Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pati

Zdjęcie już jest :lol: Kotek super, no i piesek też. Ładnie razem wyglądają. Ja też mam czarnego psa i rudego kota :angel:

Jeżeli chodzi o zabawy duzych psów z małymi, to z mojego doświadczenia wynika, że zupełnie nie ma problemu. Duże są bardzo delikatne w stosunku do tych mniejszych. Starają się ich nie nadepnąć i nie szturchać. W momentach krytycznych potrafia bardzo zwinnie je przeskoczyć. Mnie się wydaje, że to trochę tak jak u koni (pomijając inne aspekty), duże strasznie się boja o swoje łapy, dlatego są takie ostrozne.

Posted

Pati, ursus

No tak, zaskoczyliście mnie swoją interpretacją :lol:

No cóż, mały pies z góry pewnie też cieklawie wygląda. A zwłaszcza taka parówa ;)

Bo w sumie np. u takiego afgana, to co od dołu widać ? Nic ! Same kłaki :) Taki biedny jamnior to chyba się czyje jakby wpadł pod mopa albo co :)

Posted

Ta mopa to jeszcze nie wiem, ale poprzednia to najbardziej bała sie szczypania w łapi. Aż przechodziła na drugą stronę ulicy na widok małych (sorrka) zjadliwców :lol: