Zuza96 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta][SIZE=5]GRATULACJE !!! :Rose::Rose::Rose:[/SIZE][/COLOR][/FONT][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta][SIZE=5] :BIG:[/SIZE][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta][SIZE=5]:smilecol::BIG:[/SIZE][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta][SIZE=5]:popcorn:[/SIZE][/COLOR][/FONT][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta][SIZE=5] :knajpa:[/SIZE][/COLOR][/FONT][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta][SIZE=5] :pepsi:[/SIZE][/COLOR][/FONT][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta][SIZE=5]:drinking:[/SIZE][/COLOR][/FONT] Quote
PositiveThought Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 ooo, jak słodko! moje kochane dwa maluszki w akcji ^^ Quote
Kasia Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='PositiveThought'] ooo, jak słodko! moje kochane dwa maluszki w akcji ^^ [/quote] haha...słodko to to wygląda tylko na zdjeciach :lol: wierz mi, że nie chciałabyś mieć tego na codzień :p Quote
PositiveThought Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 oj chciałabym, uwierz chciałabym... słodziuniuniuteńkowaśnie! Quote
Kasia Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 ale momentami mam naprawdę juz dosyć ...na wszystko brakuje czasu :roll: :cool1: Quote
PositiveThought Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 nie mów tak! nie wolno! kiedyś ktoś mi powiedział, że jak brakuje czasu, to znaczy, że człowiek się starzeje... o_O Quote
Kasia Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='PositiveThought'] nie mów tak! nie wolno! kiedyś ktoś mi powiedział, że jak brakuje czasu, to znaczy, że człowiek się starzeje... o_O [/quote] ale się chyba naprawdę starzeję :p sklerozę juz mam...:p Quote
Zuza96 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='fidelek2']ale się chyba naprawdę starzeję :p sklerozę juz mam...:p[/QUOTE] hahahahahaha Quote
PositiveThought Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 e tam, na sklerozę to już 5 letnie dzieci cierpią :P masełka za dużo się je... a titi, nu, nu, nu! Quote
madziasto4 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Cześć Kasiu, co Was tak na tematy o sklerozie wzięło ;) Quote
Kasia Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='madziasto4'] Cześć Kasiu, co Was tak na tematy o sklerozie wzięło [/quote] Madziu bo stara już się robię, narzekam i narzekam..no i skleroza też przyszła - z dnia na dzień coraz wieksza :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='fidelek2']Madziu bo stara już się robię, narzekam i narzekam..no i skleroza też przyszła - z dnia na dzień coraz wieksza :evil_lol:[/QUOTE] Oj to ja się też chyba starzeję, mylą mi się pory dnia- kiedyś o 12 w południe powiedziałam sąsiadce 'dobry wieczór' :roll: Wytłumaczyłam się przemęczeniem :lol: Quote
Patikujek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [IMG]http://img231.imageshack.us/img231/3861/tn1010129zj8.jpg[/IMG] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkgreen][B]Jak oni słodziakowato ze sobą wyglądają:loveu:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Kasia Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='madziasto4'] Oj to ja się też chyba starzeję, mylą mi się pory dnia- kiedyś o 12 w południe powiedziałam sąsiadce 'dobry wieczór' :roll: Wytłumaczyłam się przemęczeniem :lol: [/quote] hahaha...dobre :p nieźle zakręcona jesteś :lol: [quote name='Patikujek_Zabrze'][IMG]http://img231.imageshack.us/img231/3861/tn1010129zj8.jpg[/IMG] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkgreen][B]Jak oni słodziakowato ze sobą wyglądają:loveu:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/quote] a jak słodziakowato wnerwiają oczy i uszy...:diabloti: Quote
PositiveThought Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 i teraz wszystkie mi się tu starzeć będą, no.. dziewczęta, do boju! Quote
Alka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='fidelek2'][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img233.imageshack.us/img233/6132/tn1010130bh8.jpg[/IMG][/URL][/quote] haha, Łukaszek się zmęczył ... fajne foteczki chłopaczków:loveu: Cześc Kasiu! :multi: Dodam ,że skleroza to fajna choroba, nie boli tylko czasem trzeba się nachodzić:cool3: Quote
Kasia Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Alka'] haha, Łukaszek się zmęczył ... fajne foteczki chłopaczków:loveu: [/quote] no, padł jak kawka...wymęczył go Fidlak tym szarpaniem :p Quote
Alka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 przynajmniej was nie zamęczają zabawami...:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Cześć Kasiu :p Fidlak robi za nianię, co? :evil_lol: A potrafi tak wymęczyć Łukaszka, że mały po zabawie od razu pada do spania? :razz: Quote
Kasia Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='madziasto4'] Fidlak robi za nianię, co? :evil_lol: A potrafi tak wymęczyć Łukaszka, że mały po zabawie od razu pada do spania? :razz: [/quote] bo to jest tak: Fidlak najpierw leci z zabawkami do nas, jak widzi że żadne z nas nie ma ochoty sie z nim szarpać to dopiero wtedy uderza do Młodego....:p z braku laku lepsze to niż nic :p Łukaszek jeszcze za mały do takiej prawdziwej zabawy, teraz to on bardziej do ganiania i ciagnięcia Fidlaka za włosy sie bierze...czasami jak ma coś w rączce a Fidel jest obok to podkłada mu to pod pysek no i wtedy zaczynaja sie szarpać, Młody sie cieszy na cały głos a Fidel szczęśliwy ze ktoś sie nim zainteresował. Wczoraj to nawet Łukaszek wkładał mu swój smoczek do pyszczka - jak zabrałam mu go to był jeden wielki lament :cool1: Quote
Alka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 jendmy słowem Kasiu macie wesoło w domku :loveu::loveu: Quote
Kasia Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Alka'] jendmy słowem Kasiu macie wesoło w domku :loveu::loveu: [/quote] w sumie tak :lol: tylko czasami to mi szkoda trochę Fidlaczka....Młody teraz śmiga w chodziku, nie istnieją dla Niego żadne przeszkody - rozpędza sie i tak leci jak perszing jaki nie patrząc czy ktoś lub coś stoi mu na drodze a najczęściej to właśnie napatoczy mu sie Fidelek, który obrywa przez niego tym chodzikiem bo nigdy nie zdąży mu sie usunąć z drogi :p :p taka sierotka moja :loveu: :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='fidelek2']w sumie tak :lol: tylko czasami to mi szkoda trochę Fidlaczka....Młody teraz śmiga w chodziku, nie istnieją dla Niego żadne przeszkody - rozpędza sie i tak leci jak perszing jaki nie patrząc czy ktoś lub coś stoi mu na drodze a najczęściej to właśnie napatoczy mu sie Fidelek, który obrywa przez niego tym chodzikiem bo nigdy nie zdąży mu sie usunąć z drogi :p :p taka sierotka moja :loveu: :loveu:[/QUOTE] :evil_lol: Master to też taka sierotka, gdy ma do czynienia z dziećmi :lol: Quote
Zuza96 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]Haha, fajnie to ujęłaś, "to taka mała sierota" :evil_lol: :eviltong:[/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts