laurin Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='Kasia']w Krapkowicach takie se spacerują...:loveu: i nawet Puma grasująca im nie groźna :evil_lol: no niestety, te robił TZ...;)[/quote] fajniutkie:loveu: Quote
tigrunia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 No przepikne i zdjęcia i same sarniątka :loveu: Super :loveu: Quote
PositiveThought Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Hej Kaś :loveu: Świetne fotki, wszystkiego nie nadrobiłam, ale te, które udało mi się obejrzeć... Ah, cudo :loveu: Bardzo fajnie wam się pracuje, Tobie i Nikosiowi :loveu: Co do szczeniorów - strasznie fajne, takie owczarkowe, na pewno znajdą szybko domek. Quote
laurin Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Dzień dobry:loveu: kiedy jedziesz po nowe mebelki:cool3: Quote
Kasia Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 [quote name='PositiveThought'] Świetne fotki, wszystkiego nie nadrobiłam, ale te, które udało mi się obejrzeć... Ah, cudo :loveu: Bardzo fajnie wam się pracuje, Tobie i Nikosiowi :loveu: Co do szczeniorów - strasznie fajne, takie owczarkowe, na pewno znajdą szybko domek. [/QUOTE] no coraz lepiej ;) te szczeniory są boskie :loveu: nie mogę sie na nie napatrzeć!!! i cze tak w ogóle :loveu: [quote name='laurin'] Dzień dobry:loveu: kiedy jedziesz po nowe mebelki:cool3: [/QUOTE] cze :loveu: pod koniec kwietnia gdzieś tak, wpierw ściany malujemy w ten weekend i na wykładzinę muszę czekać 2 tydnie bo na zamówienie se kupiłam taką...:lol: Quote
laurin Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='Kasia'] pod koniec kwietnia gdzieś tak, wpierw ściany malujemy w ten weekend i na wykładzinę muszę czekać 2 tydnie bo na zamówienie se kupiłam taką...:lol:[/quote] jaką jaką:cool3: [COLOR=PaleTurquoise]ja w zeszłym tygodniu kupiłam dywan do pokoju tak 3x4 bo już się na tą naszą podłogę patrzyć nie mogłam:shake: teraz cza odkurzacz kupić:evil_lol: [/COLOR] nooo i też pasowało by ściany pomalować[COLOR=PaleTurquoise] jeszcze przed porodem:roll:[/COLOR] Quote
Kasia Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 [quote name='laurin'] jaką jaką:cool3: nooo i też pasowało by ściany pomalować:roll: [/QUOTE] dywan będzie z duuuugim włochalem, kolor to taka ciemna bardzo śliwka z jasnymi pojedyńczymi włosami... jak znajdę dokłądną nazwę tej wykładizny to podam. ściany będą różowe, taki brudny róż wybrałam :loveu: Quote
tigrunia Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Cze Kaś :multi: Ja chyba koncepcję zmieniłam :cool1: Tyż mi się śliwkowego zachciało :roll: Bardzo nie lubię fioletów jeżeli o ciuchy chodzi ale tak sobie myślę, że pokój fioletowy fajny by był :loveu: Już wczoraj liczyłam ile kasy by trzeba. Czekam na odpowiedź ile facet za wygipsowanie weźmie no i jak tylko jakaś gotówka napłynie wezmę się za zrywanie tapet :diabloti: :cool1: Podłogę też bym chciała zmienić .. tzn. wycyklinować i bejcą machnąć coby troszku przyciemnić :loveu: Quote
laurin Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='Kasia']dywan będzie z duuuugim włochalem, kolor to taka ciemna bardzo śliwka z jasnymi pojedyńczymi włosami... jak znajdę dokłądną nazwę tej wykładizny to podam. ściany będą różowe, taki brudny róż wybrałam :loveu:[/quote] wyobrażam sobie jak będzie cudnie wyglądać:cool3: taka zmysłowa sypialnia:loveu: Quote
tigrunia Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Kaśka na necie też przeglądałaś ? Daj no linka jakiegoś :loveu: Quote
Kasia Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 [B]Be[/B] ja chyba ze sto gazet i wzorów przejrzałam z fioletowymi/śliwkowymi kolorami w pokojach i zachorowałam :loveu: sypialnia będzie przeważała w różu i bieli ale pokój gościnny na pewno sobie zrobie w fiolecie - widziałam taki sliczny fioletowy narożnik, ach :loveu: Quote
tigrunia Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Pisałam coś i uciekło na poprzednią stronę :cool1: Atka Ty tam dużo fotów porób co by nam pokazać to cudowne miejsce :loveu: Ja akurat przedwczoraj zajechałam na mamowy plac budowy bo byłam auto odstawić do mechanika w okolicy. Nie byłam tam kupe czasu i normalnie byłam w szoku :loveu: Dach zrobiony i zaraz dom inaczej wygląda.. pojadę jutro, może w niedzielę to porobię foty :loveu: Quote
PositiveThought Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 ach, ja już się nie mogę doczekać urządzania naszego domku :loveu: Jutro jedziemy z właścicielem, będziemy oglądać gołe ściany, muszę sobie wszystko dokładnie wyrysować i będę plany i wizualizacje wirtualne robić :loveu: Wiecie, w tym miejscu nie można się nie zakochać... Przyjeżdżasz tam, stajesz w środku działki i wiesz, że tu jest Twoje miejsce, tu musisz mieszkać :loveu: Quote
tigrunia Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='Kasia']no właśnie wszystko w gazetach było albo katalogach firm produkujących farby... ale słuchaj - ja mam dostęp do gazet znaczy się zwrotów gazet - chcesz to prześlę Ci te które mogę i które dotyczą remontów i urządzania ;) [/quote] O jeny Kasia - Aniele :loveu: :evil_lol: Dawaj ile wlezie :loveu: Jak masz jakieś fajne wnętrza takie właśnie fioletowe, lub beżowo/czekoladowe to dawaj śmiało :loveu: Quote
laurin Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='Kasia'] [B]Atka[/B], ja ja Wam zazdroszczę tego że mieszkacie lub będziecie mieszkać we własnym, domku :loveu: to mojke marzenie od zawsze, moze kiedys sie spełni...moze kiedyś trafię kumulacje w Dużym Lotku :evil_lol:[/quote] Ja też zazdroszczę:loveu: już kiedyś nawet wyobrażałam sobie jak będzie wyglądał:loveu: trzeba grać w tego totka:roll: tylko czemu nie mogę nawet trójki trafić:shake: Quote
tigrunia Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='laurin'] tylko czemu nie mogę nawet trójki trafić:shake:[/quote] Ty patrz Anka - mam ten sam problem :-o :evil_lol: Quote
Kasia Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 [quote name='tigrunia'] Kaśka na necie też przeglądałaś ? Daj no linka jakiegoś :loveu: [/QUOTE] no właśnie wszystko w gazetach było albo katalogach firm produkujących farby... ale słuchaj - ja mam dostęp do gazet znaczy się zwrotów gazet - chcesz to prześlę Ci te które mogę i które dotyczą remontów i urządzania ;) [B]Atka[/B], ja ja Wam zazdroszczę tego że mieszkacie lub będziecie mieszkać we własnym, domku :loveu: to mojke marzenie od zawsze, moze kiedys sie spełni...moze kiedyś trafię kumulacje w Dużym Lotku :evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Cze Kasia:loveu: narescie widze avatarek Twoj:p jak tu dzis remontowo:evil_lol: ja jutro bede miec nowe mebelki:multi: Quote
Kasia Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 [quote name='tigrunia'] O jeny Kasia - Aniele :loveu: :evil_lol: Dawaj ile wlezie :loveu: Jak masz jakieś fajne wnętrza takie właśnie fioletowe, lub beżowo/czekoladowe to dawaj śmiało :loveu: [/QUOTE] przypomnij mi jeszcze raz Twój adres na PW, ok? po niedzieli cos Ci wyślę. [quote name='laurin'] trzeba grać w tego totka:roll: tylko czemu nie mogę nawet trójki trafić:shake:[/QUOTE] ja to jeszcze dwójki nigdy nie miałam :shake: ba, nawet zeta nigdzie w żadnej zdrapce nigdy nie wygrałam... [quote name='Pegaza'] Cze Kasia:loveu: jak tu dzis remontowo:evil_lol: ja jutro bede miec nowe mebelki:multi:[/QUOTE] cze D-E :loveu: jutro jedziemy wpłacić zaliczkę za wykładzinę i 2 tydnie musimy czekać...w między czasie pomalujemy ściany i sufit, zamontuje se karnisza i kupie firankę albo zasłonę jakąś :lol: Quote
Pegaza Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Kasia ja czekalam 4 tydnie:cool1: jak widac czas szybko leci heheh Quote
tigrunia Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Zara Ci tam coś naskrobie :cool3: Ide tera do ślązaczki się odmeldować :evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='tigrunia']Zara Ci tam coś naskrobie :cool3: Ide tera do ślązaczki się odmeldować :evil_lol:[/quote] hehe Be jaka posluszna:evil_lol: Quote
tigrunia Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='Pegaza']hehe Be jaka posluszna:evil_lol:[/quote] :grins: A Ty już masz te swoje meble ? Pokaz no :p Quote
Pegaza Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='tigrunia']:grins: A Ty już masz te swoje meble ? Pokaz no :p[/quote] A Ty zas Be nie czytosz co pisza :evil_lol: cofnij sie strone:evil_lol: Quote
Kasia Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 [quote name='tigrunia'] Zara Ci tam coś naskrobie :cool3: [/QUOTE] mam ;) [quote name='Pegaza'] hehe Be jaka posluszna:evil_lol: [/QUOTE] wytresowana :evil_lol: Quote
Recommended Posts