Jump to content
Dogomania

Schronisko w Radomsku - Ruszamy z adopcjami! Prosimy o pomoc.

Recommended Posts

Posted

Kochane gałganki! Nie pozwolimy na to więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pod Grunwaldem już w tyłek dostali...;)
Widziałam na innym wątku, że ludzie zareagowali na planowany wywóz 70 psów do Niemiec pismem do władz, by wstrzymać wywóz do czasu wyjaśnienia wątpliwości. Jak sytuacja wygląda w Radomsku Temidko? Psiaki cały czas są sprzedawane??????

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Siedzę i myślę co napisać.......niewiem,poprostu niewiem ....brak mi słów. Wrze we mnie !!!
Temido dasz radę a my na ile to możliwe będziemy Cię wspierać. Napisał w liczbie mnogiej bo myślę że zgodzicie się ze mną, jak nie wszystkie to przynajmniej w większości :)

Posted

Mysle ze AgaG nie bedzie miala nic przeciwko temu zeby jej list otwarty wziac za wzor :)

I potem slac gdzie sie da, do gazet, do fb, do TV, do for, do Niemiec przede wszystkim, tlumaczeniem juz sie ktos zajmie - oby tylko z polskiego na niemiecki :diabloti:

Posted

[quote name='Temida'][B]KOCHANI POMÓŻCIE BŁAGAM.
Potrzebuje dwóch transportów:
1. DO WEEKENDU Radomsko -> Warszawa
2. Radomsko -> Toruń[/B][/QUOTE]
I co, znalazł się transport...?

pzdr.

Posted

Przepraszam za offa ale potrzebuje kogoś do odbycia wizyty pa w Zgierzu, czeka tam dom dla wrocławskiego psiaka:[url]http://www.dogomania.pl/threads/212838-Macho!!!-Komu-przystojnego-sznaucera-%29/page3?highlight=macho[/url]
Będę wdzieczna za pomoc:)

• 2 weeks later...
Posted

[url]http://www.hundehilfe-polen.de/index.php?option=com_content&view=article&id=418:geplant-tierheimfahrt-vom-13-15102011&catid=76:tierheimfahrten-2011&Itemid=104[/url]
HHP sie wybiera za pare dni do Polski i znowu widze psa numer 8052 z Radomska na ich liscie :

[QUOTE]8052 aus Radomsko für Tierschutzligadorf Groß Döbbern[/QUOTE]

Posted

To jest właśnie to, że pewne potwory czują się bezkarne w tym co robią.
My ostrzegaliśmy, że jeszcze jeden pies a robimy aferę i słowa dotrzymamy.

Posted

A dziś od rana wśród zwierzolubnych na FB wrze. Była wywózka do Niemiec kilkunastu psiaków ze schroniska we Wrocławiu. Jednej z wrocławskich wolontariuszek, bardzo aktywnej na FB, wywieziono m.in. jej ukochaną podopieczną. Jeszcze dziś zdążyła z nią być na spacerze. Na FB są fotki z tej wywózki. Delikatnie mówiąc - nie wyglądało to subtelnie...:-(:-(:-(