Pegaza Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 No jaki ladny porzadeczek masz:loveu: pomiescilas sie z wszystkim? Fidel kucorkowy:loveu: widac pokoj mu sie bardzo spodobal:loveu: Quote
Kasia Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 [quote name='tigrunia'] Kasia daj no fotkę tych regałów :eviltong: Fidlasty fajną kitke ma :loveu: [/QUOTE] jakiś błąd mi wyskoczył i usunęłam zdjęcia, nie wiem co to było :roll: no fajną, ino że przez nią ciężko mi się kleszcze u niego szuka...dzis teściowa znalazła 3 w okolicy głowy z czego 2 wbite juz i nażarte ( :angryy:) a ma obrożę kupioną, którą cały czas nosi... Quote
Pegaza Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='Kasia']to co miałam zmieścić to zmieściłam...;)[/quote] aa to tyle dobrze bo ja na poczatku tez sie mieszcze tylko za jakis czas juz mi brakuje miejsca..:evil_lol: nie wiem jak to robie ale tak mam... Quote
Pegaza Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='Kasia']jakiś błąd mi wyskoczył i usunęłam zdjęcia, nie wiem co to było :roll: no fajną, ino że przez nią ciężko mi się kleszcze u niego szuka...dzis teściowa znalazła 3 w okolicy głowy z czego 2 wbite juz i nażarte ( :angryy:) a ma obrożę kupioną, którą cały czas nosi...[/quote] te kleszczory tez mnie wkurzaja:mad: bede mykac poleku... dobrej nocy Kasia:loveu: Quote
tigrunia Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Kurcze ja też mam problem, zeby sie pomieścić :cool1: Kupiłam sobie szafe i już cała pełna :shake: Quote
Pegaza Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='tigrunia']Kurcze ja też mam problem, zeby sie pomieścić :cool1: Kupiłam sobie szafe i już cała pełna :shake:[/quote] hahah kup wieksza:evil_lol: cze Kasia:loveu: kuna bylam u Asi na galerii i Ciebie tam powitalam pomylilam sie:roll::evil_lol: Quote
tigrunia Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ale mądra :eviltong: Se bym chętnie kupiła ale forsy brak :p (i miejsca:cool1:) Quote
madziasto4 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Czołem! Ale ładny kolorek w sypialni :loveu: Instruktor fajny? :eviltong: A ja się muszę pochwalić, że od wczoraj jestem posiadaczką własnego, osobistego auta :loveu: :multi: A jaką obrożę ma Fidlasty, że łapie kleszcze? Quote
Pegaza Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='madziasto4']Czołem! Ale ładny kolorek w sypialni :loveu: Instruktor fajny? :eviltong: A ja się muszę pochwalić, że od wczoraj jestem posiadaczką własnego, osobistego auta :loveu: :multi: A jaką obrożę ma Fidlasty, że łapie kleszcze?[/quote] a jakie masz autko? pochwal sie marką:cool3: cze Kasia:multi: Quote
madziasto4 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Pegaza']a jakie masz autko? pochwal sie marką:cool3: cze Kasia:multi:[/QUOTE] Planowałam Corsę, Polo, a niespodziewanie mam Lanosa :grins: Quote
Kasia Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 [quote name='madziasto4'] Czołem! Ale ładny kolorek w sypialni :loveu: Instruktor fajny? :eviltong: A ja się muszę pochwalić, że od wczoraj jestem posiadaczką własnego, osobistego auta :loveu: :multi: A jaką obrożę ma Fidlasty, że łapie kleszcze? [/QUOTE] dzienki :loveu: instruktor fajny! i młody :eviltong: ale nie tylko z nim będę jeździć bo juz w sobotę jadę do Opola z innym jakimś... gratulacje posiadania własnych 4-ch kółek :lol: kurka, nie wiem co to za obroża, nie pamiętam nazwy ale wiem że kosztowała 50 zeta i ma działać 3-4 miechy :roll: Quote
Pegaza Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='madziasto4']Planowałam Corsę, Polo, a niespodziewanie mam Lanosa :grins:[/quote] dobry samochod tani w utrzymaniu:p czolem Fidelkowa:multi: Quote
Kasia Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 cze Wam :lol: [IMG]http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_1.jpg[/IMG] [IMG]http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_DSC_4919.jpg[/IMG] [IMG]http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_DSC_4935.jpg[/IMG] [IMG]http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_DSC_4936.jpg[/IMG] [IMG]http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_DSC_4937.jpg[/IMG] Quote
Kasia Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 [quote name='PositiveThought'] ale łabądki :loveu: :loveu: miejmy nadzieje, że ten drugi instruktor równie fajny ;) [/QUOTE] :loveu: po głosie zalatywał na prawie dziadka jakiegoś...ale sie zobaczy :p Quote
PositiveThought Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 ale łabądki :loveu: :loveu: miejmy nadzieje, że ten drugi instruktor równie fajny ;) Quote
madziasto4 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [B]Fidlasta[/B], dobry i sympatyczny instruktor jest niesamowicie ważny. Ja obydwóch instruktorów i jedną instruktorkę miałam rewelacyjnych. Dobrze tłumaczący, spokojni, sympatyczni. Aż żal było kończyć jazdy. Moi mają obroże Kiltix'a i jak narazie bez kleszczy. [quote name='Pegaza']dobry samochod tani w utrzymaniu czolem Fidelkowa[/QUOTE] To czwarty Daewoo w naszej rodzinie, a aktualnie drugi w posiadaniu. :lol: Wbrew opiniom daewoo są naprawdę dobre. No, tani, bo części tanie- a mój jest na gaz, więc już w ogóle taniocha :loveu: Quote
PositiveThought Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Madźka, fajnie, z psiakami na działkę jeździsz? :loveu: ja nienawidzę komunikacji miejskiej, zresztą z wzajemnością... wrr Quote
Pegaza Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='madziasto4'][B]Fidlasta[/B], dobry i sympatyczny instruktor jest niesamowicie ważny. Ja obydwóch instruktorów i jedną instruktorkę miałam rewelacyjnych. Dobrze tłumaczący, spokojni, sympatyczni. Aż żal było kończyć jazdy. Moi mają obroże Kiltix'a i jak narazie bez kleszczy. To czwarty Daewoo w naszej rodzinie, a aktualnie drugi w posiadaniu. :lol: Wbrew opiniom daewoo są naprawdę dobre. No, tani, bo części tanie- a mój jest na gaz, więc już w ogóle taniocha :loveu:[/quote] wiem bo tez mam te marke:cool1: wersja combi i do wczoraj m-a nie narzekal ale jak sie przejechal audi 6, to dzis mi juz marudzil...:cool1: Quote
Pegaza Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Kasia piekne fotki :loveu: [URL]http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_DSC_4919.jpg[/URL] Quote
madziasto4 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='PositiveThought']Madźka, fajnie, z psiakami na działkę jeździsz? :loveu: ja nienawidzę komunikacji miejskiej, zresztą z wzajemnością... wrr[/QUOTE] Na którą działkę? :evil_lol: Nad jezioro w każdy weekend jeździmy, więc ja sama nie muszę, ale na plażę albo na działkę w Gdyni będę teraz mogła zabrać piesy :loveu: A kto ją "nawidzi"? :evil_lol: Chociaż...ten tłok :loveu:, zaduch :loveu:, brak miejsc siedzących :loveu:, kasłanie do ucha :loveu:, zapach potu latem :loveu:, lecenie na łeb na szyję podczas hamowania :loveu: Ach, czy nie będzie mi tego brakować? :loveu: :evil_lol: [quote name='Pegaza']wiem bo tez mam te marke:cool1: wersja combi i do wczoraj m-a nie narzekal ale jak sie przejechal audi 6, to dzis mi juz marudzil...:cool1:[/QUOTE] Oo, nie wiedziałam :lol: Jak combi to pewnie nubira? :razz: Kto łabądki focił? Ty czy Tz? :loveu: Quote
Kasia Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='madziasto4'] Kto łabądki focił? Ty czy Tz? :loveu: [/QUOTE] TZ...ale oczywiście beze mnie by tak ładnie ich nie obfocił :loveu: W tej szkole, w której ja robie prawko praktycznie wszyscy instruktorzy są fajni i bardzo cierpliwi :lol: Dużo ludzi korzysta z ich nauk, szkoła ma masę kursantów wiec myślę że reszta Panów też będzie cierpliwa i mnie czegos nauczy :p Jutro sie przekonamy bo jutro jadę na 3 godziny z innym... cze weekendowo :loveu: Quote
Aga76 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Kasia'] po głosie zalatywał na prawie dziadka jakiegoś...ale sie zobaczy :p[/quote] :evil_lol: [COLOR=PaleTurquoise]stary, ale jary...[/COLOR] [COLOR=Pink]Będą jeszcze fotki sypialni?[/COLOR] Quote
Kasia Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='Aga76'] :evil_lol: [COLOR=PaleTurquoise]stary, ale jary...[/COLOR] [COLOR=Pink]Będą jeszcze fotki sypialni?[/COLOR] [/QUOTE] cze Aga :loveu: oby był jary bo jak będzie zamulał to nie zdzierżę tam 3 godzin...i co by refleks miał i w razie czego zdążył hamulec wcisnąć :p no musiałabym co pofocić ale jeszcze czekamy na jedna półkę na ścianę... cze D-E i Be :loveu: Quote
Recommended Posts