madziasto4 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='fidelek2']a co Ci ta minka mówi, co? :eviltong: przecież on na tej fotce taki rozanielony jest a jego wzrok mówi: Całuj i ściskaj Pańcia, ściskaj!!! :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] No rzeczywiiiiiiście :splat: :lol: Quote
Kasia Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='madziasto4'] No rzeczywiiiiiiście :splat: :lol: [/quote] że też nie zauważyłaś tego wcześniej :evil_lol::evil_lol: ihhihihhihihihihiihihihi Quote
Guffi Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='fidelek2'] [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img61.imageshack.us/img61/4586/tn8aen1.jpg[/IMG][/URL][/quote] Hihi! Uwielbiam, jak Fidelek tak leci z tą piłeczką. Wygląda, jakby miał zaraz przebiegnąć ucieszony po małym:evil_lol: , ale widać, ze świetnie się dogadują:loveu: . Quote
Kasia Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='Guffi'] Hihi! Uwielbiam, jak Fidelek tak leci z tą piłeczką. Wygląda, jakby miał zaraz przebiegnąć ucieszony po małym:evil_lol: , ale widać, ze świetnie się dogadują:loveu: .[/quote] dopiero zaczynają sie dogadywać wspólnie bo wcześniej to Fidlak na widok Małego uciekał w najdalszy i najciemniejszy kąt chałupy :evil_lol: Quote
Guffi Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='fidelek2']dopiero zaczynają sie dogadywać wspólnie bo wcześniej to Fidlak na widok Małego uciekał w najdalszy i najciemniejszy kąt chałupy :evil_lol:[/quote] Hihi:evil_lol: . Biedny Fidlak. Chciał trochę spokoju:diabloti: . Quote
Alka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [IMG]http://img263.imageshack.us/img263/7492/fiuul7.gif[/IMG][IMG]http://img263.imageshack.us/img263/7492/fiuul7.gif[/IMG][IMG]http://img263.imageshack.us/img263/7492/fiuul7.gif[/IMG] jakie piekne foteczki:multi::multi: Cześć Kasiu! Muszę powtórzyć ,że super z Fidlaczkiem wyglądacie, a słodka minka Fidelka jest rozkoszna :loveu: pozwoliłam sobie jedną z foteczek przerobić ,dla Łukaszka :loveu: [IMG]http://img204.imageshack.us/img204/9334/tn9sz0vm6.jpg[/IMG] Quote
Kasia Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='Alka'] [IMG]http://img263.imageshack.us/img263/7492/fiuul7.gif[/IMG][IMG]http://img263.imageshack.us/img263/7492/fiuul7.gif[/IMG][IMG]http://img263.imageshack.us/img263/7492/fiuul7.gif[/IMG] jakie piekne foteczki:multi::multi: Cześć Kasiu! Muszę powtórzyć ,że super z Fidlaczkiem wyglądacie, a słodka minka Fidelka jest rozkoszna :loveu: pozwoliłam sobie jedną z foteczek przerobić ,dla Łukaszka :loveu: [IMG]http://img204.imageshack.us/img204/9334/tn9sz0vm6.jpg[/IMG][/quote] wow Alu, jakie komplementy z samego rana :loveu: :loveu: dziękujemy ślicznie :buzi: no i za prezencik-przeróbeczkę też :lol: Quote
Zuza96 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]Cześć Kasieńko !! :lol: Foteczki przesłodziudkie. :loveu: Twój syneczek mnie zachwyca, jest taki słodki i uroczy...:loveu::loveu::loveu: [/FONT][/COLOR] Quote
Kasia Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='Zuza96'] [COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Cześć Kasieńko !! :lol:[/FONT][/COLOR] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Foteczki przesłodziudkie. :loveu: Twój syneczek mnie zachwyca, jest taki słodki i uroczy...:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT] [/quote] chcesz to Ci go dam na trochę - ja odpocznę a Ty potem powiesz czy rzeczywiście jest taki słodki :evil_lol: :evil_lol: Quote
Moniś Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Witaj Kasiu! Przejżałam wszystkie fotki :loveu: Cud miód :loveu::loveu: Ile Ty masz lat Kobieto, bo strasznie, ale to strasznie młodo wyglądasz :lol: Dałabym Ci ze 23 lata góra 25 ;) Buziaczki :buzi: Quote
Zuza96 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]Kasiu, nie ma problemu, uwielbiam dzieci...(jak są grzeczne :evil_lol: )[/FONT][/COLOR] Quote
Kasia Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='Moniś'] Witaj Kasiu! Przejżałam wszystkie fotki :loveu: Cud miód :loveu::loveu: Ile Ty masz lat Kobieto, bo strasznie, ale to strasznie młodo wyglądasz :lol: Dałabym Ci ze 23 lata góra 25 ;) Buziaczki :buzi: [/quote] bo ja młoda jestem ale ino duchem :evil_lol: w tym roku stuknie mi 28 wiosenka :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Czesc Kasiu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Musisz Nam sie czesciej pokazywac zarowno z Fidlaczkiem, Lukaszkiem jak i bez chlopakow, bo sliczna kobitka z Ciebie :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Filak z pileczka wyglada rozkocznie, uwielbiam kiedy te Nasze rozrabiaki tak ja Nosza, a Lukaszek jak zwykle cudniasty :loveu: Ja juz to wiem, ze w przyszlosci nie odpedzi sie od grona wielbicielek, szkoda tylko, ze ja taka stara bede kiedy on dorosnie :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Kasia Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Czesc Kasiu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Musisz Nam sie czesciej pokazywac zarowno z Fidlaczkiem, Lukaszkiem jak i bez chlopakow, bo sliczna kobitka z Ciebie :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Filak z pileczka wyglada rozkocznie, uwielbiam kiedy te Nasze rozrabiaki tak ja Nosza, a Lukaszek jak zwykle cudniasty :loveu: Ja juz to wiem, ze w przyszlosci nie odpedzi sie od grona wielbicielek, szkoda tylko, ze ja taka stara bede kiedy on dorosnie :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/quote] Jak miło Cię widzieć w naszych skromnych progach :loveu: :loveu: Daga, ale teraz przeciez takie czasy nastały że takie różnice wiekowe w zwiazkach są na porządku dziennym :evil_lol: a co to będzie za te kilkanaście lat jak Łukaszek podrosnie...:roll: :eviltong: Quote
Alka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='fidelek2']bo ja młoda jestem ale ino duchem :evil_lol: w tym roku stuknie mi 28 wiosenka :razz:[/quote] ja cieee, ale stara jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [SIZE=1]chciałoby się mieć znów tyle..[/SIZE].:placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='fidelek2']Jak miło Cię widzieć w naszych skromnych progach :loveu: :loveu: Daga, ale teraz przeciez takie czasy nastały że takie różnice wiekowe w zwiazkach są na porządku dziennym :evil_lol: a co to będzie za te kilkanaście lat jak Łukaszek podrosnie...:roll: :eviltong:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]No wiesz, ale kiedy Łukaszek bedzie mial 20 to ja bede miala 2 razy wiecej :oops: za stara bede dla niego :evil_lol: no chyba ze dam sie zamrozic na te 20 lat :evil_lol: Ale mowie Ci sliczny chlopaczek "Wam" wyszedl :loveu: :loveu: Ma takie piekne oczka :loveu: i w ogole caly jest cudny :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Juz sie nie moge doczekac jaki bedzie kiedy bedzie np w moim wieku :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Kasia Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Ale mowie Ci sliczny chlopaczek "Wam" wyszedl :loveu: :loveu: Ma takie piekne oczka :loveu: i w ogole caly jest cudny :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Juz sie nie moge doczekac jaki bedzie kiedy bedzie np w moim wieku :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/quote] czyli za jakieś 20 lat, tak...? hmmmm to umówmy sie tak - jak będe wtedy jeszcze na "chodzie" i dgm też to wyślę Ci jego zdjecie, ok? :evil_lol: no i jak sklezora sie nie przyplącze oczywiście :eviltong: Quote
Alka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]No wiesz, ale kiedy Łukaszek bedzie mial 20 to ja bede miala 2 razy wiecej :oops: za stara bede dla niego :evil_lol: Ale mowie Ci sliczny chlopaczek "Wam" wyszedl :loveu: :loveu: Ma takie piekne oczka :loveu: i w ogole[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] eee tam zaraz za stara , przecież takie związki też istnieją , za 20 lat będziesz Daguś dojrzałą ,piekną kobietą , więc kto wie...:evil_lol: a to że Łukaszek jest przecudny to szczera prawda :loveu::loveu: Quote
Kasia Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='Alka'] ja cieee, ale stara jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [SIZE=1]chciałoby się mieć znów tyle..[/SIZE].:placz: [/quote] no nie :evil_lol: to ciekawe co będę mówiła za 20 lat jak teraz już narzekam :eviltong: Quote
Alka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='fidelek2'] ciekawe co będę mówiła za 20 lat jak teraz już narzekam :eviltong:[/quote] będziesz zrzędliwą babą :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='fidelek2']czyli za jakieś 20 lat, tak...? hmmmm to umówmy sie tak - jak będe wtedy jeszcze na "chodzie" i dgm też to wyślę Ci jego zdjecie, ok? :evil_lol: no i jak sklezora sie nie przyplącze oczywiście :eviltong:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Tak, tak za 20 lat, w sumie to juz 19, bo Lukaszek w tym roku roczek a ja 20 :eviltong: @ to ja koniecznie musze dostac ze zdjeciami Łukasza bo umre z ciekawosci :lol: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='Alka'] eee tam zaraz za stara , przecież takie związki też istnieją , za 20 lat będziesz Daguś dojrzałą ,piekną kobietą , więc kto wie...:evil_lol: [/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Tylko nie wiadomo, czy Łukaszek bedzie gustowal w takich "dojrzałych" wowczas kobietach :evil_lol: Mnie tam młodszy nie bedzie przeszkadzal :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Kasia Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 a ja teraz z innej beczki - Daga jak to robicie, że w jednym poście odpisujecie na dwa inne :roll: bo ze mnie jakaś ciemnota jest... Quote
madziasto4 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Cytujesz posta, odpowiadzasz, kopiujesz całość, cofasz się, cytujesz drugiego posta, wklejasz poprzedni, odpowiadasz na drugiego :cool1: Quote
yewcia1 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='fidelek2']a ja teraz z innej beczki - Daga jak to robicie, że w jednym poście odpisujecie na dwa inne :roll: bo ze mnie jakaś ciemnota jest...[/quote] O witam :loveu: Ze mnie też ciemna masa ale już teraz wiemy;) Quote
Kasia Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='madziasto4'] Cytujesz posta, odpowiadzasz, kopiujesz całość, cofasz się, cytujesz drugiego posta, wklejasz poprzedni, odpowiadasz na drugiego :cool1: [/quote] no, to teraz jestem troszkę mniej ciemna :eviltong: dzięki Magda ;) Quote
Recommended Posts