Kasia Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 też juz swojego widzę bo załadowałam go ponownie ale od Beatrycze nie widzę...:shake: Quote
Pegaza Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ja widze wszystkie :cool1: burza przed chwilą u nas byla ale se juz poszla gdzie indziej..:p Quote
madziasto4 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 D-E, boją się burzy któreś dziewczyny Twoje? :razz: Quote
Pegaza Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='madziasto4']D-E, boją się burzy któreś dziewczyny Twoje? :razz:[/quote] zadna sie nie boi:shake: na szczescie:p Quote
Kasia Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Fidlasty burzę też ma pod ogonem ;) Coś Wam opowiem jak mnie Łukaszek zszokował :diabloti: Wczoraj rano była u nas burza, Mały stanął koło okna i tak patrzy sie i patrzy...i w pewnej chwili mówi: [I]"Mamusia patrz jaka chujnia!!!"[/I] A ja zamiast cos mu powiedzieć, że tak nie wolno to tylko wybuchnęłam niepochamowanym śmiechem :evil_lol: Quote
Jofka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Kasia']Fidlasty burzę też ma pod ogonem ;) Coś Wam opowiem jak mnie Łukaszek zszokował :diabloti: Wczoraj rano była u nas burza, Mały stanął koło okna i tak patrzy sie i patrzy...i w pewnej chwili mówi: [I]"Mamusia patrz jaka chujnia!!!"[/I] A ja zamiast cos mu powiedzieć, że tak nie wolno to tylko wybuchnęłam niepochamowanym śmiechem :evil_lol:[/quote] Dzień dobry :-o:evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 :roflt: teksty takich maluchow sa fajne:evil_lol: Quote
Kasia Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 te ich teksty są rewelacyjne :evil_lol: kilka ich było, jak mi się przypomni cos jeszcze to Wam napiszę! Quote
madziasto4 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 A ciekawe skąd on zna takie słowo :diabloti: Quote
laurin Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Kasia']Fidlasty burzę też ma pod ogonem ;) Coś Wam opowiem jak mnie Łukaszek zszokował :diabloti: Wczoraj rano była u nas burza, Mały stanął koło okna i tak patrzy sie i patrzy...i w pewnej chwili mówi: [I]"Mamusia patrz jaka chujnia!!!"[/I] A ja zamiast cos mu powiedzieć, że tak nie wolno to tylko wybuchnęłam niepochamowanym śmiechem :evil_lol:[/quote] To twój już tak ładnie mówi pełnymi zdaniami:loveu::loveu::loveu::evil_lol: kurcze Szymuś nie chce mi mowić:shake::-( się będzie trzeba do logopedy wybrać:placz: cześć Kasiu:multi: popieram małego w 100%:evil_lol: Quote
Kasia Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='laurin'] To twój już tak ładnie mówi pełnymi zdaniami:loveu::loveu::loveu::evil_lol: kurcze Szymuś nie chce mi mowić:shake::-( się będzie trzeba do logopedy wybrać:placz: cześć Kasiu:multi: popieram małego w 100%:evil_lol: [/QUOTE] Anuś, On zaczął mówić jak skończył 3 lata czyli miesiac temu - tak jakby jakaś blokada sie odblokowała i nagle zaczął wszystko powtarzać ;) Też byłam u lekarzy ale powiedzieli, że nie ma potrzeby stresować siebie i dzieciaka bo chłopcy z reguły mówia później i z większym trudem im to przychodzi, są też bardziej leniwi... Problem moze pojawic sie dopiero wtedy jak dzieciak skończy 5 lat i dalej nie bedzie mówił tak więc Ty na razie niczym sie nie martw ;) Quote
Kasia Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='madziasto4'] A ciekawe skąd on zna takie słowo :diabloti: [/QUOTE] [quote name='karkakarka'] jak to skąd - z przedszkola :evil_lol: [/QUOTE] no przecież nie ode mnie :diabloti: Quote
Pegaza Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Mojej kuzynki dziecko sie jąka i oni zamiast isc do logopedy to chyba mysla ze mu samo to przejdzie:shake: ja tam nie wiem czy nie od Ciebie:evil_lol: Quote
Jofka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Witam:lol: #letnie dzieciaczki są najfajniejsze:cool3: i pogada i chodzi i śmiechu dużo:evil_lol: "Najgorsze" to te leżące i dorosłe:evil_lol: Pozdrawiamy pochmurnie(u nas przynajmniej):razz: Quote
Kasia_zg Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Kasienko :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Hihi Łukaszek i jego teksty maly diabelek z niego:evil_lol: Ale najfajniejsze jest to że taki mały dzieciak to powie taki tekst w odpowienim momencie i właśnie najlepiej to pasuje :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy] Pozdrawiamy:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
PositiveThought Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Było "Ty gdzie?"; "gdzie Ty?"; więc będę oryginalna gdzie ? Ty Quote
Kasia Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 jestem, czuwam, bywam i czytam....nic nie piszę ale jestem ;) w piatek opitoliłam Fidlaka, w piątek też oblałam prawko :oops: na własne pobożne życzenie, walnęłam taka gafę że aż sam facet sie zapytał co ja chciałam zrobić bo On nie bardzo wie...? a juz prawie miałam zdane bo wracaliśmy do ośrodka :placz: i teraz muszę czekać na poprawkę do 29 lipca i od nowa przeżywać ten stres. Quote
karkakarka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ja jak zdawałam to zaliczyłam dopiero za trzecim razem :evil_lol: ale tobie oczywiście życzę, żebyś zdała za drugim :lol: A jaką gafę popełniłaś??:cool3: Quote
tofikyork Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Cześć Kasiu:p Twój piesek jest śliczny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [quote name='karkakarka'] Ja jak zdawałam to zaliczyłam dopiero za trzecim razem :evil_lol: ale tobie oczywiście życzę, żebyś zdała za drugim :lol: A jaką gafę popełniłaś??:cool3: [/QUOTE] hej :lol: Już wracałam do ośrodka, oczywiście cała w nerwach ale zadowolona, że to juz koniec i wtedy On mówi, że skręcamy w lewo a ja kierunkowskaz w prawo i skręciłam w prawo, oczywiscie wjechałabym w auto gdyby egzaminator nie zahamował - czyli egzamin przerwany z dopiskiem ZBRD :cool1: [quote name='tofikyork'] Cześć Kasiu:p Twój piesek jest śliczny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/QUOTE] witaj i dziękuję ślicznie :lol: Quote
karkakarka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ja do tej pory mam problem prawo-lewo :roll::evil_lol: Quote
tofikyork Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Widzę, że twój piesek bardzo czuwa przy dzidziusiu:) Quote
Recommended Posts