Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madziasto4']
Czyżby znowu nowa fryzura, bo na poprzednich fotkach wyglądałaś zupełnie inaczej :hmmmm: :evil_lol:

;)
[/quote]

Bo to kamuflaż jest :p

Posted

Może coś z rozszerzeniem? Chociaż powinnaś mieć dobre...
[/quote]

A jak mam takie cos sprawdzić? Wiesz może...?

Posted

[quote name='PositiveThought']
hej Kasiu ^^

co tam u moich pięknych rozrabiaków? :loveu:
[/quote]

cześć Beatko!

Młody właśnie zasnął a Fidlasty poszedł na nocną służbę do mojej mamy :p

Posted

[quote name='fidelek2']
Karolinko - czy ty będziesz mnie odwiedzać czy też nie to i tak niczego nie zmieni...ja Twoją galeryjkę będę zawsze odwiedzać bo lubię oglądać Wasze zdjecia :lol::lol:
I nie masz za co przepraszać ;)[/quote]
:buzi:
Ja też chce filmik:loveu: ;)

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czeeeeeeść Kasiu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Przyszlismy sie przywitac, powiedziec, ze o Was pamietamy, ale przes oztstanie szwankowanie dogo nie mialam ochoty tutaj przesiadywac i sie z nim udreczac, tak wiec dawałam sobie z tym spokoj, no a teraz zaleglosci sie potffforne narobily, ale nie mam sily ich nadrabiac, wybacz :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Przejrzalam ostatnie posty i zdjecia i jestem zachwycona świstaczkiem Fidlaczkiem no i standardowo Łukaszkiem :loveu: Bardzo podoba mi sie to zdjecia gdzie obaj chlopacy wywalaja łopatki takie rozowiutkie :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='PositiveThought']
uu, nieźle ^^

zaplanowałaś coś na ten jakże przyjemny wieczór? ^^

[ i tak wszyscy wiemy że chcesz tu z nami posiedzieć ]
[/quote]

Wiesz Beatko byłabym bardziej zadowolona gdyby to moja mam wzięła na noc Łukaszka a nie Fidlaczka - on to nieszkodliwy i w niczym mi nie przeszkadza :p:p

[quote name='Daga_i_Oskar']
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czeeeeeeść Kasiu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Przyszlismy sie przywitac, powiedziec, ze o Was pamietamy, ale przes oztstanie szwankowanie dogo nie mialam ochoty tutaj przesiadywac i sie z nim udreczac, tak wiec dawałam sobie z tym spokoj, no a teraz zaleglosci sie potffforne narobily, ale nie mam sily ich nadrabiac, wybacz :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Przejrzalam ostatnie posty i zdjecia i jestem zachwycona świstaczkiem Fidlaczkiem no i standardowo Łukaszkiem :loveu: Bardzo podoba mi sie to zdjecia gdzie obaj chlopacy wywalaja łopatki takie rozowiutkie :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/quote]

cześć Daga :multi:

My o Was też pamiętamy ;)
Mnie też sie bardzo podoba to zdjęcie z jęzorkami - jak na zawołanie je wywalili :p

[quote name='Guffi']
:buzi:
Ja też chce filmik:loveu: ;)
[/quote]

ale dalej nie potrafię ich wstawiać :placz: ciemnota ze mnie i tyle......

Posted

komunikat brzmi: pociąg przewożący niezliczone ilości włosa i żarełka 'Aidi' wjedzie na peron 'dorosłość'. opóźnienie wynika z ucieczki za niezwykle przystojnym pociągiem mini, 'Bailą'. nie jesteśmy w stanie przewidzieć, co jeszcze się wydarzy.

dziękujemy.

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Kasiu... hihihi ja wiedziałam, że tak będzie, już rano obawiałam się o los przystojnych modeli ... a wciąż nie ma zdjęć [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:wink:

Posted

[quote name='fidelek2']
ale dalej nie potrafię ich wstawiać :placz: ciemnota ze mnie i tyle......[/QUOTE]
A może nie zmieniłaś zaznaczonego 'Image' na 'Video' w tym okienku gdzie się wybiera? :) Wiesz o co chodzi? :)

Posted

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]
Kasiu... hihihi ja wiedziałam, że tak będzie, już rano obawiałam się o los przystojnych modeli ... a wciąż nie ma zdjęć [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:wink:
[/quote]

ale sie nie spodziewałam takiego obrotu sprawy....ukradli mi psa a dzieciaka - szkodnika tak wymęczyli jak byłam w pracy, że padł jak kawka :evil_lol: :evil_lol:

Posted

A może nie zmieniłaś zaznaczonego 'Image' na 'Video' w tym okienku gdzie się wybiera? :) Wiesz o co chodzi? :)
[/quote]

a widzisz...tego nie sprawdziłam :p

Posted

[quote name='fidelek2']a widzisz...tego nie sprawdziłam :p[/QUOTE]
Możliwe, że to o to chodzi, bo on wtedy głupieje- zaznaczone 'image', a wybiera się film i stąd mógł wyskoczyć błąd ;)

Posted

[B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkgreen]Dzień dobry :Rose: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkgreen]w piękny słoneczny piątkowy poranek :shiny: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]

[I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=#006400]Ps. Mam nadzieję, że niebawem zobaczymy film :thumbs: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]