Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

he, zaczne robić jak wszystko mi przyjdzie bo na razie to czekam...jeden wysyła od razu jak wpłynie kasa a inni dopiero po kilku dniach :shake:
jakby nie wiedzieli, że tu czas się liczy by biznes zaczął dochody przynosić :diabloti:

Kasiu jak tylko cos zrobię to na pewno pokażę :lol:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cze Wam :loveu:

normalnie jestem tak zarobiona, że nie mam czasu na nic! :shake:
muszę robić kolczyki - nie mam kiedy.
urlop sie już skończył, w robocie zapierdziel.
do tego robimy sypialnię, malowanie, gładzenie, kładzenie wykładziny itd...
i zapisałam się na prawko, wykłady 2 razy w tygodniu po 3 godziny! :cool1:
i jeszcze z Młodym na plac zabaw trza przecież pędzić dziennie!

Posted

Jestem padnięta!
Wróciłam z wykładów prawka, w domu syf i smród bo Tomek maluje sypialnię a Fidel sra i rzyga gdzie popadnie :shake: Młody łazi i ględzi bo coś tam chce a sam nie wie dokładnie co :shake:
Nic tylko się zastrzelić :flaming:

Ale żeby nie było , Że marudzę to sę pochwalę że Fidlasty jest w majowym numerze MP :loveu:
[IMG]http://i592.photobucket.com/albums/tt6/fidlak1/tn_DSC_4084.jpg[/IMG]

Posted

[IMG]http://i592.photobucket.com/albums/tt6/fidlak1/tn_DSC_3993.jpg[/IMG]

[IMG]http://i592.photobucket.com/albums/tt6/fidlak1/tn_DSC_3994.jpg[/IMG]

[IMG]http://i592.photobucket.com/albums/tt6/fidlak1/tn_DSC_3997.jpg[/IMG]

[IMG]http://i592.photobucket.com/albums/tt6/fidlak1/tn_DSC_3998.jpg[/IMG]

[IMG]http://i592.photobucket.com/albums/tt6/fidlak1/tn_DSC_3999.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='madziasto4']
Zazdroszczę Ci tego kursu na prawko, z chęcią bym jeszcze raz zrobiła :eviltong: To znaczy o jazdy mi chodzi, bo na wykładach usypiałam :evil_lol: :oops: Serio, przed tym TV często gęsto głowa mi leciała, oczy zamykały, taka spokojna muzyczka leciała podczas tej teorii w TV :lol: :evil_lol:

O rany, a co się Fidlakowi stało? :lol: Zatrucie jakieś?

Gratki, świetne jest to zdjęcie z MP :evil_lol: :lol:
[/QUOTE]

dziś oglądaliśmy filmik o pierwszej pomocy, też usypiałam tym bardziej że było to po 2 godzinach gadania wykładowcy :cool1:
jazd jeszcze nie mamy, chyba wpierw będzie egzamin wewnetrzny, tak go zrozumiałam choć koleżanka u innego po 4 wykładach już miała pierwszą jazdę...
a ja muszę zdać za pierwszym razem bo od maja nie mam jak dojeżdżać do pracy, zostały mi autobusy a to strata czasu (12h dziennie :shake:) i pieniędzy!

chyba zatrucie bo rano było wszystko OK, dopiero po południu...poczekamy do jutra i zobaczymy.

dzienki Madźka :loveu:

Posted

Zazdroszczę Ci tego kursu na prawko, z chęcią bym jeszcze raz zrobiła :eviltong: To znaczy o jazdy mi chodzi, bo na wykładach usypiałam :evil_lol: :oops: Serio, przed tym TV często gęsto głowa mi leciała, oczy zamykały, taka spokojna muzyczka leciała podczas tej teorii w TV :lol: :evil_lol:

O rany, a co się Fidlakowi stało? :lol: Zatrucie jakieś?

Gratki, świetne jest to zdjęcie z MP :evil_lol: :lol:

Posted

[quote name='Kasia']
dziś oglądaliśmy filmik o pierwszej pomocy, też usypiałam tym bardziej że było to po 2 godzinach gadania wykładowcy :cool1:
jazd jeszcze nie mamy, chyba wpierw będzie egzamin wewnetrzny, tak go zrozumiałam choć koleżanka u innego po 4 wykładach już miała pierwszą jazdę...
a ja muszę zdać za pierwszym razem bo od maja nie mam jak dojeżdżać do pracy, zostały mi autobusy a to strata czasu (12h dziennie :shake:) i pieniędzy!

chyba zatrucie bo rano było wszystko OK, dopiero po południu...poczekamy do jutra i zobaczymy.

dzienki Madźka :loveu:
[/QUOTE]

zaś posty skaczą!

Posted

Jak nie trafisz na jakiegoś palanta na egzaminie i będziesz dobrze jeździć to zdasz za pierwszym razem :thumbs:
[/QUOTE]

Madźka, to cud będzie jak ja wsiądę pierwszy raz do auta i pojadę gdziekolwiek i nie potrącę nikogo i niczego :evil_lol:
I nie pomylę hamulca z gazem :diabloti:

co do egzaminu to znając moje "szczęście" nawet jak trafie na normalnego egzaminatora i tak palnę jakąś gafę i nie zdam :placz:

Posted

[quote name='Kasia']dziś oglądaliśmy filmik o pierwszej pomocy, też usypiałam tym bardziej że było to po 2 godzinach gadania wykładowcy :cool1:

dzienki Madźka :loveu:[/QUOTE]
Ja pierwszą jazdę miałam miesiąc po rozpoczęciu wykładów.
I żadnych wewnętrznych egzaminów nie miałam przed rozpoczęciem jazd :hmmmm:

Jak nie trafisz na jakiegoś palanta na egzaminie i będziesz dobrze jeździć to zdasz za pierwszym razem :thumbs:

Posted

Kasia przyszla ja po autograf od Fidka:loveu::cool1:

Zebys tylko zdala za 1 podejsciem bo moja kolezanka 6 razy zdawala:evil_lol:[SIZE=1][COLOR=paleturquoise] tuman z niej czy co:roll:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=#afeeee][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][/COLOR]
Pipi ostatnio tez tak zygala cos jej na zoladku siedzialo bo szukala trawy na dworze...i przeszlo jak jej dalam nospe:cool1: daj mu nie zaszkodzisz mu napewno ale zadnych skurczy miec nie bedzie bolesnych..

Posted

a ja tak właśnie przeglądałam dzisiaj MP, patrzę na zdjęcia i widzę "Fidel".. myślę skądś go znam :evil_lol: i mi się przypomniało że to Twój Fidlasty :loveu:
świetne te zdj. jest :loveu::cool3:

Posted

fajnie, co nie?
i będę miała koszulkę z Nim :loveu:

dzis juz jest lepiej, najadł sie trawy, dałam mu nospę i nie rzyga ino apetytu nie ma ale widać że jest już miarę dobrze :lol:

Posted

Jak to z nim? To teraz wysyłają koszulkę z wydrukowaną fotką na niej? :hmmmm:

I się tak nie ciesz z tej koszulki, bo może Ci rozmiar XXL wyślą :evil_lol:
[/QUOTE]

tak mi babon w mailu napisał no chyba, że źle go odczytałam :evil_lol:

najwyżej będę w niej spała :loveu: