Jagoda1 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='fidelek2']Cześć. Jestem zła i wnerwiona. Mam nerwa wielkiego. A najgorsze, że nie wiem czemu ani dlaczego ani co jest tego powodem.[/quote] To nie tylko Ty... Bo tylko my, subtelni, tak reagujemy na pełnię księżyca;). Quote
PositiveThought Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 pełnia? wilkołaki! :o ależ proszę. dżemik, takie kruchutkie. pychotka :razz: Quote
Kasia Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 I czacha mi dymi od rana samego. Nawet tablety nie pomagają :shake: Quote
Kasia Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Dzięki Atka :loveu: Uwielbiam takie kruche rogaliki. Quote
PositiveThought Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 ależ proszę. są jeszcze takie z maczkiem... a na główkę proponuje okłady z psich mokrych skórek. Quote
Kasia Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 [quote name='PositiveThought'] ależ proszę. są jeszcze takie z maczkiem... a na główkę proponuje okłady z psich mokrych skórek. [/quote] z makiem nie lubiem. znaczy, że mam se Fidla na głowę położyć...:roll::cool1: Quote
PositiveThought Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 ja właśnie też nie przepadam :p ano Fidlaka, chyba że jakaś inna chętna skórka się znajdzie :razz: Quote
Kasia Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Fidlak zgniecie mi czoło...a potem całą głowę :shake: On jest wielki! Matko, jakie On ma dzisiaj czaderskie bąki!! Sadzawka jak nic! A gęste takie :shake: Quote
PositiveThought Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 no właśnie :o coś, czego nie ma, nie boli... Aidi dziś na kolację zjadł dwie miski żarcia - konserwę i suchę, beknięcie było na pół osiedla :megagrin: wspołczuje :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='fidelek2']Fidlak zgniecie mi czoło...a potem całą głowę :shake: On jest wielki! [/QUOTE] Kasiu a jak to sie stalo ze on Ci tak wyrosl? Zapowiadal sie na wieksiejszego? Quote
Kasia Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Kasiu a jak to sie stalo ze on Ci tak wyrosl? Zapowiadal sie na wieksiejszego? [/quote] Nie, nie zapowiadał się na takiego wielkiego. Widziałam Jego rodziców - matka 3,900, ojciec 3,500. Jego rodzeństwo jest właśnie mniej-więcej takie (widziałam) tylko On wyrósł na takiego olbrzyma... Ja podejrzewam, że to coś w genach się popierniczyło no bo co innego może być? :roll: Przecież nie od żarcia skoro to niejadek jest. Quote
Aga76 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Przyszłam powiedzieć dzień dobry, żeby jeszcze we wrześniu zdążyć. Quote
Kasia Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Cześć Aguś :loveu: Gdzieś się podziewała tak długo??? Quote
Anusia & Alutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='Aga76']Przyszłam powiedzieć dzień dobry, żeby jeszcze we wrześniu zdążyć.[/QUOTE] Agus :loveu: Jestes :loveu: Biedna ta Twoja glowa :shake: Quote
Kasia Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Jest a raczej była.....:placz: Quote
Anusia & Alutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='fidelek2']Jest a raczej była.....:placz:[/QUOTE] Buuu oj buuu :placz: EDIT: Kasiu co na sniadanko :niewiem: Quote
Kasia Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Polecam pastę z wędzonej makreli, z jajkiem, cebulką i kiszonym ogóreczkiem, doprawioną odrobina musztardy i majonezem! Do tego świży chlibek - PYCHOTA!!!! TZ zrobił i już z pół chliba zjadłam...:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='fidelek2']Polecam pastę z wędzonej makreli, z jajkiem, cebulką i kiszonym ogóreczkiem, doprawioną odrobina musztardy i majonezem! Do tego świży chlibek - PYCHOTA!!!! TZ zrobił i już z pół chliba zjadłam...:roll:[/QUOTE] Oooo a propos past do niesamowita jest jajeczna. Jaja sie gotuje, pozniej na malych oczkach na tarce sciera /albo kroi w kostke ale ja wole na tarce/, do tego jak mamy szczypiorek, majonez, kapus, pieprz, sol i jest mniam :loveu: Se chyba zrobie na kolacje moze :hmmmm: Quote
Kasia Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Znam tą pastę jajeczną. Jest przepyszna :loveu: Ja do niej jeszcze dodaję ździebko musztardy, tak na smak tylko.... Quote
Magda Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Cześć Fidlaki! Załapałam się na drugie śniadanko?:cool3: Lodówkę mi wywieźli i teraz wszystko się na mnie patrzy ze stołu:eviltong: I jak tego nie ruszać... Buziaki dla małego szkraba:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='fidelek2']Znam tą pastę jajeczną. Jest przepyszna :loveu: Ja do niej jeszcze dodaję ździebko musztardy, tak na smak tylko....[/QUOTE] A mozliwe ze tez byla jeno ja sobie uproscilam... nie pamietam, no lata juz nie te :shake: Quote
PositiveThought Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 cze dziewczyny :p dziękuję za świeże pomysły - na kolacje będzie pasta jajeczna :loveu: wiedziałam, że mi jakiś smak chodzi po głowie, a teraz już wiem, co zjeść należy. Quote
Recommended Posts