madziasto4 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [quote name='fidelek2']Madga powaliłaś mnie :roflt::roflt::roflt: pozdrów tatę :razz:[/QUOTE] :lol: Także szanowny tatuś jest zwolniony ze spacerów :evil_lol: Pozdrowie:razz: Quote
Kasia Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 [quote name='madziasto4'] :lol: Także szanowny tatuś jest zwolniony ze spacerów :evil_lol: Pozdrowie:razz: [/quote] wiesz co, wyobraziłam sobie tą sytuację i zlewam sama do siebie :grin::grin: Quote
madziasto4 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [quote name='fidelek2']wiesz co, wyobraziłam sobie tą sytuację i zlewam się sama do siebie :grin::grin:[/QUOTE] :lol: :lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Dużo zdrówka Fidelkowi :calus: Teraz my kciuki trzmamy ;) Quote
Guffi Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 No tak, przez to wszystko zapomniałam napisać! Dużo zdrówka Fidelkowi!!! Quote
Kasia Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Kochane trzymajcie kciuki za Fidlaka!!! Dzisiaj w nocy znów 2 razy wymiotował :shake: wczoraj miałam zrobić mu głodówkę i zrobiłam, no i myślałam że dzisiaj rano będzię głodny a on nawet nie spojrzał na kuraczka z marchewką tylko poszedł znów spać :shake: Quote
Martinee Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Biedaczek a byłas u weta i co powiedział Quote
Kasia Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 [quote name='evanescence'] Biedaczek a byłas u weta i co powiedział [/quote] byłam wczoraj, dostał 4 zastrzyki, tabletki na 5 dni a po niedzieli będzie miał pobieraną krew i wtedy zobaczymy co mu jest. Nie jest to pierwszy raz tylko trzeci w ciągu 2 mięsiecy więc wet postanowił pobrać mu krew. no i przed chwilą zaś zwymiotował :shake: Quote
Martinee Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 A moze on jest na cos uczulony albo czegos nie trawi sprobuj zmienić jedzenie Quote
Kasia Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 [quote name='evanescence'] A moze on jest na cos uczulony albo czegos nie trawi sprobuj zmienić jedzenie [/quote] też tak myślałam, ale on od zawsze dostaje gotowanego kurczaka z marchewką a suchej karmy nie jada i do tej pory wszystko było ok... Quote
Martinee Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Moze poprostu za dużo tego kurczaka sprobuj mu ugotowac kaszke kukurydziana z watrubką moje psiaki to jedza uwielkiaja to i nigdy nic im nie jest bo kaszka jest bardzo zdrowa albo zamiasz kurczaka inne miesko Quote
Kasia Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 [quote name='evanescence'] Moze poprostu za dużo tego kurczaka sprobuj mu ugotowac kaszke kukurydziana z watrubką moje psiaki to jedza uwielkiaja to i nigdy nic im nie jest bo kaszka jest bardzo zdrowa albo zamiasz kurczaka inne miesko [/quote] spróbuje z tą wątrobka, bo jak mu kiedyś udusiłam tak na spróbowanie to wcinał aż mu uszy latały :evil_lol: dzięki evanescence :buzi: Quote
Martinee Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 nie ma sprawy bede trzymac kciuki zeby mu sie udało wyzdrowieć Quote
Alka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Kasiu, z niepokojem weszłam do waszej galeryjki i widzę ,że niedobre wieści...:shake: Kasiu, na twoim miejscu przegłodziłabym Fidelka.Głodówka może być konieczna...nic mu się nie stanie jak nie będzie jadł.Ważne ,że wodę pije... a potem w małych ilościach jedzonko i z przewagą ryżu... Wiesz, Tuffi w tym roku wpażdzierniku skończy 5 latek i stale jest na gotowanym jedzonku.Raz jedyny mieliśmy sensacje jelitowo-żoładkowe a poza tym jest super.Oprócz kurczaka podaję indyka, podroby ,cielęcinkę ,wołowinkę od czasu do czasu.Do tego marcheweczka ,ryż lub makaron. Kasiu,co to za tabletki które dostaliście?:roll: trzymajcie się kochani ! uściskaj ode mnie Fidelka :loveu::loveu::loveu: Quote
Martinee Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 [quote name='Alka']Kasiu, z niepokojem weszłam do waszej galeryjki i widzę ,że niedobre wieści...:shake: Kasiu, na twoim miejscu przegłodziłabym Fidelka.Głodówka może być konieczna...nic mu się nie stanie jak nie będzie jadł.Ważne ,że wodę pije... a potem w małych ilościach jedzonko i z przewagą ryżu... Wiesz, Tuffi w tym roku wpażdzierniku skończy 5 latek i stale jest na gotowanym jedzonku.Raz jedyny mieliśmy sensacje jelitowo-żoładkowe a poza tym jest super.Oprócz kurczaka podaję indyka, podroby ,cielęcinkę ,wołowinkę od czasu do czasu.Do tego marcheweczka ,ryż lub makaron. Kasiu,co to za tabletki które dostaliście?:roll: trzymajcie się kochani ! uściskaj ode mnie Fidelka :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] A probowałas kaszki kukurydzianej jest swietna i strasznie zdrowa Quote
Kasia Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 [quote name='Alka'] Kasiu, z niepokojem weszłam do waszej galeryjki i widzę ,że niedobre wieści...:shake: Kasiu, na twoim miejscu przegłodziłabym Fidelka.Głodówka może być konieczna...nic mu się nie stanie jak nie będzie jadł.Ważne ,że wodę pije... a potem w małych ilościach jedzonko i z przewagą ryżu... Wiesz, Tuffi w tym roku wpażdzierniku skończy 5 latek i stale jest na gotowanym jedzonku.Raz jedyny mieliśmy sensacje jelitowo-żoładkowe a poza tym jest super.Oprócz kurczaka podaję indyka, podroby ,cielęcinkę ,wołowinkę od czasu do czasu.Do tego marcheweczka ,ryż lub makaron. Kasiu,co to za tabletki które dostaliście?:roll: trzymajcie się kochani ! uściskaj ode mnie Fidelka :loveu::loveu::loveu: [/quote] Alu, przez 5 dni mam mu dawać Nospę 2x0,5 tabletki i Raphacholin C też 2x1 tabletkę... ja już próbowałam dawać mu przewagę ryżu ale on nie chce tego nawet tknąć :shake: jadł by tylko samo mięso :shake: i jak piszesz zrobię mu głodówkę dzisiaj a jak będzie potrzeba to nawet jutro ;) Quote
Kasia Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Mój chorutki pieszczoszek :loveu: tylko że na chorego to on nie wygląda... [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img209.imageshack.us/img209/6800/tn1000011fh1.jpg[/IMG][/URL] Quote
Kasia Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 teraz tak leży... [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img208.imageshack.us/img208/9057/tn1000013rg2.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img208.imageshack.us/img208/5360/tn1000016la8.jpg[/IMG][/URL] Quote
Kasia Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Alu, a wodę pije tylko że teraz daję mu ją przegotowaną Quote
Martinee Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 wygladam ma taka smutna minke widac ze cos go meczy Quote
Kasia Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 [quote name='evanescence'] wygladam ma taka smutna minke widac ze cos go meczy [/quote] na pewno go męczy :shake: on non stop wymiotuje a nic nie je, boje się zeby się nie odwodnił :shake: ale jak cos się będzie działo niepokojącego to mam od razu dzwonić do weta... Quote
Recommended Posts