:: FiGa :: Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Cześc Kasiu :multi: Wiesz co jak jestem pod wrażeniem że te fotki są takie.. spokojne :evil_lol: Nikt nikogo nie targa, nie ciągnie za sierść, nie wypcha paluchów do pyska... Łukaszek żeczywiście musi być śpiący :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='fidelek2'] Są gusta i guściki :p[/QUOTE] Ale ja mówię serio, że muszą fajnie wyglądać :p Zero ironii w moim poście ;) Quote
Kasia Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Cześc Kasiu :multi: Wiesz co jak jestem pod wrażeniem że te fotki są takie.. spokojne :evil_lol: Nikt nikogo nie targa, nie ciągnie za sierść, nie wypcha paluchów do pyska... Łukaszek żeczywiście musi być śpiący [/quote] No i był...zasypiał na siedząco :p padł jak kawka...dużo gosci go dzisiaj odwiedziło i wymęczyło to i skutki tego były ;) Quote
Kasia Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='madziasto4'] Ale ja mówię serio, że muszą fajnie wyglądać :p Zero ironii w moim poście ;)[/quote] A ja Ci wierzę :lol: Quote
madziasto4 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='fidelek2']A ja Ci wierzę :lol:[/QUOTE] A no to dobrze :lol: Bo już sobie pomyślałam, że źle odebrałaś mojego posta :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Kasiu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Jak sobota mija? U Was tez tak pieknie, cieplusio i slonecznie? Moze jakies foty podworkowe co :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ach ten Łukasz widze, ze nietylko mnie soba zauroczyl, juz nie moge sie doczekac jaki bedzie za hmm 20 lat :lol: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [URL="http://imageshack.us/"][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/7113/tn8pl7.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]sweety Fidlaczek :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Super galeria i śliczny york :loveu: Na tym jednym zdjęciu wygląda na o wiele większego od dziecka :-o Coś jak mały labrador :lol: Quote
Kasia Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple] Czesc Kasiu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Jak sobota mija? U Was tez tak pieknie, cieplusio i slonecznie? Moze jakies foty podworkowe co :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ach ten Łukasz widze, ze nietylko mnie soba zauroczyl, juz nie moge sie doczekac jaki bedzie za hmm 20 lat :lol: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [/quote] Cześć Daguś :multi: U nas słonko świeciło tylko do południa ...potem do wieczora cały czas lało :shake: Zdjęć nie mam bo i nie miałam kiedy ich zrobić...z samego rańca Tomek zabrał mnie na zakupy - obiecał kupić mi nowe szczewiki to jak miałam z tego nie skorzystać :cool3: I tak nam zeszło do 16:00 to chodzenie po sklepach...ale sie opłaciło bo mam 2 pary nowych butów :loveu: a po przyjściu do domu czekało nas sprzątanie i dopiero teraz mam wolną chwilkę :p [quote name='madziasto4'] Witaj Kasiu w sobotę ;) [/quote] [quote name=':: FiGa ::'] Witamy :multi: [/quote] Cześć Wam :multi::multi: [quote name='Yorkie'] Super galeria i śliczny york :loveu: Na tym jednym zdjęciu wygląda na o wiele większego od dziecka :-o Coś jak mały labrador :lol: [/quote] Witaj Yorkie :multi: Wygląda na większego bo on wielki jest :lol: nawet dość wielki ;) Quote
madziasto4 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Jesteś wreszcie wędrowniczko ;) Czyli dzień zaliczasz do udanych? :p Quote
Kasia Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='madziasto4'] Czyli dzień zaliczasz do udanych? :p [/quote] Taa jaa...tylko że padnięta jestem strasznie :p męczące jest to latanie po sklepach ;) Quote
madziasto4 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='fidelek2']Taa jaa...tylko że padnięta jestem strasznie :p męczące jest to latanie po sklepach ;)[/QUOTE] Oj męczące...A Tomek dzielnie Ci towarzyszył przez ten cały czas? :crazyeye: Z reguły osobniki męskie stronią od chodzenia po sklepach :razz: ;) Quote
PositiveThought Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 no latanie po sklepach jest o wiele bardziej męczące niż po parku na przykład. ale sla tych butów mam nadzieję było warto :p co tam u chłopaczków? :loveu: Quote
Kasia Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='madziasto4'] Oj męczące...A Tomek dzielnie Ci towarzyszył przez ten cały czas? :crazyeye: Z reguły osobniki męskie stronią od chodzenia po sklepach :razz: ;) [/quote] Nie dość że towarzyszył to jeszcze sam podsuwał buty do przymierzenia ;) Jak cień łaził za mną...:p:p [quote name='PositiveThought'] no latanie po sklepach jest o wiele bardziej męczące niż po parku na przykład. ale sla tych butów mam nadzieję było warto :p co tam u chłopaczków? :loveu: [/quote] Warto było warto...:lol::lol: Fidlastego dzisiaj wykąpałam to obrażony poszedł od razu spać :diabloti: a Młody też juz śpika ...był dzisiaj cały dzień u mojej mamy, do tego rano przyjechała moja siostra więc obie go tak wymęczyły że zasnął podczas jedzenia :p Quote
PositiveThought Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='fidelek2']Nie dość że towarzyszył to jeszcze sam podsuwał buty do przymierzenia ;) Jak cień łaził za mną...:p:p [/quote] łaaał, tak sam z siebie? :cool3: a może coś przeskrobał? :razz: [quote name='fidelek2'] Warto było warto...:lol::lol: Fidlastego dzisiaj wykąpałam to obrażony poszedł od razu spać :diabloti: a Młody też juz śpika ...był dzisiaj cały dzień u mojej mamy, do tego rano przyjechała moja siostra więc obie go tak wymęczyły że zasnął podczas jedzenia :p[/quote] ja też zaraz Dufa kąpię ^^ ja go też wymęczyłam :p telepatycznie. mówię Ci ^^ Quote
madziasto4 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='fidelek2']Nie dość że towarzyszył to jeszcze sam podsuwał buty do przymierzenia ;) Jak cień łaził za mną...:p:p [/QUOTE] Wyrazy uznania dla Tz-ta w takim razie :crazyeye: Quote
Kasia Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='PositiveThought'] łaaał, tak sam z siebie? :cool3: a może coś przeskrobał? :razz: [/quote] On wyjątkowo lubi łazić po sklepach...nawet bardziej niż ja sama :cool3: [quote name='madziasto4'] Wyrazy uznania dla Tz-ta w takim razie :crazyeye: [/quote] Przekaże....:p Quote
PositiveThought Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='fidelek2']On wyjątkowo lubi łazić po sklepach...nawet bardziej niż ja sama:cool3:[/quote] toż to jakiś cud natury :crazyeye: Quote
madziasto4 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='PositiveThought']toż to jakiś cud natury :crazyeye:[/QUOTE] Dokładnie :mdleje: Gdzieś Ty takiego znalazła :evil_lol: Quote
Guffi Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 To chyba mnie nie polubicie, bo dla mnie sklepy to męczarnia:diabloti:. Na waszego TZ bym się nie nadawała:evil_lol:. Quote
Sara_i_Aris Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 A ja nie lubię za bardzo chodzić po sklepach :evil_lol: Chyba, że jak mam coś kupić na 100%, a tak to nie :p Quote
madziasto4 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Dzień dobry :multi: Strasznie szybko mija ten weekend...Też macie takie wrażenie? :stupid: Quote
Kasia Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='PositiveThought'] toż to jakiś cud natury :crazyeye: [/quote] [quote name='madziasto4'] Dokładnie :mdleje: Gdzieś Ty takiego znalazła :evil_lol: [/quote] No Beatko można to tak nazwać - nie znam innego faceta lubiącego łazić po sklepach :p Magda a łaził se po krapkowickich ulicach...:evil_lol: [quote name='Guffi'] To chyba mnie nie polubicie, bo dla mnie sklepy to męczarnia:diabloti:. Na waszego TZ bym się nie nadawała:evil_lol:. [/quote] Ale to żaden powód do nie lubienia...ja też za tym nie przepadam ;);) [quote name='AgusiaTerierka'] Witamy w niedzielny poranek:lol: . [/quote] Witamy również :multi: [quote name='madziasto4'] Dzień dobry :multi: Strasznie szybko mija ten weekend...Też macie takie wrażenie? :stupid: [/quote] cześć Madziu :multi: Nie jesteś sama - dla mnie każdy weekend jest za krótki..powinno być na odwrót: 5 dni weekendu a 2 nauki albo pracy :p:p Quote
Recommended Posts