydatności do spożycia, jak i napisane, że w aptece można sprawdzić czy opakowanie pochodzi z bezpiecznej serii ;)

Posted

Theoś dziś jeździł prawdziwą koparką :grins:
Bogdan wyszedł z nim przez ogród na pola, bo tam kopali dół pod kable ;) No i koleś wziął Theosia do koparki, wybrał z nim 2x ziemię z rowu i oddał go tatusiowi :) Zanim ja przyszłam z aparatem, to było już za późno :mad::(

Posted

[quote name='dOgLoV']szkoda ze tego nie uwieczniłaś ale Theoś pewnie miał mega radoche co ?? :lol:[/QUOTE]

No ;) Facet się zdziwił, że tak chętnie do niego poszedł :) Zero strachu, płaczu itp. Wyciągnął rączki i był "jego" :evil_lol:

Angi, idź do apteki i zapytaj czy jest ;) A jak nie, to podałam linka do apteki internetowej, która ma go w sprzedaży :)

Posted

[quote name='magdabroy']No ;) Facet się zdziwił, że tak chętnie do niego poszedł :) Zero strachu, płaczu itp. Wyciągnął rączki i był "jego" :evil_lol:

Angi, idź do apteki i zapytaj czy jest ;) A jak nie, to podałam linka do apteki internetowej, która ma go w sprzedaży :)[/QUOTE]

to ciocia jak pojedzie do opola musi mu sprawić jakieś autko :diabloti: