laurin Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Widzę że z Niego taki czyścioch jak i z mojej:evil_lol: [url]http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_DSC_5641.jpg[/url] Cze Kasia :multi: wpadłam z rana z kawką:morning: Quote
Pestka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Pegaza']A ja przedobiednio:multi:[/quote] ja również :razz: Quote
Kasia Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 cze Be, cze Kasiasta, cze Ania, cze D-E, cze Shappy :loveu: ja od poniedziałku mam codziennie rano kryzysa, który utrzymuje się do popołudnia, potem jest OK i rano znów to samo :shake: co to zrobić by zarobić a się nie narobić i nie musieć rano wstawać....? :cool1: Quote
laurin Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Kasia'] ja od poniedziałku mam codziennie rano kryzysa, który utrzymuje się do popołudnia, potem jest OK i rano znów to samo :shake: co to zrobić by zarobić a się nie narobić i nie musieć rano wstawać....? :cool1:[/quote] wygrać w totka :evil_lol: a tak na serio to mnie też czasem taki dół łapie:cool1: Quote
karkakarka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Najlepiej wszystko zwalić na pogodę :razz: Quote
Kasia Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='karkakarka'] Najlepiej wszystko zwalić na pogodę :razz: [/QUOTE] tylko, że ja tak mam w każdą pogodę :evil_lol: Quote
karkakarka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Kasia']tylko, że ja tak mam w każdą pogodę :evil_lol:[/quote] Ach ta pogoda... :evil_lol: Quote
Kasia Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='laurin'] Kasiu a jak dzisiaj samopoczucie? [/QUOTE] :shake: :shake: chyba dopóki nie pójdę na urlopa to ten stan będzie się utrzymywał...najchętniej to bym zabrała Fidlastego i wyjechała gdzieś tylko z nim, gdzieś w jakieś ciche i spokojne miejsce na długi odpoczynek...:cool1: Quote
laurin Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Kasia']:shake: :shake: chyba dopóki nie pójdę na urlopa to ten stan będzie się utrzymywał...najchętniej to bym zabrała Fidlastego i wyjechała gdzieś tylko z nim, gdzieś w jakieś ciche i spokojne miejsce na długi odpoczynek...:cool1:[/quote] :glaszcze:aż tak źle... Quote
Kasia Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='laurin'] :glaszcze:aż tak źle... [/QUOTE] nom... ale wszystko z czasem mija więc mam nadzieję, że i ten kryzys kiedys minie. Quote
Pegaza Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Kasia zalapalas dola?:roll: zakop czym predzej..pozyczyc Ci szpadelke?:p Quote
tigrunia Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Cze Kasia :loveu: Nie martw się - nie jesteś sama .. mnie też ten dół często dopada :cool1: Ostatnio kryzys był w sumie zimą no ale wakacje w Zakopanem wszystko wynagrodziły :loveu: Kiedy urlop Ci się zaczyna ? Quote
Pegaza Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Kasie chyba dol pochlonal bo dawno jej nie bylo...:roll: hop hop:multi: Quote
Jofka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Witamy,wreszcie u Fidlastego:lol: Już nas pewnie nie pamiętacie,tyyyle czasu.Zaraz zabiorę się za Wasze zdjęcia:cool1:Pozdrawiamy z Tolkiem:lol: Quote
Kasia Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 cze Wszystkim :loveu: dół już zakopany ale od nowa choróbsko jakieś mnie złapało...zaś na antybiotykach jestem i nawet L4 nie mogę wziąć bo ostatnio brałam na Małego a sytuacja u nas w pracy nie za ciekawa :shake: Quote
Kasia Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 widzi ktoś mojego avatara? ja od niektórych widzę, nie widzę tylko swojego i Beatrycze :cool1: Quote
karkakarka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Kasia']widzi ktoś mojego avatara? ja od niektórych widzę, nie widzę tylko swojego i Beatrycze :cool1:[/quote] Hmm ja nie widzę :shake: Quote
karkakarka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Kasiu już widzę :cool1: Tigrunia twojego nie widzę :shake: Quote
Recommended Posts