laurin Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 ej:mad: ładnie to tak liśćmi w dziecko rzucać:mad: [url]http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_razem.jpg:loveu:[/url] pięknie wyglądacie:loveu::loveu::loveu: super masz ten kolorek:p Quote
Kasia Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Pegaza'] ale kitke juz ma dlugą zapuszczasz?:p [/QUOTE] taa, bo się śmieją ze mnie że w obecnej fryzurce wyglądam jak Wodecki :evil_lol: niestety, mogę tylko pomarzyć o prostych włosach...same widzicie jak mi się kręcą i musiałabym codziennie je prostować by wyglądać jak LUDŹ :shake: więc wolę zapuścić bo z dłuższymi więcej porobię niż z krótkimi... [quote name='laurin'] ej:mad: ładnie to tak liśćmi w dziecko rzucać:mad: [url]http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_razem.jpg:loveu:[/url] pięknie wyglądacie:loveu::loveu::loveu: super masz ten kolorek:p [/QUOTE] sam się prosił :p dzięki :loveu: Quote
tigrunia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 A co za problem codziennie prostować? :eviltong: Mi prostowanie moich długich zajmuje 5-10 minut :loveu: Cze wieczorową porą :multi: Quote
Kasia Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='tigrunia'] A co za problem codziennie prostować? :eviltong: Mi prostowanie moich długich zajmuje 5-10 minut :loveu: [/QUOTE] problem żaden bo też prostowałam codziennie przez około pół roku ;) ale problemem jest to w jakim stanie te włosy były po tych miesiącach codziennego prostowania...musiałam masę ich obciąć by wyglądały tak jak włosy powinny wyglądać i by zaczęły się normalnie układać mimo, że przez ten cały czas używałam odpowiednim masek, jedwabiu, mleczek i innych pierdół...ba, nawet na noc zakładałam maskę na włosy i czepek i tak spałam... Quote
madziasto4 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [url]http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_lukasz.jpg[/url] Super :) Łukaszek szczesliwy, coo :lol: Quote
tigrunia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Kasia']problem żaden bo też prostowałam codziennie przez około pół roku ;) ale problemem jest to w jakim stanie te włosy były po tych miesiącach codziennego prostowania...musiałam masę ich obciąć by wyglądały tak jak włosy powinny wyglądać i by zaczęły się normalnie układać mimo, że przez ten cały czas używałam odpowiednim masek, jedwabiu, mleczek i innych pierdół...ba, nawet na noc zakładałam maskę na włosy i czepek i tak spałam...[/QUOTE] No gadasz :crazyeye: Nic nie pomogło?? :crazyeye: Moje jeszcze aż tak źle nie wyglądają :shake: Ale prostuję średnio raz w tygodniu. Co prawda mam proste włosy ale jak się je wyprostuje to są jeszcze fajniejsze :loveu: Quote
Kasia Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='tigrunia'] No gadasz :crazyeye: Nic nie pomogło?? :crazyeye: Moje jeszcze aż tak źle nie wyglądają :shake: Ale prostuję średnio raz w tygodniu. Co prawda mam proste włosy ale jak się je wyprostuje to są jeszcze fajniejsze :loveu: [/QUOTE] ja mam kręcone włosy i prostowałam codziennie...jeśli nie obcięłam to nic mi nie pomogło :shake: dopiero teraz jak nie prostuję o 2 miesięcy, 2 razy w m-cu śpię z maską i w czepku i używam konkretnego szamponu do włosów zakupionego w salonie fryzjerskim to zauważam, że włosy dochodzą do siebie, są o niebo lepsze, miękkie, fajnie sie kręcą :lol: Quote
tigrunia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Kasia']ja mam kręcone włosy i prostowałam codziennie...jeśli nie obcięłam to nic mi nie pomogło :shake: dopiero teraz jak nie prostuję o 2 miesięcy, 2 razy w m-cu śpię z maską i w czepku i używam konkretnego szamponu do włosów zakupionego w salonie fryzjerskim to zauważam, że włosy dochodzą do siebie, są o niebo lepsze, miękkie, fajnie sie kręcą :lol:[/QUOTE] Powiedz co masz za czarodziejską maskę? Ja też chce :loveu: :evil_lol: Quote
laurin Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='tigrunia']Powiedz co masz za czarodziejską maskę? Ja też chce :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] i ja :loveu::loveu::evil_lol: Quote
Kasia Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='tigrunia'] Powiedz co masz za czarodziejską maskę? Ja też chce :loveu: :evil_lol: [/QUOTE] [quote name='laurin'] i ja :loveu::loveu::evil_lol: [/QUOTE] [B] MASKA - MATRIX COLOR SMART do farbowanych.[/B] do każdego mycia ja używam, zostawiam na jakiś i czas i zmywam, a ze 2 razy w m-cu nakładam ją na całą noc pod czepek i idę spać ;) i jeszcze jedwab, ale to w ilościach malutkich by nie przetłuścić włosów... Quote
Pegaza Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Dla mnie to bylby problem bo ja jestem len do fryzur:roll: i nie powiem tez mi sie podobaja wyprostowane prostownica:p ale zwyczajnie mi sie tego nie chce robic... Quote
Pegaza Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Halo Kasia:eviltong: a to o tej dzialce pisalas co czasem foty wstawialas?:) Quote
Kasia Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='Pegaza'] Halo Kasia:eviltong: a to o tej dzialce pisalas co czasem foty wstawialas?:) [/QUOTE] cze :lol: taa, to taka działka coś jak Wasza na ogródkach działkowych :lol: kiedyś była prawie cała zagospodarowana przez moja mamę i Jej warzywa, owoce i inne badziewia a teraz już tylko na 1/3 coś tam posadzone jest a reszta to trawka i krzewy...musimy jeszcze cos z altaną zrobić bo się sypie, chcemy też przedłużenie dachu zrobić by było gdzie siedzieć gdyby deszcz nas tam zastał przy grillowaniu ;) Quote
Doti1986 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Witamy się w piątek trzynastego:evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Hej:loveu: to tak jak my tez bedziemy przedluzac,zadaszony taras robic..:p Quote
madziasto4 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Cześć Kasia :loveu: Jestem okropnie zakręcona przez ten nowy, mało czytelny wygląd forum... Quote
Pegaza Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 To tak jak i ja, cze Kasiasta:) oo takie emotke tylko umiem zrobic dwukropek i nawias... Quote
Kasia Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 ja też właśnie dopiero co wlazłam i próbuje sie odnaleźć... Quote
Kasia Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 ja pikolę, dziwnie tu jakoś...:cool1: Quote
Recommended Posts