adkaaaaa5 Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 [quote name='basia34']Nikt nie zaglada i co tam u WAS dziewuszki slychac.[/QUOTE] Wporzasiu, coraz cieplej sie robi zabka juz niedlugo zacznie wylegiwac sie w trawce przed domem :) u nas po malutku tzn. U mnie ;) bo ewa zapracowana- pracuje po 12h, do tego nie ma juz laptopa to i rzadziej na dogo. Bywa. Pozdrawiamy ;) Quote
basia34 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 [quote name='adkaaaaa5']Wporzasiu, coraz cieplej sie robi zabka juz niedlugo zacznie wylegiwac sie w trawce przed domem :) u nas po malutku tzn. U mnie ;) bo ewa zapracowana- pracuje po 12h, do tego nie ma juz laptopa to i rzadziej na dogo. Bywa. Pozdrawiamy ;)[/QUOTE] To dobrze ze okej Adziu .Zaba na pierwsza. Quote
0ooCzarNaoo0 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Witamy z Żabka gorąco! mala w tak piekny dzien spędza czas lezakujac w sloneczku:) Quote
basia34 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 No to niech sie wyleguje i milo spedza czas. Quote
basia34 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Ja tez Kasiu podniose na gore bo dziewczyny sie nie odzywaja. Quote
0ooCzarNaoo0 Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 U nas po staremu czyli ok:) jak pisalam jestem z odskoku na kompie laptop mi padl:( ale niedlugo ma byc naprawiony wiec czesciej bede na dogo pozdrowionka!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts