Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kasia']w Krapkowicach takie se spacerują...:loveu:
i nawet Puma grasująca im nie groźna :evil_lol:

no niestety, te robił TZ...;)[/quote]

fajniutkie:loveu:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Kaś :loveu:

Świetne fotki, wszystkiego nie nadrobiłam, ale te, które udało mi się obejrzeć... Ah, cudo :loveu: Bardzo fajnie wam się pracuje, Tobie i Nikosiowi :loveu:

Co do szczeniorów - strasznie fajne, takie owczarkowe, na pewno znajdą szybko domek.

Posted

[quote name='PositiveThought']
Świetne fotki, wszystkiego nie nadrobiłam, ale te, które udało mi się obejrzeć... Ah, cudo :loveu: Bardzo fajnie wam się pracuje, Tobie i Nikosiowi :loveu:

Co do szczeniorów - strasznie fajne, takie owczarkowe, na pewno znajdą szybko domek.
[/QUOTE]

no coraz lepiej ;)

te szczeniory są boskie :loveu: nie mogę sie na nie napatrzeć!!!

i cze tak w ogóle :loveu:

[quote name='laurin']
Dzień dobry:loveu:

kiedy jedziesz po nowe mebelki:cool3:
[/QUOTE]

cze :loveu:

pod koniec kwietnia gdzieś tak, wpierw ściany malujemy w ten weekend i na wykładzinę muszę czekać 2 tydnie bo na zamówienie se kupiłam taką...:lol:

Posted

[quote name='Kasia']
pod koniec kwietnia gdzieś tak, wpierw ściany malujemy w ten weekend i na wykładzinę muszę czekać 2 tydnie bo na zamówienie se kupiłam taką...:lol:[/quote]

jaką jaką:cool3: [COLOR=PaleTurquoise]ja w zeszłym tygodniu kupiłam dywan do pokoju tak 3x4 bo już się na tą naszą podłogę patrzyć nie mogłam:shake:
teraz cza odkurzacz kupić:evil_lol:
[/COLOR]
nooo i też pasowało by ściany pomalować[COLOR=PaleTurquoise] jeszcze przed porodem:roll:[/COLOR]

Posted

[quote name='laurin']
jaką jaką:cool3:

nooo i też pasowało by ściany pomalować:roll:
[/QUOTE]

dywan będzie z duuuugim włochalem, kolor to taka ciemna bardzo śliwka z jasnymi pojedyńczymi włosami...
jak znajdę dokłądną nazwę tej wykładizny to podam.

ściany będą różowe, taki brudny róż wybrałam :loveu:

Posted

Cze Kaś :multi:

Ja chyba koncepcję zmieniłam :cool1: Tyż mi się śliwkowego zachciało :roll: Bardzo nie lubię fioletów jeżeli o ciuchy chodzi ale tak sobie myślę, że pokój fioletowy fajny by był :loveu: Już wczoraj liczyłam ile kasy by trzeba. Czekam na odpowiedź ile facet za wygipsowanie weźmie no i jak tylko jakaś gotówka napłynie wezmę się za zrywanie tapet :diabloti: :cool1:
Podłogę też bym chciała zmienić .. tzn. wycyklinować i bejcą machnąć coby troszku przyciemnić :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']dywan będzie z duuuugim włochalem, kolor to taka ciemna bardzo śliwka z jasnymi pojedyńczymi włosami...
jak znajdę dokłądną nazwę tej wykładizny to podam.

ściany będą różowe, taki brudny róż wybrałam :loveu:[/quote]

wyobrażam sobie jak będzie cudnie wyglądać:cool3: taka zmysłowa sypialnia:loveu:

Posted

[B]Be[/B] ja chyba ze sto gazet i wzorów przejrzałam z fioletowymi/śliwkowymi kolorami w pokojach i zachorowałam :loveu:
sypialnia będzie przeważała w różu i bieli ale pokój gościnny na pewno sobie zrobie w fiolecie - widziałam taki sliczny fioletowy narożnik, ach :loveu:

Posted

Pisałam coś i uciekło na poprzednią stronę :cool1:

Atka Ty tam dużo fotów porób co by nam pokazać to cudowne miejsce :loveu:
Ja akurat przedwczoraj zajechałam na mamowy plac budowy bo byłam auto odstawić do mechanika w okolicy. Nie byłam tam kupe czasu i normalnie byłam w szoku :loveu: Dach zrobiony i zaraz dom inaczej wygląda.. pojadę jutro, może w niedzielę to porobię foty :loveu:

Posted

ach, ja już się nie mogę doczekać urządzania naszego domku :loveu:

Jutro jedziemy z właścicielem, będziemy oglądać gołe ściany, muszę sobie wszystko dokładnie wyrysować i będę plany i wizualizacje wirtualne robić :loveu:

Wiecie, w tym miejscu nie można się nie zakochać... Przyjeżdżasz tam, stajesz w środku działki i wiesz, że tu jest Twoje miejsce, tu musisz mieszkać :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']no właśnie wszystko w gazetach było albo katalogach firm produkujących farby...
ale słuchaj - ja mam dostęp do gazet znaczy się zwrotów gazet - chcesz to prześlę Ci te które mogę i które dotyczą remontów i urządzania ;)
[/quote]
O jeny Kasia - Aniele :loveu: :evil_lol: Dawaj ile wlezie :loveu:
Jak masz jakieś fajne wnętrza takie właśnie fioletowe, lub beżowo/czekoladowe to dawaj śmiało :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']
[B]Atka[/B], ja ja Wam zazdroszczę tego że mieszkacie lub będziecie mieszkać we własnym, domku :loveu:
to mojke marzenie od zawsze, moze kiedys sie spełni...moze kiedyś trafię kumulacje w Dużym Lotku :evil_lol:[/quote]

Ja też zazdroszczę:loveu: już kiedyś nawet wyobrażałam sobie jak będzie wyglądał:loveu:

trzeba grać w tego totka:roll: tylko czemu nie mogę nawet trójki trafić:shake:

Posted

[quote name='tigrunia']
Kaśka na necie też przeglądałaś ? Daj no linka jakiegoś :loveu:
[/QUOTE]

no właśnie wszystko w gazetach było albo katalogach firm produkujących farby...
ale słuchaj - ja mam dostęp do gazet znaczy się zwrotów gazet - chcesz to prześlę Ci te które mogę i które dotyczą remontów i urządzania ;)

[B]Atka[/B], ja ja Wam zazdroszczę tego że mieszkacie lub będziecie mieszkać we własnym, domku :loveu:
to mojke marzenie od zawsze, moze kiedys sie spełni...moze kiedyś trafię kumulacje w Dużym Lotku :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']
O jeny Kasia - Aniele :loveu: :evil_lol: Dawaj ile wlezie :loveu:
Jak masz jakieś fajne wnętrza takie właśnie fioletowe, lub beżowo/czekoladowe to dawaj śmiało :loveu:
[/QUOTE]

przypomnij mi jeszcze raz Twój adres na PW, ok?
po niedzieli cos Ci wyślę.

[quote name='laurin']
trzeba grać w tego totka:roll: tylko czemu nie mogę nawet trójki trafić:shake:[/QUOTE]

ja to jeszcze dwójki nigdy nie miałam :shake:
ba, nawet zeta nigdzie w żadnej zdrapce nigdy nie wygrałam...

[quote name='Pegaza']
Cze Kasia:loveu:

jak tu dzis remontowo:evil_lol: ja jutro bede miec nowe mebelki:multi:[/QUOTE]

cze D-E :loveu:

jutro jedziemy wpłacić zaliczkę za wykładzinę i 2 tydnie musimy czekać...w między czasie pomalujemy ściany i sufit, zamontuje se karnisza i kupie firankę albo zasłonę jakąś :lol:

Posted

[quote name='tigrunia']
Zara Ci tam coś naskrobie :cool3:
[/QUOTE]

mam ;)

[quote name='Pegaza']
hehe Be jaka posluszna:evil_lol:
[/QUOTE]

wytresowana :evil_lol: