Kasia Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='madziasto4'] Nie, nie, już przestaję :lol: ;) [/quote] a śmiej się do woli :lol: ja sama się z siebie naśmiewam :p Quote
madziasto4 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='fidelek2']a śmiej się do woli :lol: ja sama się z siebie naśmiewam :p[/QUOTE] Dziękuję za pozwolenie, napewno skorzystam :evil_lol: :eviltong: To co, ile Ci dzisiaj synek talerzy z szafek powyjmował :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='madziasto4'] To co, ile Ci dzisiaj synek talerzy z szafek powyjmował :evil_lol: [/quote] talerze mam w górnych półkach, tak wiec teraz skupia sie na garnkach, pokrywkach, patelniach, szufladach i lodówce :p:p z szuflad wyciąga wszystko - dzisiaj rozwinął mi 3 rolki worków na śmieci...było tego ze 50 metrów jak nic :evil_lol: i otworzył szafkę gdzie są śmieci - ale zdążyłam w porę wejść :p Quote
madziasto4 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='fidelek2']talerze mam w górnych półkach, tak wiec teraz skupia sie na garnkach, pokrywkach, patelniach, szufladach i lodówce :p:p z szuflad wyciąga wszystko - dzisiaj rozwinął mi 3 rolki worków na śmieci...było tego ze 50 metrów jak nic :evil_lol: i otworzył szafkę gdzie są śmieci - ale zdążyłam w porę wejść :p[/QUOTE] On jest niesamowity :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
PositiveThought Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 ale się bawi ^^ radośnie spędza czas ^^ Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 zapomniałam jeszcze dodać, że bardzo lubi szuflady ze skarpetkami i majtkami :p zarówno moimi jak i Tomka...już nie ma dwóch szuflad osobnych - są dwie wspólne i pomieszane :p aha..i jeszcze lubi kable spod biurka od komputera :p Quote
madziasto4 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='fidelek2']zapomniałam jeszcze dodać, że bardzo lubi szuflady ze skarpetkami i majtkami :p zarówno moimi jak i Tomka...już nie ma dwóch szuflad osobnych - są dwie wspólne i pomieszane :p [/QUOTE] :roflt: Tylko się nie pomyl kiedyś i nie załóż majtek Tz-ta :evil_lol: No cudne dziecko :loveu: :lol: Quote
Guffi Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='fidelek2']zapomniałam jeszcze dodać, że bardzo lubi szuflady ze skarpetkami i majtkami :p zarówno moimi jak i Tomka...już nie ma dwóch szuflad osobnych - są dwie wspólne i pomieszane :p [B]aha..i jeszcze lubi kable spod biurka od komputera :p[/B][/quote] Gdyby nie to, że to Łukasz to pomyślałabym, że to królik:roflt: Quote
Zuza96 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Guffi']Gdyby nie to, że to Łukasz to pomyślałabym, że to królik:roflt:[/QUOTE] :roflt: :roflt: Guffi, ty to masz pomysły... :roflt: Quote
madziasto4 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Zuza96']:roflt: :roflt: Guffi, ty to masz pomysły... :roflt:[/QUOTE] To raczej króliki mają pomysły :cool3: Quote
Zuza96 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='madziasto4']To raczej króliki mają pomysły :cool3:[/QUOTE] rzeczywiście... Quote
Moniś Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [I]Kasiu, widzę, że Łukaszek jest niezastąpiony :evil_lol::evil_lol: Mój brat jak był w jego wieku też miał pociąg do garnków:cool1: Buziaczki :buzi: [/I] Quote
Alka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 cześć Kasiu!:multi: Jak tam samopoczucie w niedzielę? piękne słoneczko mamy za oknem ,prawda?:loveu: Quote
Kasia Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='Guffi'] Gdyby nie to, że to Łukasz to pomyślałabym, że to królik:roflt: [/quote] Bo to jest taki mały gryzoń teraz - wszystko co złapie w rączki to od razu na przemiał do buzi :evil_lol: [quote name='Moniś'] [I]Kasiu, widzę, że Łukaszek jest niezastąpiony :evil_lol::evil_lol: Mój brat jak był w jego wieku też miał pociąg do garnków:cool1: Buziaczki :buzi: [/I][/quote] cześć Monia!!! To chyba każde dziecko ma pociąg do garnków...i do przykrywek na słoiki też :p:p a zresztą dzieci to takie małe śmietnikowce - wszystko zbierają bo wszystko fajne :evil_lol: [quote name='Alka'] cześć Kasiu!:multi: Jak tam samopoczucie w niedzielę? piękne słoneczko mamy za oknem ,prawda?:loveu: [/quote] właśnie zjedliśmy obiadek i idziemy na spacer - trza korzystać póki świeci słonko :lol::lol: Quote
Jagoda1 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='fidelek2']talerze mam w górnych półkach, tak wiec teraz skupia sie na garnkach, pokrywkach, patelniach :p:p [/quote] Muzykalne dziecko;) Quote
arystokratka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='fidelek2']Fidelek dzisiaj u mojej mamy więc mizianko i foteczki będą ale wieczorkiem :lol::lol:[/QUOTE] Aha ;) czyli mam rozumieć że już wymiziany :diabloti: Quote
Alka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='fidelek2'] właśnie zjedliśmy obiadek i idziemy na spacer - trza korzystać póki świeci słonko :lol::lol:[/quote] my też byliśmy na spacerku :loveu: Tuffiasty teraz leży padnięty , wyszalał się z piłeczką ...:multi: nawet trochę pofociłam;) Quote
Moniś Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Czeeeeeść Kasiu!! :multi::multi: Nie dostałaś mojej PW? ;) Quote
Kasia Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Moniś'] Czeeeeeść Kasiu!! :multi::multi: Nie dostałaś mojej PW? ;) [/quote] nic nie dostałam....:shake: Quote
Moniś Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='fidelek2']nic nie dostałam....:shake:[/quote] hoho, pokazywałam Ci nową bluzke ;) to zajrzyj na mój profil to zobaczysz- różowa ;) Quote
Kasia Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Moniś'] hoho, pokazywałam Ci nową bluzke ;) to zajrzyj na mój profil to zobaczysz- różowa ;) [/quote] Monika ale ja jej zdjecie dostałam, wysłałam Ci potem dwie PW z pytaniem jaki rozmiar i odpowiedzi nie dostałam....:roll: myślałam że o te PW Ci chodzi.... Quote
Guffi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Witajcie Fidlaczki, Łukaszki, Kasie i jeszcze Ktosie:evil_lol: ! Quote
Recommended Posts