Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fidlasty burzę też ma pod ogonem ;)

Coś Wam opowiem jak mnie Łukaszek zszokował :diabloti:
Wczoraj rano była u nas burza, Mały stanął koło okna i tak patrzy sie i patrzy...i w pewnej chwili mówi: [I]"Mamusia patrz jaka chujnia!!!"[/I]
A ja zamiast cos mu powiedzieć, że tak nie wolno to tylko wybuchnęłam niepochamowanym śmiechem :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia']Fidlasty burzę też ma pod ogonem ;)

Wczoraj rano była u nas burza, Mały stanął koło okna i tak patrzy sie i patrzy...i w pewnej chwili mówi: [I]"Mamusia patrz jaka chujnia!!!"[/I]
A ja zamiast cos mu powiedzieć, że tak nie wolno to tylko wybuchnęłam niepochamowanym śmiechem :evil_lol:[/quote]
Dzień dobry
:-o:evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia']Fidlasty burzę też ma pod ogonem ;)

A ja zamiast cos mu powiedzieć, że tak nie wolno to tylko wybuchnęłam niepochamowanym śmiechem :evil_lol:[/quote]

To twój już tak ładnie mówi pełnymi zdaniami:loveu::loveu::loveu::evil_lol:
kurcze Szymuś nie chce mi mowić:shake::-( się będzie trzeba do logopedy wybrać:placz:

cześć Kasiu:multi: popieram małego w 100%:evil_lol:

Posted

[quote name='laurin']
To twój już tak ładnie mówi pełnymi zdaniami:loveu::loveu::loveu::evil_lol:
kurcze Szymuś nie chce mi mowić:shake::-( się będzie trzeba do logopedy wybrać:placz:

cześć Kasiu:multi: popieram małego w 100%:evil_lol:
[/QUOTE]

Anuś, On zaczął mówić jak skończył 3 lata czyli miesiac temu - tak jakby jakaś blokada sie odblokowała i nagle zaczął wszystko powtarzać ;)
Też byłam u lekarzy ale powiedzieli, że nie ma potrzeby stresować siebie i dzieciaka bo chłopcy z reguły mówia później i z większym trudem im to przychodzi, są też bardziej leniwi...
Problem moze pojawic sie dopiero wtedy jak dzieciak skończy 5 lat i dalej nie bedzie mówił tak więc Ty na razie niczym sie nie martw ;)

Posted

[quote name='madziasto4']
A ciekawe skąd on zna takie słowo :diabloti:
[/QUOTE]

[quote name='karkakarka']
jak to skąd - z przedszkola :evil_lol:
[/QUOTE]

no przecież nie ode mnie :diabloti:

Posted

Witam:lol: #letnie dzieciaczki są najfajniejsze:cool3: i pogada i chodzi i śmiechu dużo:evil_lol: "Najgorsze" to te leżące i dorosłe:evil_lol:
Pozdrawiamy pochmurnie(u nas przynajmniej):razz:

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Kasienko :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Hihi Łukaszek i jego teksty maly diabelek z niego:evil_lol: Ale najfajniejsze jest to że taki mały dzieciak to powie taki tekst w odpowienim momencie i właśnie najlepiej to pasuje :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy] Pozdrawiamy:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]

• 2 weeks later...
Posted

jestem, czuwam, bywam i czytam....nic nie piszę ale jestem ;)

w piatek opitoliłam Fidlaka, w piątek też oblałam prawko :oops:
na własne pobożne życzenie, walnęłam taka gafę że aż sam facet sie zapytał co ja chciałam zrobić bo On nie bardzo wie...? a juz prawie miałam zdane bo wracaliśmy do ośrodka :placz:
i teraz muszę czekać na poprawkę do 29 lipca i od nowa przeżywać ten stres.

Posted

[quote name='karkakarka']
Ja jak zdawałam to zaliczyłam dopiero za trzecim razem :evil_lol: ale tobie oczywiście życzę, żebyś zdała za drugim :lol:
A jaką gafę popełniłaś??:cool3:
[/QUOTE]

hej :lol:

Już wracałam do ośrodka, oczywiście cała w nerwach ale zadowolona, że to juz koniec i wtedy On mówi, że skręcamy w lewo a ja kierunkowskaz w prawo i skręciłam w prawo, oczywiscie wjechałabym w auto gdyby egzaminator nie zahamował - czyli egzamin przerwany z dopiskiem ZBRD :cool1:

[quote name='tofikyork']
Cześć Kasiu:p
Twój piesek jest śliczny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
[/QUOTE]

witaj i dziękuję ślicznie :lol: