Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

...ostanie 2 Łukaszka :loveu:
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img365.imageshack.us/img365/586/tn1000027lm5.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img247.imageshack.us/img247/7548/tn1000028vj2.jpg[/IMG][/URL]

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Moniś']
Biedny Fideluś- zamkneli biedaka i wpuścić nie chcą :mad: :cool3:
[/quote]

wiesz co, on co chwila chce wychodzić na ten balkon i za każdym razem wytrzyma tam z 5 sekund bo jak usłyszy jakąś petardę to dobija się spowrotem :evil_lol:

[quote]
Ps. Czy te oczy Łukaszkowe mogą kłamać? :loveu: Cudo :loveu:
[/quote]

prawda że śliczne :loveu::loveu: uwielbiam je :loveu:
[SIZE=1]PS. to po mamie ma [/SIZE];)

Posted

A daj spokój z tymi petardami :mad: u mnie wszystkie bachory tu strzelają- nie moge z Nodim spokojnie na dwór wyjść, bo zaraz ogon podkula i się trzesie :roll:
Wrrrrr, zatłuke te bachory :mad:

Posted

[COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]U mnie jeden huk !!! :shake:
Zachowują się jakby była 12 już, naprawde :roll:

Jacy przystojni mężczyźni :loveu:
[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='yewcia1'][B][COLOR=red]
Wszystkiego co dobre w 2007 roku dla całej Fidelkowej rodzinki:loveu:[/COLOR][/B][/quote]

dziękujemy ślicznie za życzenia :buzi:

Posted

[quote name='Zuza96'][COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]
U mnie jeden huk !!! :shake:
Zachowują się jakby była 12 już, naprawde :roll:
[/FONT][/COLOR][/quote]

Zuza, szkoda gadać :angryy: ja mam cyrk w domu - Fidel przez te wystrzały nie wie co ma z sobą zrobić i gdzie ma sie podziać, cały się trzęsie, szczeka, piszczy i wszędzie łazi za mną!!!
Chyba zaraz wyjdę i powsadzam tym bachorom te petardy w gacie :angryy::angryy:

A najgorsze jest to, że od 2 dni Fidlak za cholerę nie chce wyjść na dwór!!! Jak już wyprowadzę go na rękach to i tak nie załatwia żadnych swoich potrzeb tylko z podkulonym ogonem zasuwa spowrotem do klatki!!! Za to potem w domu mam sprzątanie!!! :angryy:

Posted

[COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]Pomogę Ci Kasiu powsadzać te petardy tym bachrom cholernym w gacie (:evil_lol:) :angryy::angryy::angryy:

Ciekawe jak mój przyszły psiak zareaguje pierwszy raz na strzelanie.... Mam nadzieję, że nie będzie się bał . Ale nie martwię się tym, zobaczymy za rok.
[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Zuza96']
[COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]
Ciekawe jak mój przyszły psiak zareaguje pierwszy raz na strzelanie.... Mam nadzieję, że nie będzie się bał . Ale nie martwię się tym, zobaczymy za rok.
[/FONT][/COLOR][/quote]

nie wszystkie pisiaki się boją...
sunia mojego sąsiada nie boi sie wcale, bez problemu może wyjść z nią na spacer

i życzę Ci aby ten Twój w przyszłosci też się nigdy nie bał ;)

Posted

[quote name='fidelek2']nie wszystkie pisiaki się boją...
sunia mojego sąsiada nie boi sie wcale, bez problemu może wyjść z nią na spacer

i życzę Ci aby ten Twój w przyszłosci też się nigdy nie bał ;)[/QUOTE]
[COLOR=Black]Dzięki bardzo też mam taka nadzieję.[/COLOR]

Posted

Sliczne zdjecia dzieci:loveu: Szkoda, ze jedno z nich ma takie problemy z Sylwestrem... Moj to wlasnie siedzi na oknie i oglada co tam sie dzieje:lol:

Życzymy duzo zdrowka i samych radosci w nowym roku!!

Posted

[quote name='Magda_Miki']
Sliczne zdjecia dzieci:loveu: Szkoda, ze jedno z nich ma takie problemy z Sylwestrem... Moj to wlasnie siedzi na oknie i oglada co tam sie dzieje:lol:

Życzymy duzo zdrowka i samych radosci w nowym roku!!
[/quote]

Madziu ślicznie dziękujemy za życzenia :buzi:

Posted

Jeszcze raz wszystkiego dobrego w Nowym Roku i do zobaczenia za....kilka dni!!!
Zmieniamy "operatora" internetu więc przez jakis czas będziemy odcięci od "świata" ale myślę że długo to nie potrwa ;)
A zresztą, ja mam też internet w pracy, tak więc od biedy na chwilkę będę mogła zajrzeć ;)

Posted

[B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Ile razy Miller sklamal,
Ile Kwach obietnic zlamal, [/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=4][COLOR=red][B]Ile Beger owsa zjadla, [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][B]Ile Kalisz nosi sadla, [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][B]Ile Peczak wziął na boku [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][B]...TYLE SZCZŚCIA W NOWYM ROKU![/B][/COLOR][/SIZE]

[B][SIZE=4][COLOR=seagreen]Patikujek & Baksymilian[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]Cześć !!!
Wiecie co, te bachory u mne [/FONT][/COLOR][COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][/COLOR][COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]ciągle jeszcze walą tymi cholernymi petardami, [/FONT][/COLOR][COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]:angryy:[/FONT][/COLOR][COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS] a jeden to nie wiem co miał, bo aż w domu na krześle podskoczyłam :angryy: [/FONT][/COLOR][COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]:angryy: [/FONT][/COLOR]:angryy:

Posted

[quote name='fidelek2']Zuza, szkoda gadać :angryy: ja mam cyrk w domu - Fidel przez te wystrzały nie wie co ma z sobą zrobić i gdzie ma sie podziać, cały się trzęsie, szczeka, piszczy i wszędzie łazi za mną!!!
Chyba zaraz wyjdę i powsadzam tym bachorom te petardy w gacie :angryy::angryy:

A najgorsze jest to, że od 2 dni Fidlak za cholerę nie chce wyjść na dwór!!! Jak już wyprowadzę go na rękach to i tak nie załatwia żadnych swoich potrzeb tylko z podkulonym ogonem zasuwa spowrotem do klatki!!! Za to potem w domu mam sprzątanie!!! :angryy:[/quote]Ja takich problemów nie mam, Figa, owszem, boi się wystrzałów [a czego ten pies sie nie boi? :roll:] ale nie na tyle by wariować i nie chcieć wyjść na podwórko ;)
Ale wczoraj jak wyszliśmy o 00:00 na pole puścić nasze fajerwerki to zobaczyłam psiaka mojej babci, który biegł przed siebie skowycząc... :shake: Złapałam przerażonego Azorka na ręce i zaniosłam do domu, przez co przegapiłam najlepsze wystrzały :-o Moja babcia to też myśli, żeby wywalić psa akurat w "godzinach sylwestrowego szczytu" :mad:

[QUOTE][IMG]http://img365.imageshack.us/img365/586/tn1000027lm5.jpg[/IMG][/QUOTE]Kasiu, umieram... :placz::loveu::loveu::loveu::loveu:

Do piątku :calus:

Posted

Kasia pewnie nie ma czasu w pracy ażeby zajrzeć do nas , czekamy więc aż net będzie ponownie w domku :multi:

albo ostro pobalowała :evil_lol::razz:

Posted

Kasia jest, ino że z nowym rokiem jakoś tak weny twórczej brak do pisania więc tylko zaglądam i czytam, czytam....:eviltong:

no a internet w domku to będzie ponoć gdzieś tak dopiero w przyszłym tygodniu :placz: :placz:
za dużo teraz mają roboty aby przyjść do nas i musimy troszkę poczekać...dobrze że chociaż w pracy go mam ;) bo albo mi sie zdaje albo ja jakś uzalezniona już od niego jestem :evil_lol: :evil_lol: (TZ mówi, że to nie od internetu a od dogomanii :p )

ma to też swoje dobre strony, bo mam czas na focenie Fidlaka i Młodego aby potem zawalić Was ogrooooomem zdjęć :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='fidelek2']Kasia jest, ino że z nowym rokiem jakoś tak weny twórczej brak do pisania więc tylko zaglądam i czytam, czytam....:eviltong:

[/quote]

czyli jesteś tajniakiem na dogomanii:evil_lol:

Witaj Kasiu ! Super ,że się odezwałaś:multi: ja sądziłam ,że jeszcze się zbierasz po Sylwku:evil_lol::evil_lol:...