Kasia Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 he, zaczne robić jak wszystko mi przyjdzie bo na razie to czekam...jeden wysyła od razu jak wpłynie kasa a inni dopiero po kilku dniach :shake: jakby nie wiedzieli, że tu czas się liczy by biznes zaczął dochody przynosić :diabloti: Kasiu jak tylko cos zrobię to na pewno pokażę :lol: Quote
Pegaza Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Cze bizneswomen:cool3: no ba i jak tu liczyc na uczciwosc sprzedajacych...:mad: Quote
Milka_85 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Witamy piatkowo i miłego dzioneczka życzymy.... I oczywiście powodzenia w biznesie:lol::lol: Quote
Mała Rita Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Cze Kasik :loveu: biznes pierwsza klasa! ja pisze sie na kolczyki :cool3:;) Quote
Pegaza Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Cze Kasia jak tam wolne dni uplywają ? albo juz w pracy jestes?:p Quote
Kasia Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 cze Wam :loveu: normalnie jestem tak zarobiona, że nie mam czasu na nic! :shake: muszę robić kolczyki - nie mam kiedy. urlop sie już skończył, w robocie zapierdziel. do tego robimy sypialnię, malowanie, gładzenie, kładzenie wykładziny itd... i zapisałam się na prawko, wykłady 2 razy w tygodniu po 3 godziny! :cool1: i jeszcze z Młodym na plac zabaw trza przecież pędzić dziennie! Quote
tigrunia Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Jak Ty na to wszystko czas znajdujesz ? :crazyeye: Quote
Pegaza Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Kasia 3 godziny :crazyeye: o jeny chyba bym tam oglupiala:roll: no to na placu zabaw moge tyle posiedziec heheh Quote
Kasia Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Jestem padnięta! Wróciłam z wykładów prawka, w domu syf i smród bo Tomek maluje sypialnię a Fidel sra i rzyga gdzie popadnie :shake: Młody łazi i ględzi bo coś tam chce a sam nie wie dokładnie co :shake: Nic tylko się zastrzelić :flaming: Ale żeby nie było , Że marudzę to sę pochwalę że Fidlasty jest w majowym numerze MP :loveu: [IMG]http://i592.photobucket.com/albums/tt6/fidlak1/tn_DSC_4084.jpg[/IMG] Quote
Kasia Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 [IMG]http://i592.photobucket.com/albums/tt6/fidlak1/tn_DSC_3993.jpg[/IMG] [IMG]http://i592.photobucket.com/albums/tt6/fidlak1/tn_DSC_3994.jpg[/IMG] [IMG]http://i592.photobucket.com/albums/tt6/fidlak1/tn_DSC_3997.jpg[/IMG] [IMG]http://i592.photobucket.com/albums/tt6/fidlak1/tn_DSC_3998.jpg[/IMG] [IMG]http://i592.photobucket.com/albums/tt6/fidlak1/tn_DSC_3999.jpg[/IMG] Quote
Kasia Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 [quote name='madziasto4'] Zazdroszczę Ci tego kursu na prawko, z chęcią bym jeszcze raz zrobiła :eviltong: To znaczy o jazdy mi chodzi, bo na wykładach usypiałam :evil_lol: :oops: Serio, przed tym TV często gęsto głowa mi leciała, oczy zamykały, taka spokojna muzyczka leciała podczas tej teorii w TV :lol: :evil_lol: O rany, a co się Fidlakowi stało? :lol: Zatrucie jakieś? Gratki, świetne jest to zdjęcie z MP :evil_lol: :lol: [/QUOTE] dziś oglądaliśmy filmik o pierwszej pomocy, też usypiałam tym bardziej że było to po 2 godzinach gadania wykładowcy :cool1: jazd jeszcze nie mamy, chyba wpierw będzie egzamin wewnetrzny, tak go zrozumiałam choć koleżanka u innego po 4 wykładach już miała pierwszą jazdę... a ja muszę zdać za pierwszym razem bo od maja nie mam jak dojeżdżać do pracy, zostały mi autobusy a to strata czasu (12h dziennie :shake:) i pieniędzy! chyba zatrucie bo rano było wszystko OK, dopiero po południu...poczekamy do jutra i zobaczymy. dzienki Madźka :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Zazdroszczę Ci tego kursu na prawko, z chęcią bym jeszcze raz zrobiła :eviltong: To znaczy o jazdy mi chodzi, bo na wykładach usypiałam :evil_lol: :oops: Serio, przed tym TV często gęsto głowa mi leciała, oczy zamykały, taka spokojna muzyczka leciała podczas tej teorii w TV :lol: :evil_lol: O rany, a co się Fidlakowi stało? :lol: Zatrucie jakieś? Gratki, świetne jest to zdjęcie z MP :evil_lol: :lol: Quote
Kasia Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 [quote name='Kasia'] dziś oglądaliśmy filmik o pierwszej pomocy, też usypiałam tym bardziej że było to po 2 godzinach gadania wykładowcy :cool1: jazd jeszcze nie mamy, chyba wpierw będzie egzamin wewnetrzny, tak go zrozumiałam choć koleżanka u innego po 4 wykładach już miała pierwszą jazdę... a ja muszę zdać za pierwszym razem bo od maja nie mam jak dojeżdżać do pracy, zostały mi autobusy a to strata czasu (12h dziennie :shake:) i pieniędzy! chyba zatrucie bo rano było wszystko OK, dopiero po południu...poczekamy do jutra i zobaczymy. dzienki Madźka :loveu: [/QUOTE] zaś posty skaczą! Quote
Kasia Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 [quote name='madziasto4'] Jak nie trafisz na jakiegoś palanta na egzaminie i będziesz dobrze jeździć to zdasz za pierwszym razem :thumbs: [/QUOTE] Madźka, to cud będzie jak ja wsiądę pierwszy raz do auta i pojadę gdziekolwiek i nie potrącę nikogo i niczego :evil_lol: I nie pomylę hamulca z gazem :diabloti: co do egzaminu to znając moje "szczęście" nawet jak trafie na normalnego egzaminatora i tak palnę jakąś gafę i nie zdam :placz: Quote
madziasto4 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='Kasia']dziś oglądaliśmy filmik o pierwszej pomocy, też usypiałam tym bardziej że było to po 2 godzinach gadania wykładowcy :cool1: jazd jeszcze nie mamy, chyba wpierw będzie egzamin wewnetrzny, tak go zrozumiałam choć koleżanka u innego po 4 wykładach już miała pierwszą jazdę... a ja muszę zdać za pierwszym razem bo od maja nie mam jak dojeżdżać do pracy, zostały mi autobusy a to strata czasu (12h dziennie :shake:) i pieniędzy! chyba zatrucie bo rano było wszystko OK, dopiero po południu...poczekamy do jutra i zobaczymy. dzienki Madźka :loveu:[/QUOTE] Ja pierwszą jazdę miałam miesiąc po rozpoczęciu wykładów. I żadnych wewnętrznych egzaminów nie miałam przed rozpoczęciem jazd :hmmmm: Jak nie trafisz na jakiegoś palanta na egzaminie i będziesz dobrze jeździć to zdasz za pierwszym razem :thumbs: Quote
Milka_85 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Witamy czwartkowo i miłego dzioneczka życzymy :lol: Jutro piątek....,jadę odebrać moją Bonnie:multi::multi: śliczne zdiątka:loveu::loveu: Quote
Pestka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Grtulacje :multi: [url]http://i592.photobucket.com/albums/tt6/fidlak1/tn_DSC_3993.jpg[/url] A tutaj jakbym mojego Benkowego widziała. :evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Kasia przyszla ja po autograf od Fidka:loveu::cool1: Zebys tylko zdala za 1 podejsciem bo moja kolezanka 6 razy zdawala:evil_lol:[SIZE=1][COLOR=paleturquoise] tuman z niej czy co:roll:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#afeeee][/COLOR][/SIZE] [COLOR=black][/COLOR] Pipi ostatnio tez tak zygala cos jej na zoladku siedzialo bo szukala trawy na dworze...i przeszlo jak jej dalam nospe:cool1: daj mu nie zaszkodzisz mu napewno ale zadnych skurczy miec nie bedzie bolesnych.. Quote
tigrunia Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Wczoraj przyszedł MP ale jeszcze nawet nie miałam czasu otworzyć :roll: Zaraz sobie oblookam Fidlaka :loveu: Quote
Feigned Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 a ja tak właśnie przeglądałam dzisiaj MP, patrzę na zdjęcia i widzę "Fidel".. myślę skądś go znam :evil_lol: i mi się przypomniało że to Twój Fidlasty :loveu: świetne te zdj. jest :loveu::cool3: Quote
Kasia Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 fajnie, co nie? i będę miała koszulkę z Nim :loveu: dzis juz jest lepiej, najadł sie trawy, dałam mu nospę i nie rzyga ino apetytu nie ma ale widać że jest już miarę dobrze :lol: Quote
madziasto4 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Jak to z nim? To teraz wysyłają koszulkę z wydrukowaną fotką na niej? :hmmmm: I się tak nie ciesz z tej koszulki, bo może Ci rozmiar XXL wyślą :evil_lol: Quote
Kasia Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 [quote name='madziasto4'] Jak to z nim? To teraz wysyłają koszulkę z wydrukowaną fotką na niej? :hmmmm: I się tak nie ciesz z tej koszulki, bo może Ci rozmiar XXL wyślą :evil_lol: [/QUOTE] tak mi babon w mailu napisał no chyba, że źle go odczytałam :evil_lol: najwyżej będę w niej spała :loveu: Quote
Recommended Posts