madziasto4 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='fidelek2'] Wiem...bo to mój pyszczek :loveu: [/quote] Czyżby znowu nowa fryzura, bo na poprzednich fotkach wyglądałaś zupełnie inaczej :hmmmm: :evil_lol: ;) Quote
Kasia Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 [quote name='madziasto4'] Czyżby znowu nowa fryzura, bo na poprzednich fotkach wyglądałaś zupełnie inaczej :hmmmm: :evil_lol: ;) [/quote] Bo to kamuflaż jest :p Quote
madziasto4 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='fidelek2']Bo to kamuflaż jest :p[/quote] Ty się nie kamufluj, tylko wstaw nam jakiś filmik ;) Quote
Jagoda1 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ten sam wysiłek myślowy [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img442.imageshack.us/img442/5585/tn10lb8.jpg[/IMG][/URL] Quote
Kasia Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Madga, próbuję wkleić filmik ale wyskakuje mi Upload Error...dlaczego? Quote
madziasto4 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Może coś z rozszerzeniem? Chociaż powinnaś mieć dobre... Quote
Kasia Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 [quote name='madziasto4'] Może coś z rozszerzeniem? Chociaż powinnaś mieć dobre... [/quote] A jak mam takie cos sprawdzić? Wiesz może...? Quote
PositiveThought Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 hej Kasiu ^^ co tam u moich pięknych rozrabiaków? :loveu: Quote
Kasia Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 [quote name='PositiveThought'] hej Kasiu ^^ co tam u moich pięknych rozrabiaków? :loveu: [/quote] cześć Beatko! Młody właśnie zasnął a Fidlasty poszedł na nocną służbę do mojej mamy :p Quote
Alka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 no to masz wieczór dla siebie:p miłego relaksu!:loveu: Quote
Guffi Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='fidelek2'] Karolinko - czy ty będziesz mnie odwiedzać czy też nie to i tak niczego nie zmieni...ja Twoją galeryjkę będę zawsze odwiedzać bo lubię oglądać Wasze zdjecia :lol::lol: I nie masz za co przepraszać ;)[/quote] :buzi: Ja też chce filmik:loveu: ;) Quote
PositiveThought Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 uu, nieźle ^^ zaplanowałaś coś na ten jakże przyjemny wieczór? ^^ [ i tak wszyscy wiemy że chcesz tu z nami posiedzieć ] Quote
Daga_i_Oskar Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czeeeeeeść Kasiu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Przyszlismy sie przywitac, powiedziec, ze o Was pamietamy, ale przes oztstanie szwankowanie dogo nie mialam ochoty tutaj przesiadywac i sie z nim udreczac, tak wiec dawałam sobie z tym spokoj, no a teraz zaleglosci sie potffforne narobily, ale nie mam sily ich nadrabiac, wybacz :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Przejrzalam ostatnie posty i zdjecia i jestem zachwycona świstaczkiem Fidlaczkiem no i standardowo Łukaszkiem :loveu: Bardzo podoba mi sie to zdjecia gdzie obaj chlopacy wywalaja łopatki takie rozowiutkie :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
PositiveThought Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 o, Daga, wreszcie... P: mam komunikat, mam komunikat o_O Quote
Daga_i_Oskar Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='PositiveThought']o, Daga, wreszcie... P: mam komunikat, mam komunikat o_O[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]a jaki :multi: :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Kasia Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 [quote name='PositiveThought'] uu, nieźle ^^ zaplanowałaś coś na ten jakże przyjemny wieczór? ^^ [ i tak wszyscy wiemy że chcesz tu z nami posiedzieć ] [/quote] Wiesz Beatko byłabym bardziej zadowolona gdyby to moja mam wzięła na noc Łukaszka a nie Fidlaczka - on to nieszkodliwy i w niczym mi nie przeszkadza :p:p [quote name='Daga_i_Oskar'] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czeeeeeeść Kasiu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Przyszlismy sie przywitac, powiedziec, ze o Was pamietamy, ale przes oztstanie szwankowanie dogo nie mialam ochoty tutaj przesiadywac i sie z nim udreczac, tak wiec dawałam sobie z tym spokoj, no a teraz zaleglosci sie potffforne narobily, ale nie mam sily ich nadrabiac, wybacz :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Przejrzalam ostatnie posty i zdjecia i jestem zachwycona świstaczkiem Fidlaczkiem no i standardowo Łukaszkiem :loveu: Bardzo podoba mi sie to zdjecia gdzie obaj chlopacy wywalaja łopatki takie rozowiutkie :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/quote] cześć Daga :multi: My o Was też pamiętamy ;) Mnie też sie bardzo podoba to zdjęcie z jęzorkami - jak na zawołanie je wywalili :p [quote name='Guffi'] :buzi: Ja też chce filmik:loveu: ;) [/quote] ale dalej nie potrafię ich wstawiać :placz: ciemnota ze mnie i tyle...... Quote
PositiveThought Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 komunikat brzmi: pociąg przewożący niezliczone ilości włosa i żarełka 'Aidi' wjedzie na peron 'dorosłość'. opóźnienie wynika z ucieczki za niezwykle przystojnym pociągiem mini, 'Bailą'. nie jesteśmy w stanie przewidzieć, co jeszcze się wydarzy. dziękujemy. Quote
Aga76 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Kasiu... hihihi ja wiedziałam, że tak będzie, już rano obawiałam się o los przystojnych modeli ... a wciąż nie ma zdjęć [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:wink: Quote
madziasto4 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='fidelek2'] ale dalej nie potrafię ich wstawiać :placz: ciemnota ze mnie i tyle......[/QUOTE] A może nie zmieniłaś zaznaczonego 'Image' na 'Video' w tym okienku gdzie się wybiera? :) Wiesz o co chodzi? :) Quote
Kasia Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B] Kasiu... hihihi ja wiedziałam, że tak będzie, już rano obawiałam się o los przystojnych modeli ... a wciąż nie ma zdjęć [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:wink: [/quote] ale sie nie spodziewałam takiego obrotu sprawy....ukradli mi psa a dzieciaka - szkodnika tak wymęczyli jak byłam w pracy, że padł jak kawka :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kasia Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 [quote name='madziasto4'] A może nie zmieniłaś zaznaczonego 'Image' na 'Video' w tym okienku gdzie się wybiera? :) Wiesz o co chodzi? :) [/quote] a widzisz...tego nie sprawdziłam :p Quote
madziasto4 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='fidelek2']a widzisz...tego nie sprawdziłam :p[/QUOTE] Możliwe, że to o to chodzi, bo on wtedy głupieje- zaznaczone 'image', a wybiera się film i stąd mógł wyskoczyć błąd ;) Quote
PositiveThought Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 tutaj chyba najwięcej ludzi... my mówimy wszystkim dobranoc i idziemy spać... :sleep2: Quote
Aga76 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkgreen]Dzień dobry :Rose: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkgreen]w piękny słoneczny piątkowy poranek :shiny: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=#006400]Ps. Mam nadzieję, że niebawem zobaczymy film :thumbs: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] Quote
Recommended Posts