milosnicy zwierzat Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 [quote name='Temida']Pewnie :) Ja zawsze mam coś przygotowane. Wyślę Ci na NK. Madziu nie ma czipa, a tatuaż jutro poproszę aby zobaczyli jeszcze w pachwinie.[/QUOTE] wyślij kochana biorę się w garść i zacznę działać Quote
tibby Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Jakby co to daj znać :) Kurcze, że też mamy takie psiaki w schronie. Ech... Quote
Marycha35 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Temi ten nowy w schronie, rudy, na kolana, śliczny!!!! moje serducho też capnął, ech....durni durni ludzie, takie cudo wywalić. Dzis przeczytałam takie zdanie: można żyć bez psa..... ale po co? Dla wszystkich dogowariatów:) Quote
Igam Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Ja w innej sprawie ;) Czy na Radomsko można wpłacać 1 % ? Quote
AniaB Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Cudne psiaki! A ten pierwszy/pierwsza to duzy? On jakby leonbergerowaty taki troche.. Quote
Temida Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Igo schroniska nie mają możliwości 1%. Dzisiaj ukazał się taki krótki artykuł w gazecie. Osobiście wypowiedź budzi moje oburzenie, gdyż jak widzę 15 kg owczarka niemieckiego, dobermana, czy charta to nie powiem, że Żywienie PRZEBIEGA PRAWIDŁOWO. [URL=http://img845.imageshack.us/i/027s.jpg/][IMG]http://img845.imageshack.us/img845/4081/027s.jpg[/IMG][/URL] Oczywiście podejmiemy odpowiednie kroki, bo jak widzę urzędnicy problemu nie widzą, a my owszem. Quote
majqa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Artykuł bomba... Nie wiedziałam, że radni do tego stopnia zaangażowali się w karmę, że aż poczuli się bez/radni w kwestii jej smaku. To może zaproszą na obrady samych zainteresowanych? Kto jak nie psy wypowie się lepiej? Zlepek liter, słowotok do zapełnienia miejsca w gazecie, jakość informacyjna dająca się ograniczyć do jednego, góra dwóch zdań. Quote
tibby Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 :shake: no nie wierzę... Karmienie przebiega prawidłowo, no pewnie! W ogóle nie wystają kości i żebra... Quote
felkanowakowa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='majqa']Artykuł bomba... Nie wiedziałam, że radni do tego stopnia zaangażowali się w karmę, że aż poczuli się bez/radni w kwestii jej smaku. To może zaproszą na obrady samych zainteresowanych? Kto jak nie psy wypowie się lepiej? Zlepek liter, słowotok do zapełnienia miejsca w gazecie, jakość informacyjna dająca się ograniczyć do jednego, góra dwóch zdań.[/QUOTE] Majqa, nie czytasz ze zrozumieniem. Radni nie mogą angażować się w kwestie karmy, bo rada miasta to nie miejsce na rozwiązywanie tego typu problemów. Tam rozwiązuje się tylko i wyłącznie problemy ważne, poważne i niecierpiące zwłoki. Mieliby zajmować się karmą dla zwierząt?!?!? Natomiast kwestie smaku należy pozostawić fachowcom, a nie samym zainteresowanym! Nie liczyłabym zatem, że ktoś z zainteresowanych zostanie zaproszony na obrady. Pozostaje nam tylko wierzyć, że radni zaproszą jakiegoś wybitnego degustatora psiej tudzież kociej karmy. I wtedy wszystko się wyda... A tak na poważnie, to ręce mi opadły, a ciśnienie skoczyło. I słów mi brak. I znowu się wstydzę, że jestem stąd. I żałuję, że w gazecie nie znalazło się miejsce na kilka fotek "prawidłowo" odżywianych psin, może wtedy cytowani panowie dostrzegliby przepaść ziejącą pomiędzy ich własnymi wypowiedziami a schroniskową rzeczywistością. Temido, nie poddawaj się. Quote
majqa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='felkanowakowa']Majqa, nie czytasz ze zrozumieniem. Radni nie mogą angażować się w kwestie karmy, bo rada miasta to nie miejsce na rozwiązywanie tego typu problemów. (...) [/QUOTE] Raczej się nie znamy więc masz prawo tak uważać i tej wersji się obie trzymajmy ([I]mój problem z czytaniem ze zrozumieniem[/I]). :evil_lol: [SIZE=1]Śmiem z kolei twierdzić, że nie bardzo Ty załapałaś, co ja chciałam wyrazić swoją wypowiedzią. Zresztą, mniejsza, kto, co i po co... [/SIZE] Ktoś, kto kiedykolwiek miał do czynienia z radą miasta wie, że nie takie duperele/ z pozoru banały są omawiane na jej posiedzeniach (poza rzecz jasna sprawami grubego kalibru). Oczywiście zakładam ostrożnie, że Radomsko jest chlubnym wyjątkiem. Quote
Temida Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 P. Joasiu, ja się nigdy nie poddaje, gdy walczę o słuszną sprawę. A zdjęcia jeszcze się znajdą. Jutro dzwonię kiedy będę mieć protokół, piszemy pismo, a jak nie zaproszą na sesję to się umówimy na spotkanie z Panią Prezydent, nie ma problemu. Dzisiaj też poszło bardzo poważne pismo. Mnie też wstyd być z tego miasta. Quote
felkanowakowa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Majqa, strasznie przepraszam, jeżeli Cię uraziłam, moja wypowiedź to czysta ironia, która miała uderzyć w ten cholerny, bezwartościowy artykuł, nie w Ciebie, (widać w żartach jestem słaba), niepotrzebnie zahaczyłam o Twoją wypowiedź, która swoją drogą bardzo mi się spodobała, bo trafiła w sedno sprawy. Kajam się ze wstydu i błagam o wybaczenie. Temido, mam nadzieję, że ten zapał nigdy Ci nie minie. Może kiedyś będziemy pękać z dumy, że jesteśmy właśnie stąd... Quote
majqa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Felkanowakowa, luz... :-) Ja [I]nie mam dziś dnia[/I], ba... na pewno nie mam. ;-) [SIZE=1]2 doba prawie bez snu, mój kolejny, przygarnięty nabytek wciął mi kawał pokoju i wciąż czuwam, by nie pożarł reszty (pal sześć zniszczenia, chodzi mi o to, by sobie nie zaszkodził). [SIZE=2]Ja też przepraszam, nie chciałam zaogniać atmosfery. :shake:[/SIZE] [/SIZE] Quote
felkanowakowa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 ufff...:bigcool:dobrze, że się nie gniewasz. [SIZE=1](a szkodnik szkodzi, bo mu na pewno dajesz karmę, której smaku nie zbadał żaden fachowiec, :ices_bla:, kurcze znowu mi się wyrwało;))[/SIZE] to ja już może nie będę więcej ironizować... i sorry za zaśmiecanie wątku, więcej nie będę ale będę śledzić, śledzić, śledzić Quote
majqa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Śledź, bądź, pisz. :-) [SIZE=1](Szkodnik szkodzi, bo gnida jest sakramencka z niego.)[/SIZE] Quote
Temida Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Kochani, Lola ma jechać do Ani z tym, że potrzebujemy kogoś kto w weekend może ją dostarczyć z Radomska do Łodzi. Quote
felkanowakowa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 No właśnie byłam na wątku u Loli, ja również popytam jutro, a jak nic nie znajdę, to ja z nią pojadę. Temidko pomożesz przy odbiorze? Quote
Temida Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Pewnie, że pomogę. Osobiście. Jutro wracam do Radomska. Quote
felkanowakowa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 To superaśnie. Będziemy w kontakcie. A weekend należy do Loli:) Quote
Marycha35 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Temi pogoń bęcwałów z rady, bełkot, bełkot, bełkot. A jak mają problem ze smakiem karmy to ja im mogę powiedzieć jaki jest;) WYBORNY, co za banda łysego, błagam. A Lola trafiła super, bo to pewnie chodzi o Panią Anię, co Lunkę gościła, przesympatyczna osoba:) Quote
Temida Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 A nie o tą Anię, Marysiu, ale też o bardzo sympatyczną Anię z Brodnicy :) Quote
AniaB Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 jak zwykle, bełkot, zeby tylko nic nie musieć robic.. Rozpacz.. Quote
Temida Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Kochani cz ja mogę mieć do WAS prośbę. Proszę Was o pomoc w rozsyłaniu Ankiety KrakVetu. To jest tak ogromna szansa, że warto się troszkę pomęczyć. Ja oczywiście będę rozsyłać teraz nocami, bo w dzień to raczej biegam :) za psami. Może znajomi i znajomi znajomych oddadzą na nas głosik. [url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13353[/url] Quote
_Goldenek2 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [INDENT][URL="http://www.dogomania.pl/threads/204517-Rudzik-pies-na-1m-łańcuchu-bez-jedzenia-za-karę-!!!-Brakuje-120-zł-żeby-pojechał-dt?p=16550090#post16550090"]http://www.dogomania.pl/threads/2045...0#post16550090[/URL] Zajrzyjcie proszę. Ten psiak potrzebuje pomocy. [/INDENT] Quote
Jusia&Szila Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 zagłosowałam, mam nadzieje ze Radomsko wygra! Quote
Recommended Posts