Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta][SIZE=5]GRATULACJE !!! :Rose::Rose::Rose:[/SIZE][/COLOR][/FONT][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta][SIZE=5] :BIG:[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta][SIZE=5]:smilecol::BIG:[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta][SIZE=5]:popcorn:[/SIZE][/COLOR][/FONT][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta][SIZE=5] :knajpa:[/SIZE][/COLOR][/FONT][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta][SIZE=5] :pepsi:[/SIZE][/COLOR][/FONT][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta][SIZE=5]:drinking:[/SIZE][/COLOR][/FONT]

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PositiveThought']
ooo, jak słodko! moje kochane dwa maluszki w akcji ^^
[/quote]

haha...słodko to to wygląda tylko na zdjeciach :lol: wierz mi, że nie chciałabyś mieć tego na codzień :p

Posted

[quote name='PositiveThought']
nie mów tak! nie wolno!
kiedyś ktoś mi powiedział, że jak brakuje czasu, to znaczy, że człowiek się starzeje... o_O
[/quote]

ale się chyba naprawdę starzeję :p sklerozę juz mam...:p

Posted

[quote name='madziasto4']
Cześć Kasiu, co Was tak na tematy o sklerozie wzięło
[/quote]

Madziu bo stara już się robię, narzekam i narzekam..no i skleroza też przyszła - z dnia na dzień coraz wieksza :evil_lol:

Posted

[quote name='fidelek2']Madziu bo stara już się robię, narzekam i narzekam..no i skleroza też przyszła - z dnia na dzień coraz wieksza :evil_lol:[/QUOTE]
Oj to ja się też chyba starzeję, mylą mi się pory dnia- kiedyś o 12 w południe powiedziałam sąsiadce 'dobry wieczór' :roll: Wytłumaczyłam się przemęczeniem :lol:

Posted

[IMG]http://img231.imageshack.us/img231/3861/tn1010129zj8.jpg[/IMG]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkgreen][B]Jak oni słodziakowato ze sobą wyglądają:loveu:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Oj to ja się też chyba starzeję, mylą mi się pory dnia- kiedyś o 12 w południe powiedziałam sąsiadce 'dobry wieczór' :roll: Wytłumaczyłam się przemęczeniem :lol:
[/quote]

hahaha...dobre :p nieźle zakręcona jesteś :lol:

[quote name='Patikujek_Zabrze'][IMG]http://img231.imageshack.us/img231/3861/tn1010129zj8.jpg[/IMG]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkgreen][B]Jak oni słodziakowato ze sobą wyglądają:loveu:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/quote]

a jak słodziakowato wnerwiają oczy i uszy...:diabloti:

Posted

[quote name='fidelek2'][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img233.imageshack.us/img233/6132/tn1010130bh8.jpg[/IMG][/URL][/quote]
haha, Łukaszek się zmęczył ... fajne foteczki chłopaczków:loveu:

Cześc Kasiu! :multi:
Dodam ,że skleroza to fajna choroba, nie boli tylko czasem trzeba się nachodzić:cool3:

Posted

[quote name='Alka']
haha, Łukaszek się zmęczył ... fajne foteczki chłopaczków:loveu:
[/quote]

no, padł jak kawka...wymęczył go Fidlak tym szarpaniem :p

Posted

Fidlak robi za nianię, co? :evil_lol: A potrafi tak wymęczyć Łukaszka, że mały po zabawie od razu pada do spania? :razz:
[/quote]

bo to jest tak: Fidlak najpierw leci z zabawkami do nas, jak widzi że żadne z nas nie ma ochoty sie z nim szarpać to dopiero wtedy uderza do Młodego....:p z braku laku lepsze to niż nic :p

Łukaszek jeszcze za mały do takiej prawdziwej zabawy, teraz to on bardziej do ganiania i ciagnięcia Fidlaka za włosy sie bierze...czasami jak ma coś w rączce a Fidel jest obok to podkłada mu to pod pysek no i wtedy zaczynaja sie szarpać, Młody sie cieszy na cały głos a Fidel szczęśliwy ze ktoś sie nim zainteresował.
Wczoraj to nawet Łukaszek wkładał mu swój smoczek do pyszczka - jak zabrałam mu go to był jeden wielki lament :cool1:

Posted

[quote name='Alka']
jendmy słowem Kasiu macie wesoło w domku :loveu::loveu:
[/quote]

w sumie tak :lol:

tylko czasami to mi szkoda trochę Fidlaczka....Młody teraz śmiga w chodziku, nie istnieją dla Niego żadne przeszkody - rozpędza sie i tak leci jak perszing jaki nie patrząc czy ktoś lub coś stoi mu na drodze a najczęściej to właśnie napatoczy mu sie Fidelek, który obrywa przez niego tym chodzikiem bo nigdy nie zdąży mu sie usunąć z drogi :p :p
taka sierotka moja :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='fidelek2']w sumie tak :lol:

tylko czasami to mi szkoda trochę Fidlaczka....Młody teraz śmiga w chodziku, nie istnieją dla Niego żadne przeszkody - rozpędza sie i tak leci jak perszing jaki nie patrząc czy ktoś lub coś stoi mu na drodze a najczęściej to właśnie napatoczy mu sie Fidelek, który obrywa przez niego tym chodzikiem bo nigdy nie zdąży mu sie usunąć z drogi :p :p
taka sierotka moja :loveu: :loveu:[/QUOTE]
:evil_lol:
Master to też taka sierotka, gdy ma do czynienia z dziećmi :lol: