Pegaza Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Kuna mogl przymknac oko na ten pacholek.. ilez idzie sie tak stresowac..:roll: Quote
Mała Rita Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 W półtora dnia przeczytalam "Zmierzch" :diabloti: Jennnyyyy jaka zarąbista książka :) Mam wszystkie części jakby kto chcial ;) na kompie mam :p Quote
madziasto4 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Oni nie mogą przymykać oczu na pachołki- są usatlone zasady i trzeba się ich trzymać. Na placu to tylko pachołek, ale na mieście to są już inne samochody ;) Pecha masz bidulo, musisz się tego 1 września maksymalnie skoncentrować, maksymalnie! I będzie dobrze :loveu: Mnie się na łuku noga na sprzęgle tak trzęsła, że w końcu mi się omsknęła i mi zgasł w czasie cofania. Ale miałam jeszcze jedną próbę, skupiłam się, krzyknęłam w myśli "Uspokój się do cholery" i następna próba łuku- bez żadnych problemów. Na mieście byłam już pewniejsza, no i wynik pozytywny w efekcie. Zobaczysz, dasz radę. :loveu: Quote
tigrunia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 O kurde faktycznie pech :-( Ale 1 września za pare dni przecie :crazyeye: Jak Tyś to zrobiła ? U nas miesiąc minimum czekania :crazyeye: Ja też łuk powtarzałam .. nie dojechałam do końca za pierwszym razem :p Quote
madziasto4 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 O właśnie, też miałam zapytać, już 1 września? :crazyeye: Quote
Kasia Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='Pegaza'] Kuna mogl przymknac oko na ten pacholek.. ilez idzie sie tak stresowac..:roll: [/QUOTE] nie mógł, tam są kamery i inni egzaminowani i inni egzaminatorzy ;) co innego na mieście... [quote name='Mała Rita'] W półtora dnia przeczytalam "Zmierzch" :diabloti: Jennnyyyy jaka zarąbista książka :) Mam wszystkie części jakby kto chcial ;) na kompie mam :p [/QUOTE] ja jestem w połowie 4-tej części - i wszystkie kupiłam by mieć swoje :loveu: [quote name='madziasto4'] Oni nie mogą przymykać oczu na pachołki- są usatlone zasady i trzeba się ich trzymać. Na placu to tylko pachołek, ale na mieście to są już inne samochody ;) Pecha masz bidulo, musisz się tego 1 września maksymalnie skoncentrować, maksymalnie! I będzie dobrze :loveu: Mnie się na łuku noga na sprzęgle tak trzęsła, że w końcu mi się omsknęła i mi zgasł w czasie cofania. Ale miałam jeszcze jedną próbę, skupiłam się, krzyknęłam w myśli "Uspokój się do cholery" i następna próba łuku- bez żadnych problemów. Na mieście byłam już pewniejsza, no i wynik pozytywny w efekcie. Zobaczysz, dasz radę. :loveu: [/QUOTE] Madźka, On mi właśnie cos tam machał bym sie zatrzymała (pewnie wiedział, że strącę ten słupek) i miałabym drugą szansę ale ja nie zwracałam uwagi na Niego tylko na to by jechać no i dojechałam :diabloti: [quote name='tigrunia'] Ale 1 września za pare dni przecie :crazyeye: Jak Tyś to zrobiła ? U nas miesiąc minimum czekania :crazyeye: Ja też łuk powtarzałam .. nie dojechałam do końca za pierwszym razem :p[/QUOTE] [quote name='madziasto4'] O właśnie, też miałam zapytać, już 1 września? :crazyeye: [/QUOTE] nie ja ino TZ...pewnie się ładnie uśmiechnął do tej wąsatej co tam terminy ustala :evil_lol: u nas minimum 4 tydnie się czeka ale moze dla weteranów mają juz blizsze terminy :diabloti: Quote
Pegaza Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Teraz napewno sie uda Kasia ja to czuje:cool1: Quote
tigrunia Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Może jakaś luka im została.. specjalnie dla Ciebie :loveu: Quote
dysia-u Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 KASIA gdyby tak ci nie bajerował o tych oczach :shake: to napewno byś się tak nie dekoncentrowała i prawko było by twoje. Mogłaś mu tak nawijać. Ale 1.09 będzie twoje , zobaczysz Quote
laurin Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Cześć Kasiu:loveu: Ja będę kciuki mocno trzymać za Ciebie:loveu: Musi się udać [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/archer.gif[/IMG] A później to będziemy świętować;):diabloti: Quote
Kasia Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 kiedyś w końcu zdam! chyba...:diabloti: z każdym kolejnym podejściem odczuwam coraz mniejszy stres, za ósmym razem to już będzie zwykły normalny dzień, tak jakby dodatkowa jazda - nic więcej :evil_lol: Quote
Pegaza Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Kasia']kiedyś w końcu zdam! chyba...:diabloti: z każdym kolejnym podejściem odczuwam coraz mniejszy stres, za ósmym razem to już będzie zwykły normalny dzień, tak jakby dodatkowa jazda - nic więcej :evil_lol:[/quote] Sie nie martw moja kolezanka tez zdala za 8..:roll::cool1: i w koncu sie cieszy nawet juz ma autko i jezdzi..:p Quote
madziasto4 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 I jak, i jak?? Trzymam kciuki :loveu: Quote
Kasia Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [B][CENTER]no i kciuki trzymaliście i Fidlasta zdała!!! :sweetCyb::sweetCyb:[/CENTER][/B] trafiłam na młodego Pana, syna tego od wajchy który mnie oblał...oczywiście nie omieszkałam mu tego powiedzieć, zaśmiał się tylko i powiedział, że dziś będzie dobrze i mam się nie stresować :lol: no i wyszło dobrze!!! Quote
madziasto4 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 No to super! :multi: Widzisz trąbo jedna, mówiłyśmy że w końcu zdasz! :evil_lol::evil_lol: A jak tam było, bez żadnych wpadek? :cool3: Quote
dysia-u Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10"][IMG]http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002006E.gif[/IMG][/URL]gratulacje !!! teraz tylko od razu wsiadać i jechać. Nie robić sobie żadnej przerwy [URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12"][IMG]http://content.sweetim.com/tbsig/sig.asp?img=ad1[/IMG][/URL] Quote
Kasia Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [B]Gamoniu [/B]nie było żadnego błędu, nic a nic! Cała karta 100% pozytywna :loveu: przerwy nie będzie żadnej, czekam tylko aż odbiorę plasticzek :lol: Quote
madziasto4 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 I bardzo dobra postawa! Trzeba od razu jeździć :loveu: Tylko Fidlasta, może na razie bez pasażerów :diabloti::diabloti: Żartuję :evil_lol: :loveu: Quote
Kasia Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='madziasto4'] I bardzo dobra postawa! Trzeba od razu jeździć :loveu: Tylko Fidlasta, może na razie bez pasażerów :diabloti::diabloti: Żartuję :evil_lol: :loveu: [/QUOTE] ja od razu do pracy będę śmigać jak tylko odbiorę prawko :loveu: stracha mam bo niestety nie będzie już siedział obok mnie nikt, kto w każdej chwili mógłby nacisnąć hamulca ale to się wytnie - najwyżej troszku skasuje auto, którego i tak sie pozbywamy :diabloti: TZ zadowolony, że wpierw pojeżdżę tym starym :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]GRATULACJE[/SIZE][/FONT] :multi:[/CENTER] Quote
Kasia Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='Sara_i_Aris'] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]GRATULACJE[/SIZE][/FONT] :multi:[/CENTER] [/QUOTE] dzięki Sara :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 No to masz łątwą datę do zapamiętania- 1 września :p Ja zdałam 7 października, a prawko dostałam po 6 dniach- 13-tego. :p Quote
Recommended Posts