Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ej:mad: ładnie to tak liśćmi w dziecko rzucać:mad:

[url]http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_razem.jpg:loveu:[/url]
pięknie wyglądacie:loveu::loveu::loveu:

super masz ten kolorek:p

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']
ale kitke juz ma dlugą zapuszczasz?:p
[/QUOTE]

taa, bo się śmieją ze mnie że w obecnej fryzurce wyglądam jak Wodecki :evil_lol:
niestety, mogę tylko pomarzyć o prostych włosach...same widzicie jak mi się kręcą i musiałabym codziennie je prostować by wyglądać jak LUDŹ :shake:
więc wolę zapuścić bo z dłuższymi więcej porobię niż z krótkimi...

[quote name='laurin']
ej:mad: ładnie to tak liśćmi w dziecko rzucać:mad:

[url]http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_razem.jpg:loveu:[/url]
pięknie wyglądacie:loveu::loveu::loveu:

super masz ten kolorek:p
[/QUOTE]

sam się prosił :p

dzięki :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']
A co za problem codziennie prostować? :eviltong: Mi prostowanie moich długich zajmuje 5-10 minut :loveu:
[/QUOTE]

problem żaden bo też prostowałam codziennie przez około pół roku ;)
ale problemem jest to w jakim stanie te włosy były po tych miesiącach codziennego prostowania...musiałam masę ich obciąć by wyglądały tak jak włosy powinny wyglądać i by zaczęły się normalnie układać mimo, że przez ten cały czas używałam odpowiednim masek, jedwabiu, mleczek i innych pierdół...ba, nawet na noc zakładałam maskę na włosy i czepek i tak spałam...

Posted

[quote name='Kasia']problem żaden bo też prostowałam codziennie przez około pół roku ;)
ale problemem jest to w jakim stanie te włosy były po tych miesiącach codziennego prostowania...musiałam masę ich obciąć by wyglądały tak jak włosy powinny wyglądać i by zaczęły się normalnie układać mimo, że przez ten cały czas używałam odpowiednim masek, jedwabiu, mleczek i innych pierdół...ba, nawet na noc zakładałam maskę na włosy i czepek i tak spałam...[/QUOTE]
No gadasz :crazyeye: Nic nie pomogło?? :crazyeye: Moje jeszcze aż tak źle nie wyglądają :shake: Ale prostuję średnio raz w tygodniu. Co prawda mam proste włosy ale jak się je wyprostuje to są jeszcze fajniejsze :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']
No gadasz :crazyeye: Nic nie pomogło?? :crazyeye: Moje jeszcze aż tak źle nie wyglądają :shake: Ale prostuję średnio raz w tygodniu. Co prawda mam proste włosy ale jak się je wyprostuje to są jeszcze fajniejsze :loveu:
[/QUOTE]

ja mam kręcone włosy i prostowałam codziennie...jeśli nie obcięłam to nic mi nie pomogło :shake:
dopiero teraz jak nie prostuję o 2 miesięcy, 2 razy w m-cu śpię z maską i w czepku i używam konkretnego szamponu do włosów zakupionego w salonie fryzjerskim to zauważam, że włosy dochodzą do siebie, są o niebo lepsze, miękkie, fajnie sie kręcą :lol:

Posted

[quote name='Kasia']ja mam kręcone włosy i prostowałam codziennie...jeśli nie obcięłam to nic mi nie pomogło :shake:
dopiero teraz jak nie prostuję o 2 miesięcy, 2 razy w m-cu śpię z maską i w czepku i używam konkretnego szamponu do włosów zakupionego w salonie fryzjerskim to zauważam, że włosy dochodzą do siebie, są o niebo lepsze, miękkie, fajnie sie kręcą :lol:[/QUOTE]
Powiedz co masz za czarodziejską maskę? Ja też chce :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']
Powiedz co masz za czarodziejską maskę? Ja też chce :loveu: :evil_lol:
[/QUOTE]

[quote name='laurin']
i ja :loveu::loveu::evil_lol:
[/QUOTE]
[B]
MASKA - MATRIX COLOR SMART do farbowanych.[/B]
do każdego mycia ja używam, zostawiam na jakiś i czas i zmywam, a ze 2 razy w m-cu nakładam ją na całą noc pod czepek i idę spać ;)
i jeszcze jedwab, ale to w ilościach malutkich by nie przetłuścić włosów...

Posted

[quote name='Pegaza']
Halo Kasia:eviltong:

a to o tej dzialce pisalas co czasem foty wstawialas?:)
[/QUOTE]

cze :lol:

taa, to taka działka coś jak Wasza na ogródkach działkowych :lol:
kiedyś była prawie cała zagospodarowana przez moja mamę i Jej warzywa, owoce i inne badziewia a teraz już tylko na 1/3 coś tam posadzone jest a reszta to trawka i krzewy...musimy jeszcze cos z altaną zrobić bo się sypie, chcemy też przedłużenie dachu zrobić by było gdzie siedzieć gdyby deszcz nas tam zastał przy grillowaniu ;)