PATIszon Posted December 17, 2003 Posted December 17, 2003 PatiNie ma zdjęcia :( Rotti, podobnie jek zdjęcia pod Twoim nickiem. Nie wiem co się dzieje, spróbuje jeszcze raz.:niewiem: Quote
Rotti Posted December 17, 2003 Posted December 17, 2003 Pati Zdjęcie już jest :lol: Kotek super, no i piesek też. Ładnie razem wyglądają. Ja też mam czarnego psa i rudego kota :angel: Jeżeli chodzi o zabawy duzych psów z małymi, to z mojego doświadczenia wynika, że zupełnie nie ma problemu. Duże są bardzo delikatne w stosunku do tych mniejszych. Starają się ich nie nadepnąć i nie szturchać. W momentach krytycznych potrafia bardzo zwinnie je przeskoczyć. Mnie się wydaje, że to trochę tak jak u koni (pomijając inne aspekty), duże strasznie się boja o swoje łapy, dlatego są takie ostrozne. Quote
PATIszon Posted December 18, 2003 Posted December 18, 2003 duże strasznie się boja o swoje łapy, dlatego są takie ostrozne. No tak, jamnik taka krwiożercza bestia, że lepiej uważać na swoje łapy! Jeszcze odgryzie :lol: Quote
ursus Posted December 18, 2003 Posted December 18, 2003 I nie tylko łapy !!!! Od spodu duże psy wyglądają czasem ciekawie !!!! :lol: Quote
Rotti Posted December 18, 2003 Posted December 18, 2003 Pati, ursus No tak, zaskoczyliście mnie swoją interpretacją :lol: No cóż, mały pies z góry pewnie też cieklawie wygląda. A zwłaszcza taka parówa ;) Bo w sumie np. u takiego afgana, to co od dołu widać ? Nic ! Same kłaki :) Taki biedny jamnior to chyba się czyje jakby wpadł pod mopa albo co :) Quote
PATIszon Posted December 18, 2003 Posted December 18, 2003 Uważaj, bo jak chwyci tego mopa za... ądro to dopiero sie mopa zdziwi! :lol: Quote
Rotti Posted December 18, 2003 Posted December 18, 2003 Ta mopa to jeszcze nie wiem, ale poprzednia to najbardziej bała sie szczypania w łapi. Aż przechodziła na drugą stronę ulicy na widok małych (sorrka) zjadliwców :lol: Quote
ursus Posted December 19, 2003 Posted December 19, 2003 Jamnik pod mokrym afganem czuje się jak auto w myjni ......... niech się tylko duży otrzepie !! Quote
Rotti Posted December 19, 2003 Posted December 19, 2003 Gorzej, jak ta chodząca mujnia właśnie przespacerowała się po błotku :D Quote
PATIszon Posted December 19, 2003 Posted December 19, 2003 Jamnik pod mokrym afganem czuje się jak auto w myjni ......... niech się tylko duży otrzepie !! Mi ostatnio myjnia złamała antenkę :evil: Quote
tunio Posted December 19, 2003 Posted December 19, 2003 podaj ich do sadu 8) Za szkode moralna :lol: Quote
Recommended Posts