Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oni nie mogą przymykać oczu na pachołki- są usatlone zasady i trzeba się ich trzymać. Na placu to tylko pachołek, ale na mieście to są już inne samochody ;)

Pecha masz bidulo, musisz się tego 1 września maksymalnie skoncentrować, maksymalnie! I będzie dobrze :loveu:

Mnie się na łuku noga na sprzęgle tak trzęsła, że w końcu mi się omsknęła i mi zgasł w czasie cofania. Ale miałam jeszcze jedną próbę, skupiłam się, krzyknęłam w myśli "Uspokój się do cholery" i następna próba łuku- bez żadnych problemów. Na mieście byłam już pewniejsza, no i wynik pozytywny w efekcie.

Zobaczysz, dasz radę. :loveu:

Posted

O kurde faktycznie pech :-( Ale 1 września za pare dni przecie :crazyeye: Jak Tyś to zrobiła ? U nas miesiąc minimum czekania :crazyeye:

Ja też łuk powtarzałam .. nie dojechałam do końca za pierwszym razem :p

Posted

[quote name='Pegaza']
Kuna mogl przymknac oko na ten pacholek..
ilez idzie sie tak stresowac..:roll:
[/QUOTE]

nie mógł, tam są kamery i inni egzaminowani i inni egzaminatorzy ;)
co innego na mieście...

[quote name='Mała Rita']
W półtora dnia przeczytalam "Zmierzch" :diabloti:
Jennnyyyy jaka zarąbista książka :)
Mam wszystkie części jakby kto chcial ;) na kompie mam :p
[/QUOTE]

ja jestem w połowie 4-tej części - i wszystkie kupiłam by mieć swoje :loveu:

[quote name='madziasto4']
Oni nie mogą przymykać oczu na pachołki- są usatlone zasady i trzeba się ich trzymać. Na placu to tylko pachołek, ale na mieście to są już inne samochody ;)

Pecha masz bidulo, musisz się tego 1 września maksymalnie skoncentrować, maksymalnie! I będzie dobrze :loveu:

Mnie się na łuku noga na sprzęgle tak trzęsła, że w końcu mi się omsknęła i mi zgasł w czasie cofania. Ale miałam jeszcze jedną próbę, skupiłam się, krzyknęłam w myśli "Uspokój się do cholery" i następna próba łuku- bez żadnych problemów. Na mieście byłam już pewniejsza, no i wynik pozytywny w efekcie.

Zobaczysz, dasz radę. :loveu:
[/QUOTE]

Madźka, On mi właśnie cos tam machał bym sie zatrzymała (pewnie wiedział, że strącę ten słupek) i miałabym drugą szansę ale ja nie zwracałam uwagi na Niego tylko na to by jechać no i dojechałam :diabloti:

[quote name='tigrunia']
Ale 1 września za pare dni przecie :crazyeye: Jak Tyś to zrobiła ? U nas miesiąc minimum czekania :crazyeye:

Ja też łuk powtarzałam .. nie dojechałam do końca za pierwszym razem :p[/QUOTE]

O właśnie, też miałam zapytać, już 1 września? :crazyeye:
[/QUOTE]

nie ja ino TZ...pewnie się ładnie uśmiechnął do tej wąsatej co tam terminy ustala :evil_lol:
u nas minimum 4 tydnie się czeka ale moze dla weteranów mają juz blizsze terminy :diabloti:

Posted

KASIA gdyby tak ci nie bajerował o tych oczach :shake: to napewno byś się tak nie dekoncentrowała i prawko było by twoje. Mogłaś mu tak nawijać. Ale 1.09 będzie twoje , zobaczysz

Posted

Cześć Kasiu:loveu: Ja będę kciuki mocno trzymać za Ciebie:loveu:
Musi się udać

[IMG]http://emoty.blox.pl/resource/archer.gif[/IMG]

A później to będziemy świętować;):diabloti:

Posted

kiedyś w końcu zdam! chyba...:diabloti:

z każdym kolejnym podejściem odczuwam coraz mniejszy stres, za ósmym razem to już będzie zwykły normalny dzień, tak jakby dodatkowa jazda - nic więcej :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia']kiedyś w końcu zdam! chyba...:diabloti:

z każdym kolejnym podejściem odczuwam coraz mniejszy stres, za ósmym razem to już będzie zwykły normalny dzień, tak jakby dodatkowa jazda - nic więcej :evil_lol:[/quote]
Sie nie martw moja kolezanka tez zdala za 8..:roll::cool1: i w koncu sie cieszy nawet juz ma autko i jezdzi..:p

Posted

[B][CENTER]no i kciuki trzymaliście i Fidlasta zdała!!! :sweetCyb::sweetCyb:[/CENTER][/B]

trafiłam na młodego Pana, syna tego od wajchy który mnie oblał...oczywiście nie omieszkałam mu tego powiedzieć, zaśmiał się tylko i powiedział, że dziś będzie dobrze i mam się nie stresować :lol:
no i wyszło dobrze!!!

Posted

[URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10"][IMG]http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002006E.gif[/IMG][/URL]gratulacje !!! teraz tylko od razu wsiadać i jechać. Nie robić sobie żadnej przerwy

[URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12"][IMG]http://content.sweetim.com/tbsig/sig.asp?img=ad1[/IMG][/URL]

Posted

[B]Gamoniu [/B]nie było żadnego błędu, nic a nic! Cała karta 100% pozytywna :loveu:

przerwy nie będzie żadnej, czekam tylko aż odbiorę plasticzek :lol:

Posted

I bardzo dobra postawa! Trzeba od razu jeździć :loveu:
Tylko Fidlasta, może na razie bez pasażerów :diabloti::diabloti:
Żartuję :evil_lol: :loveu:
[/QUOTE]

ja od razu do pracy będę śmigać jak tylko odbiorę prawko :loveu:

stracha mam bo niestety nie będzie już siedział obok mnie nikt, kto w każdej chwili mógłby nacisnąć hamulca ale to się wytnie - najwyżej troszku skasuje auto, którego i tak sie pozbywamy :diabloti:
TZ zadowolony, że wpierw pojeżdżę tym starym :evil_lol: