Kasiass Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Podrzucam Żabkę i czekam na jakieś info o niej ;) Quote
basia34 Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Dziewczyny prosze odezwijcie sie co u Was i Zabki. Quote
Kasiass Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Nikt się nie oddzywa to chociaż hopsnę... :) Quote
adkaaaaa5 Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 [quote name='basia34']Dziewczyny prosze odezwijcie sie co u Was i Zabki.[/QUOTE] Wszystko w porządalu, nie martwcie sie :) Pisalam co u Zabki jakos przed awaria dogo., ale niestety po usunieciu awarii post sie nie pojawił :( Zabka ma sie dobrze- humor jej dopisuje jak przyjezdzam, sama zaprasza do zabawy, do glaskania, mimo tego, ze juz jest babunią nadal lubi dokazywać szczegolnie z Ewa :) ale mną tez nie pogardzi :) apetyt ma jak konik, nie wiem gdzie ona to miesci :) chociaz nie powiem zrobila sie z niej kluseczka :) calkowicie zaakceptowala kota, ktorego sama nie raz zaczepia :) Kot urzadza sobie polowania na zabke i jest wesolo :) postaram sie niebawem wrzucic jakies nowe fotki, aby nacieszyc oczy odwiedzajacych ciotek :) Quote
fiorsteinbock Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Fantastyczne wiesci :) Adusia, czy Zabkę ogłaszamy? Wiem, wiem jakie sa szanse...ale... Quote
basia34 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 No nareszcie jakies wiesci .Buziaki dziewczyny. Quote
Recommended Posts