Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fidelek2']a śmiej się do woli :lol: ja sama się z siebie naśmiewam :p[/QUOTE]
Dziękuję za pozwolenie, napewno skorzystam :evil_lol: :eviltong:

To co, ile Ci dzisiaj synek talerzy z szafek powyjmował :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']
To co, ile Ci dzisiaj synek talerzy z szafek powyjmował :evil_lol:
[/quote]

talerze mam w górnych półkach, tak wiec teraz skupia sie na garnkach, pokrywkach, patelniach, szufladach i lodówce :p:p
z szuflad wyciąga wszystko - dzisiaj rozwinął mi 3 rolki worków na śmieci...było tego ze 50 metrów jak nic :evil_lol:
i otworzył szafkę gdzie są śmieci - ale zdążyłam w porę wejść :p

Posted

[quote name='fidelek2']talerze mam w górnych półkach, tak wiec teraz skupia sie na garnkach, pokrywkach, patelniach, szufladach i lodówce :p:p
z szuflad wyciąga wszystko - dzisiaj rozwinął mi 3 rolki worków na śmieci...było tego ze 50 metrów jak nic :evil_lol:
i otworzył szafkę gdzie są śmieci - ale zdążyłam w porę wejść :p[/QUOTE]
On jest niesamowity :evil_lol: :loveu: :loveu:

Posted

zapomniałam jeszcze dodać, że bardzo lubi szuflady ze skarpetkami i majtkami :p zarówno moimi jak i Tomka...już nie ma dwóch szuflad osobnych - są dwie wspólne i pomieszane :p
aha..i jeszcze lubi kable spod biurka od komputera :p

Posted

[quote name='fidelek2']zapomniałam jeszcze dodać, że bardzo lubi szuflady ze skarpetkami i majtkami :p zarówno moimi jak i Tomka...już nie ma dwóch szuflad osobnych - są dwie wspólne i pomieszane :p
[/QUOTE]
:roflt: Tylko się nie pomyl kiedyś i nie załóż majtek Tz-ta :evil_lol: No cudne dziecko :loveu: :lol:

Posted

[quote name='fidelek2']zapomniałam jeszcze dodać, że bardzo lubi szuflady ze skarpetkami i majtkami :p zarówno moimi jak i Tomka...już nie ma dwóch szuflad osobnych - są dwie wspólne i pomieszane :p
[B]aha..i jeszcze lubi kable spod biurka od komputera :p[/B][/quote]
Gdyby nie to, że to Łukasz to pomyślałabym, że to królik:roflt:

Posted

[quote name='Guffi']
Gdyby nie to, że to Łukasz to pomyślałabym, że to królik:roflt:
[/quote]

Bo to jest taki mały gryzoń teraz - wszystko co złapie w rączki to od razu na przemiał do buzi :evil_lol:

[quote name='Moniś']
[I]Kasiu, widzę, że Łukaszek jest niezastąpiony :evil_lol::evil_lol:

Mój brat jak był w jego wieku też miał pociąg do garnków:cool1:

Buziaczki :buzi:
[/I][/quote]

cześć Monia!!!

To chyba każde dziecko ma pociąg do garnków...i do przykrywek na słoiki
też :p:p a zresztą dzieci to takie małe śmietnikowce - wszystko zbierają bo wszystko fajne :evil_lol:

[quote name='Alka']
cześć Kasiu!:multi:

Jak tam samopoczucie w niedzielę? piękne słoneczko mamy za oknem ,prawda?:loveu:
[/quote]

właśnie zjedliśmy obiadek i idziemy na spacer - trza korzystać póki świeci słonko :lol::lol:

Posted

[quote name='fidelek2']

właśnie zjedliśmy obiadek i idziemy na spacer - trza korzystać póki świeci słonko :lol::lol:[/quote]

my też byliśmy na spacerku :loveu: Tuffiasty teraz leży padnięty , wyszalał się z piłeczką ...:multi: nawet trochę pofociłam;)

Posted

[quote name='Moniś']
hoho, pokazywałam Ci nową bluzke ;) to zajrzyj na mój profil to zobaczysz- różowa ;)
[/quote]

Monika ale ja jej zdjecie dostałam, wysłałam Ci potem dwie PW z pytaniem jaki rozmiar i odpowiedzi nie dostałam....:roll:
myślałam że o te PW Ci chodzi....