sandra291 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Witamy się!:lol: SUPER galeria!Zapraszamy do nas Quote
Pegaza Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Cze Fidlaki rozrabiaki:multi: normalnie taki fajny dzien mialam...i jeden czlowiek a wlasciwie dwa mi go spieprzyli..:roll: m-a bo kazal mi czekac na kuriera a ten w koncu przyjechal..to jak wyszlam z psami to ulewa z nieba na nas spadla:angryy: gdybym wyszla tak jak chcialam i nie czekalam na niego to i psy by sie spokojnie pozalatwialy i ja sucha by bylam...wrr a wogle to jakas nerwowa sie robie..czyzby to weksle:roll::evil_lol: sie rozpisalam u Kasi...:roll: Quote
Kasia Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 za dobrze by było gdyby było tak jak byśmy chciały ;) mnie też dziś ulewa złapał jak wracałam z pracy przez co musiałam łeba specjalnie myć :shake: właśnie skończyłam czytać książkę [I]ZMIERZCH[/I] i zabieram się za drugą część [I]KSIĘŻYC W NOWIU[/I] i muszę przyznać, że książka wiele lepsza niż film :loveu: Quote
***Paulina*** Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='Kasia'] właśnie skończyłam czytać książkę [I]ZMIERZCH[/I] i zabieram się za drugą część [I]KSIĘŻYC W NOWIU[/I] i muszę przyznać, że książka wiele lepsza niż film :loveu:[/quote] Też czytałam zmierzch i w 100% się z tobą zgadzam;) Na księżyc w nowiu czekam bo koleżanka miała mi pożyczyć, ale chyba prędzej ją kupię niż pożyczę:evil_lol: Quote
Kasia Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 ja w sumie też wpierw chciałam pożyczać ale potem stwierdziłam, że jednak kupię sobie wszystkie 4 części... Quote
Pegaza Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 O widzi przynajmniej nie ja jedna zmokla:roll::evil_lol: Kasia a to te knigi co byly zamowione na allegro? przespalam popoludniu 3 godziny:roll: chyba snu mi brakowalo:roll: Quote
Kasia Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='Pegaza'] Kasia a to te knigi co byly zamowione na allegro? [/QUOTE] ................................ Quote
syla929 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Kurcze, każdy czyta te książki "zmierzch" Ja tylko film oglądałam, więc może też sie skusze:D Quote
Kasia Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 skuś się skuś, książka o niebo lepsza jak film ;) Quote
laurin Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Cześć Kasiu:loveu: [quote name='Kasia']skuś się skuś, książka o niebo lepsza jak film ;)[/quote] bo w książce wszystkie szczegóły są zawsze opisane, a na filmie się ich zazwyczaj nie zauważa... Quote
Feigned Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 hej Wam :loveu: są 4 części zmierzchu, nie 3 :eviltong: Quote
Kasia Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 wiem o tym, i już poprawiłam swojego posta choć nawet nie wiem dlaczego tak napisałam... no i cze Wam :loveu: Quote
tigrunia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Zdążyłam dojść od Agi tutaj i już leje :cool1: Burza jak ta lala :cool1: Kurde ja czekam na 4 paczki z allegro .. jedna z biżuterią na ślub - jak jutro nie przywiezie mi jej listonosz to się chyba powieszę :crazyeye: Laska wysłała w poniedziałek wieczorem ale priorytetem .. :roll: Quote
Pegaza Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Cze Kasio zaczytana:loveu: Be juz Ci sznure szykuje:evil_lol::grab: Quote
Kasia Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Be powinnaś juś dostać tą paczkę chyba, że tylko tak powiedziała a naprawdę wysłała później... Ja ostatnio wszystko co zamawiam dostaję zaraz na drugi dzień ewentualnie na trzeci :lol: A zamówiłam se i już je dostałam - 3 pary kolczyków i 1 bransoletkę [I]Swarovskiego. [/I] Są pikne, bardzo!!!! :loveu: :loveu: Quote
tigrunia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Kasio zaczytana:loveu: Be juz Ci sznure szykuje:evil_lol::grab:[/quote] Zaraz Ciebie na nim powieszę żmijo jedna :eviltong: :evil_lol: [quote name='Kasia']Be powinnaś juś dostać tą paczkę chyba, że tylko tak powiedziała a naprawdę wysłała później... Ja ostatnio wszystko co zamawiam dostaję zaraz na drugi dzień ewentualnie na trzeci :lol: A zamówiłam se i już je dostałam - 3 pary kolczyków i 1 bransoletkę [I]Swarovskiego. [/I] Są pikne, bardzo!!!! :loveu: :loveu:[/quote] Nie no wiedziała, że mi zależy.. nawet jakby we wtorek wysłała to już powinno być .. :-( Quote
Pegaza Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Ssss Ssss Ssss :evil_lol: Be ide po Ciebie....:evil_lol: bos miala afko napisac ze potrzebujesz na prezent i zalezy na czasie..:cool3: Quote
tigrunia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Pegaza']Ssss Ssss Ssss :evil_lol: Be ide po Ciebie....:evil_lol: bos miala afko napisac ze potrzebujesz na prezent i zalezy na czasie..:cool3:[/quote] Już mam :eviltong: Quote
Pegaza Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='tigrunia']Już mam :eviltong:[/quote] tos miala szczescie :evil_lol: Quote
tigrunia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Pegaza']tos miala szczescie :evil_lol:[/quote] Sznurka i tak by Ci nie starczyło :diabloti: Quote
Pegaza Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='tigrunia']Sznurka i tak by Ci nie starczyło :diabloti:[/quote] masz taką dlugą szyje?:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Cześć Kasia, fajnie macie, tak blisko do Czech... Fotki z zoo bardzo udane :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Mnie się tylko 1 część podobała - [I]Zmierzch[/I]. Reszta jest już jakaś dziwna :hmmmm: Nie lubię książek tego typu. Quote
Feigned Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 a propos zdjęć z zoo, gdzie były robione? ja byłam w Gdańsku jakoś pod koniec lipca, albo na początku sierpnia, nie pamiętam dokładnie, ale właśnie mi się przypomniało, że widziałam na parkingu psa, wypisz-wymaluj Fidlak :diabloti: Quote
Recommended Posts