Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześc Kasiu :multi:
Wiesz co jak jestem pod wrażeniem że te fotki są takie.. spokojne :evil_lol: Nikt nikogo nie targa, nie ciągnie za sierść, nie wypcha paluchów do pyska... Łukaszek żeczywiście musi być śpiący :evil_lol:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Cześc Kasiu :multi:
Wiesz co jak jestem pod wrażeniem że te fotki są takie.. spokojne :evil_lol: Nikt nikogo nie targa, nie ciągnie za sierść, nie wypcha paluchów do pyska... Łukaszek żeczywiście musi być śpiący
[/quote]

No i był...zasypiał na siedząco :p padł jak kawka...dużo gosci go dzisiaj odwiedziło i wymęczyło to i skutki tego były ;)

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Kasiu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Jak sobota mija? U Was tez tak pieknie, cieplusio i slonecznie? Moze jakies foty podworkowe co :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ach ten Łukasz widze, ze nietylko mnie soba zauroczyl, juz nie moge sie doczekac jaki bedzie za hmm 20 lat :lol: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[URL="http://imageshack.us/"][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/7113/tn8pl7.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]sweety Fidlaczek :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]
Czesc Kasiu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Jak sobota mija? U Was tez tak pieknie, cieplusio i slonecznie? Moze jakies foty podworkowe co :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ach ten Łukasz widze, ze nietylko mnie soba zauroczyl, juz nie moge sie doczekac jaki bedzie za hmm 20 lat :lol: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/quote]

Cześć Daguś :multi:

U nas słonko świeciło tylko do południa ...potem do wieczora cały czas lało :shake:
Zdjęć nie mam bo i nie miałam kiedy ich zrobić...z samego rańca Tomek zabrał mnie na zakupy - obiecał kupić mi nowe szczewiki to jak miałam z tego nie skorzystać :cool3:
I tak nam zeszło do 16:00 to chodzenie po sklepach...ale sie opłaciło bo mam 2 pary nowych butów :loveu: a po przyjściu do domu czekało nas sprzątanie i dopiero teraz mam wolną chwilkę :p

[quote name='madziasto4']
Witaj Kasiu w sobotę ;)
[/quote]

[quote name=':: FiGa ::']
Witamy :multi:
[/quote]

Cześć Wam :multi::multi:

[quote name='Yorkie']
Super galeria i śliczny york :loveu:
Na tym jednym zdjęciu wygląda na o wiele większego od dziecka :-o Coś jak mały labrador :lol:
[/quote]

Witaj Yorkie :multi:

Wygląda na większego bo on wielki jest :lol: nawet dość wielki ;)

Posted

Czyli dzień zaliczasz do udanych? :p
[/quote]

Taa jaa...tylko że padnięta jestem strasznie :p męczące jest to latanie po sklepach ;)

Posted

[quote name='fidelek2']Taa jaa...tylko że padnięta jestem strasznie :p męczące jest to latanie po sklepach ;)[/QUOTE]
Oj męczące...A Tomek dzielnie Ci towarzyszył przez ten cały czas? :crazyeye: Z reguły osobniki męskie stronią od chodzenia po sklepach :razz: ;)

Posted

Oj męczące...A Tomek dzielnie Ci towarzyszył przez ten cały czas? :crazyeye: Z reguły osobniki męskie stronią od chodzenia po sklepach :razz: ;)
[/quote]

Nie dość że towarzyszył to jeszcze sam podsuwał buty do przymierzenia ;)
Jak cień łaził za mną...:p:p

[quote name='PositiveThought']
no latanie po sklepach jest o wiele bardziej męczące niż po parku na przykład. ale sla tych butów mam nadzieję było warto :p

co tam u chłopaczków? :loveu:
[/quote]

Warto było warto...:lol::lol:

Fidlastego dzisiaj wykąpałam to obrażony poszedł od razu spać :diabloti: a Młody też juz śpika ...był dzisiaj cały dzień u mojej mamy, do tego rano przyjechała moja siostra więc obie go tak wymęczyły że zasnął podczas jedzenia :p

Posted

[quote name='fidelek2']Nie dość że towarzyszył to jeszcze sam podsuwał buty do przymierzenia ;)
[/quote]

łaaał, tak sam z siebie? :cool3: a może coś przeskrobał? :razz:

[quote name='fidelek2'] Warto było warto...:lol::lol:

Fidlastego dzisiaj wykąpałam to obrażony poszedł od razu spać :diabloti: a Młody też juz śpika ...był dzisiaj cały dzień u mojej mamy, do tego rano przyjechała moja siostra więc obie go tak wymęczyły że zasnął podczas jedzenia :p[/quote]

ja też zaraz Dufa kąpię ^^
ja go też wymęczyłam :p telepatycznie.
mówię Ci ^^

Posted

[quote name='fidelek2']Nie dość że towarzyszył to jeszcze sam podsuwał buty do przymierzenia ;)
[/QUOTE]
Wyrazy uznania dla Tz-ta w takim razie :crazyeye:

Posted

łaaał, tak sam z siebie? :cool3: a może coś przeskrobał? :razz:
[/quote]

On wyjątkowo lubi łazić po sklepach...nawet bardziej niż ja sama :cool3:

Wyrazy uznania dla Tz-ta w takim razie :crazyeye:
[/quote]

Przekaże....:p

Posted

toż to jakiś cud natury :crazyeye:
[/quote]

Dokładnie :mdleje:

Gdzieś Ty takiego znalazła :evil_lol:
[/quote]

No Beatko można to tak nazwać - nie znam innego faceta lubiącego łazić po sklepach :p

Magda a łaził se po krapkowickich ulicach...:evil_lol:

[quote name='Guffi']
To chyba mnie nie polubicie, bo dla mnie sklepy to męczarnia:diabloti:. Na waszego TZ bym się nie nadawała:evil_lol:.
[/quote]

Ale to żaden powód do nie lubienia...ja też za tym nie przepadam ;);)

[quote name='AgusiaTerierka']
Witamy w niedzielny poranek:lol: .
[/quote]

Witamy również :multi:

Dzień dobry :multi:

Strasznie szybko mija ten weekend...Też macie takie wrażenie? :stupid:
[/quote]

cześć Madziu :multi:

Nie jesteś sama - dla mnie każdy weekend jest za krótki..powinno być na odwrót: 5 dni weekendu a 2 nauki albo pracy :p:p