Mała Rita Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [COLOR=Orange][B]Spotkałam dzisiaj kurczaka Co po baziach skakał. Za nim kurka podążała I pisanki malowała. Wtem baranek się ukazał I życzenia złożyć kazał: Szczęścia i radości moc Na tą Świętą Wielką Noc![/B][/COLOR] Quote
Kasia Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Witajcie :lol: Żyjemy! Fidlak żyje, ma się dobrze (najlepiej z nas wszystkich...) [IMG]http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_DSC_8707.jpg[/IMG] [IMG]http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_DSC_8708.jpg[/IMG] Długo nas nie było...nawet nie wiem czy cała reszta dalej się udziela czy może już nie... Nagromadziło sie trochę problemów, mniejszych i większych ale to nie miejsce by się użalać! Mam nadzieję, że teraz częściej uda mi sie tu zaglądać...;) Łukaszek rośnie, mężnieje mój przystojniak :loveu: Pierwszy rok przedszkola zaliczony, choć i tak był w nim niewiele - nie dane nam cieszyć się urokami przedszkola...:shake: [IMG]http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_DSC_9405.jpg[/IMG] i razem...w tle moja siostra ;) [IMG]http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_DSC_9842.jpg[/IMG] Quote
magda z. Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Kasiu zdjęcia przepiękne, a Łukaszek wyrós na dużego chłopca, buziaki dla Was:) Quote
tigrunia Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [url]http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_DSC_9842.jpg[/url] ale Łukaszek już duży :crazyeye: :loveu: Kasia.. dawno Cię nie było :-( Madzia już na stałe przeniosła się na PK , Agusia też nas opuściła.. zostałam tylko ja z D-E :placz: (chyba nikogo nie pominęłam?) Promieniejesz dziewczyno jak zawsze :loveu: I nic nie przytyłaś :eviltong: Quote
Kasia Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 hej Magda :lol: cze Be :lol: zauważyłam właśnie, że Madźki nie ma, Władzi chiba też nie, co nie...? Anusiaka też nie...pozmieniało się :shake: Be ja nie mam jak przytyć - nerwy, nerwy i jeszcze raz nerwy! Może kiedyś, jak się wszystko uspokoi troszkę i Młody przestanie w końcu chorować, choć i tak nie z wszystkiego już wyjdzie... Quote
laurin Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Cześć Kasiu :) Pięknie wyglądasz:loveu: Super chłopczyk z Łukaszka :loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='Kasia']hej Magda :lol: cze Be :lol: zauważyłam właśnie, że Madźki nie ma, Władzi chiba też nie, co nie...? Anusiaka też nie...pozmieniało się :shake: Be ja nie mam jak przytyć - nerwy, nerwy i jeszcze raz nerwy! Może kiedyś, jak się wszystko uspokoi troszkę i Młody przestanie w końcu chorować, choć i tak nie z wszystkiego już wyjdzie...[/QUOTE] Władzia wyjechała na studia i tak ucichła.. :shake: Anusiak raz się pojawiła niedawno gdzieś ale jak przybyła tak szybko znikła :roll: No nerwów na pewno nie zazdroszczę :shake: Dużo zdrówka Kasiunia dla Łukaszka - niech rośnie na silnego chłopaka :multi: A Fidlasty jak się miewa ? Wszystko oki ? :loveu: Pracujesz dalej gdzie pracowałaś ? Quote
Kasia Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 [quote name='laurin'] Cześć Kasiu :) Pięknie wyglądasz:loveu: Super chłopczyk z Łukaszka :loveu::loveu::loveu: [/QUOTE] cze Ania :loveu: jak Twoje chłopaki i dziewczyny? :lol: [quote name='tigrunia'] Dużo zdrówka Kasiunia dla Łukaszka - niech rośnie na silnego chłopaka :multi: A Fidlasty jak się miewa ? Wszystko oki ? :loveu: Pracujesz dalej gdzie pracowałaś ? [/QUOTE] przyda się to zdrówko ;) Fidlasy sie miewa znakomicie! nie mam jego aktualnych fot, jest ostrzyżony i nawet ma wcięcie w tali, jak nigdy dotąd :evil_lol: zdrowy jest, wesoły i rozbrykany mimo skończonych 6 lat! chcemy w przyszłym tydniu jechać do Krynicy Górskiej (jeśli z Łukaszkiem będzie wszystko OK), zabieramy Fidlaka ze sobą :lol: póki co pracuję - tydzień w pracy, 3 tydnie na chorobowym na dziecko - czekam aż wręczą mi wypowiedzenie. Quote
tigrunia Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='Kasia'] przyda się to zdrówko ;) Fidlasy sie miewa znakomicie! nie mam jego aktualnych fot, jest ostrzyżony i nawet ma wcięcie w tali, jak nigdy dotąd :evil_lol: zdrowy jest, wesoły i rozbrykany mimo skończonych 6 lat! chcemy w przyszłym tydniu jechać do Krynicy Górskiej (jeśli z Łukaszkiem będzie wszystko OK), zabieramy Fidlaka ze sobą :lol:[/QUOTE] No wiesz.. daj no jakiegoś zwisa :loveu: Aż tak poważnie Ci choruje Łukaszek? :-( Quote
Kasia Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 [quote name='tigrunia'] Aż tak poważnie Ci choruje Łukaszek? :-( [/QUOTE] masz PW..... i powiem Ci, nie ma nic gorszego jak chore dziecko. Quote
Pegaza Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Kasia a ja dzis wlasnie zauwazylam ze znow sie wypisalas z NK ale fajnie ze tutaj wrocilas:loveu: fotki piekne widze ze aparat sie super sprawdza:) a co do Łukaszka to zycze duzo zdrowka i Tobie cierpliwosci kiedys sie w koncu to ulozy i bedzie dobrze:) Quote
Kasia Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 [quote name='Pegaza'] Kasia a ja dzis wlasnie zauwazylam ze znow sie wypisalas z NK ale fajnie ze tutaj wrocilas:loveu: fotki piekne widze ze aparat sie super sprawdza:) a co do Łukaszka to zycze duzo zdrowka i Tobie cierpliwosci kiedys sie w koncu to ulozy i bedzie dobrze:) [/QUOTE] cze D-E :loveu: się wypisałam, nawet tam już nie zaglądałam. co do cierpliwości to już jej nie mam...mam tylko nadzieję, że bedzie już tylko lepiej a nie gorzej ;) wiem też, że nie chcę przez to przechodzić już drugi raz więc ostanie sie tylko na Łukaszku choć plany były inne...:p Quote
Pegaza Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Kasia ale nie jest powiedziane ze przy drugim by tak samo bylo ;) chociaz klopotow wiecej bo 2 razy tyle niz przy jednym;) Quote
Kasia Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 [quote name='Pegaza'] Kasia ale nie jest powiedziane ze przy drugim by tak samo bylo ;) chociaz klopotow wiecej bo 2 razy tyle niz przy jednym;) [/QUOTE] no włacha, kłopotów dwa razy więcej :evil_lol: osiwieję szybciej! zmarszczki już mam... Quote
Kasia Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 A Madźka to tak na serio se poszła na tą PK? Opuściła nas??? A Be Dusiakowa? też nie zagląda już? Quote
Pegaza Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Ja mam wlosy juz siwe hehe a zmarszczek sie narazie nie doszukuje..;) Quote
tigrunia Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='Kasia']A Madźka to tak na serio se poszła na tą PK? Opuściła nas??? A Be Dusiakowa? też nie zagląda już?[/QUOTE] Na serio.. ostatnio raz była u Be właśnie.. Dusiakowa zagląda od czasu do czasu ale woli spędzać czas z pieskami na świeżym powietrzu ;) O Dadze i Karinie w ogóle nie wspominam bo ich już nie ma dawno, dawno, dawno... :shake: Quote
Pegaza Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='tigrunia']Na serio.. ostatnio raz była u Be właśnie.. Dusiakowa zagląda od czasu do czasu ale woli spędzać czas z pieskami na świeżym powietrzu ;) O Dadze i Karinie w ogóle nie wspominam bo ich już nie ma dawno, dawno, dawno... :shake:[/QUOTE] Karina jaka Karina to ja juz chyba nie wiem o kogo chodzi:roll: Quote
tigrunia Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='laurin']a co to to PK:roll::evil_lol: że się wtrącnę ;)[/QUOTE] Psia Kość :eviltong: [quote name='Pegaza']Karina jaka Karina to ja juz chyba nie wiem o kogo chodzi:roll:[/QUOTE] Nie Karina tylko Kamila :shake: O ja gamoń :eviltong: Od Cori rzecz jasna ;) I jeszcze Kasiasta uciekła i Sara zawinęła Arisa i Holly :placz: Quote
Kasia Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 ja pikolę, czyli większość się ulotniła :shake: mi ta Psia Kość jakoś nie odpowiada... Quote
tigrunia Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='Pegaza']No i Matrixowa oraz Ewa..[/QUOTE] No Kasiasta to właśnie Matrixowa :eviltong: A Ewa? :roll: Od Ballady? Kasia mi też się na PK nie podoba :shake: Quote
Pegaza Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ewa od Aksy i Tofika.. no a od Ballady tez byla Ewa..i juz nie zaglada.. Quote
Kasia Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 haha, mam w domu cyrk na kółkach! Młody jest wiernym fanem i słuchaczem Lady Gagi, dziś dostał od mojej siostry perukę długich białych włosów, ubrał moje obcasy, usta malnął moim błyszczykiem i szaleje właśnie przy jej teledyskach :evil_lol: Quote
Recommended Posts