Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cze Fidlaki rozrabiaki:multi:

normalnie taki fajny dzien mialam...i jeden czlowiek a wlasciwie dwa mi go spieprzyli..:roll: m-a bo kazal mi czekac na kuriera a ten w koncu przyjechal..to jak wyszlam z psami to ulewa z nieba na nas spadla:angryy: gdybym wyszla tak jak chcialam i nie czekalam na niego to i psy by sie spokojnie pozalatwialy i ja sucha by bylam...wrr a wogle to jakas nerwowa sie robie..czyzby to weksle:roll::evil_lol:
sie rozpisalam u Kasi...:roll:

Posted

za dobrze by było gdyby było tak jak byśmy chciały ;)
mnie też dziś ulewa złapał jak wracałam z pracy przez co musiałam łeba specjalnie myć :shake:

właśnie skończyłam czytać książkę [I]ZMIERZCH[/I] i zabieram się za drugą część [I]KSIĘŻYC W NOWIU[/I] i muszę przyznać, że książka wiele lepsza niż film :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']
właśnie skończyłam czytać książkę [I]ZMIERZCH[/I] i zabieram się za drugą część [I]KSIĘŻYC W NOWIU[/I] i muszę przyznać, że książka wiele lepsza niż film :loveu:[/quote]
Też czytałam zmierzch i w 100% się z tobą zgadzam;)
Na księżyc w nowiu czekam bo koleżanka miała mi pożyczyć,
ale chyba prędzej ją kupię niż pożyczę:evil_lol:

Posted

O widzi przynajmniej nie ja jedna zmokla:roll::evil_lol:
Kasia a to te knigi co byly zamowione na allegro?

przespalam popoludniu 3 godziny:roll: chyba snu mi brakowalo:roll:

Posted

Cześć Kasiu:loveu:

[quote name='Kasia']skuś się skuś, książka o niebo lepsza jak film ;)[/quote]

bo w książce wszystkie szczegóły są zawsze opisane, a na filmie się ich zazwyczaj nie zauważa...

Posted

Zdążyłam dojść od Agi tutaj i już leje :cool1: Burza jak ta lala :cool1:

Kurde ja czekam na 4 paczki z allegro .. jedna z biżuterią na ślub - jak jutro nie przywiezie mi jej listonosz to się chyba powieszę :crazyeye: Laska wysłała w poniedziałek wieczorem ale priorytetem .. :roll:

Posted

Be powinnaś juś dostać tą paczkę chyba, że tylko tak powiedziała a naprawdę wysłała później...
Ja ostatnio wszystko co zamawiam dostaję zaraz na drugi dzień ewentualnie na trzeci :lol:

A zamówiłam se i już je dostałam - 3 pary kolczyków i 1 bransoletkę [I]Swarovskiego. [/I]
Są pikne, bardzo!!!! :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Kasio zaczytana:loveu:

Be juz Ci sznure szykuje:evil_lol::grab:[/quote]
Zaraz Ciebie na nim powieszę żmijo jedna :eviltong: :evil_lol:
[quote name='Kasia']Be powinnaś juś dostać tą paczkę chyba, że tylko tak powiedziała a naprawdę wysłała później...
Ja ostatnio wszystko co zamawiam dostaję zaraz na drugi dzień ewentualnie na trzeci :lol:

A zamówiłam se i już je dostałam - 3 pary kolczyków i 1 bransoletkę [I]Swarovskiego. [/I]
Są pikne, bardzo!!!! :loveu: :loveu:[/quote]
Nie no wiedziała, że mi zależy.. nawet jakby we wtorek wysłała to już powinno być .. :-(

Posted

[quote name='Pegaza']Ssss Ssss Ssss :evil_lol: Be ide po Ciebie....:evil_lol:
bos miala afko napisac ze potrzebujesz na prezent i zalezy na czasie..:cool3:[/quote]
Już mam :eviltong:

Posted

a propos zdjęć z zoo, gdzie były robione?
ja byłam w Gdańsku jakoś pod koniec lipca, albo na początku sierpnia, nie pamiętam dokładnie, ale właśnie mi się przypomniało, że widziałam na parkingu psa, wypisz-wymaluj Fidlak :diabloti: