Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tigrunia']
A ten ojciec co ? Zareagował jakoś?
[/QUOTE]

tak, zaraz poleciał gdzieś tam szukać jakiegoś dyrektora czy kogoś, ja już potem nie widziałam ich bo za niedługo ja wsiadałam i jechałam na plac więc myślałam już tylko o sobie...

Posted

Ciups no to trafilas..a ze nie zdalas to sie nie przejmuj bo znam z opowiadan kolezanek ze nie jest latwo..:roll: jedna mi powiedziala ze gdyby nie to ze wydala juz tyle kasy na te prawko to by juz nie podchodzila do poprawek..ale jej kasy zal bylo wydanej.. a druga juz wiecej razy nie poszla..nie dosc ze stres ze egzamin to jeszcze znow nie zdac wiec to olala..:roll:
za ktoryms tam razem w koncu Ci dadza, moze czekaja na male conieco..;)

Posted

[quote name='magda z.']
Kasia jesteś świetna, nic się nie martw. Musi się udać następnym razem, trzymam kciuki. Riposta baaaardzo udana:p
Pozdrawiam:loveu:
[/QUOTE]

dzięki Madziu, kciuki sie przydadzą :loveu:

[quote name='madziasto4']
:roflt: Ty, a tam rozmowy nie są nagrywane przez tę kamerę? :evil_lol: Bo jak w wordzie odsłuchają tekst z wajchą, to z krzeseł spadną :evil_lol:
[/QUOTE]

są nagrywane ale ja mam to wiesz gdzie :evil_lol:
tak mnie podkur*** że waliło mnie co mówię byle tylko mu dogryźć!

Posted

marzy mi się aby teraz trafić na jakiegoś młodego wiekiem egzaminatora...do tej pory miałam samych starych dziadów, mniemam że jakiś emerytowanych policjantów albo profesorów, takich znudzonych życiem co im może żona nie tak dogodziła albo wcale nie dała...:diabloti:

Posted

[quote name='Kasia'][B]marzy mi się aby teraz trafić na jakiegoś młodego wiekiem egzaminatora[/B]...do tej pory miałam samych starych dziadów, mniemam że jakiś emerytowanych policjantów albo profesorów, takich znudzonych życiem co im może żona nie tak dogodziła albo wcale nie dała...:diabloti:[/quote]

Nooo, wtedy to egzamin będzie niezwykle przyjemny. Ten z wajchy w szczególności :roflt:

Cze Kasia :loveu:

Posted

cze D-E :loveu:

[IMG]http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_DSC_6071.jpg[/IMG]

[IMG]http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_DSC_6052.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Pegaza']
ciekawe ktory z nich mial wieksza frajde:evil_lol:
[/QUOTE]

dopóki Łukasz nie najechał na krawężnik i Fidlakiem nie zatrzęchło tak porządnie to chyba ten kudłaty miał większą frajdę :p

Posted

[quote name='Kasia']dopóki Łukasz nie najechał na krawężnik i Fidlakiem nie zatrzęchło tak porządnie to chyba ten kudłaty miał większą frajdę :p[/quote]
hihi no to moze na karuzule go teraz zabierzcie:evil_lol: