Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fidelek2']W taką pogodę jak ostatnio czyli deszcze kąpię go często.
Staram sie dwa razy w miesiącu ale jak potrzeba częściej to tak też robię ;)[/quote]
Ktoś mi mówił że kapie swojego yorka raz w tygodniu...:shake:

[quote name='fidelek2']Ogólnie udana - odchorowywałam cały wczorajszy dzień ale było naprawdę super! :p[/quote]
Jeśli ma być udana to ten jeden dzień po imprezie trzeba poświecić na leżeniu w łóżku:evil_lol:

Posted

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Ktoś mi mówił że kapie swojego yorka raz w tygodniu...:shake:[/QUOTE]
A bo to mało osób kąpie yorki co tydzień?;)

Cześć Kasiulka :loveu:
Całuski dla chłopców;)

Posted

Jak robot - robie bo muszę.
W środy mam zawsze kryzysa i doła - 2 dni po weekendzie, 2 dni do weekendu - ni w p..... ni w oko :roll:
Nie lubiem środów!!!!!!

Posted

a ja teraz zrobiłam zdziwioną mine:-o Soma dostała cieczke:placz:
a ja myslałam że ma jeszcze czas, kurde ona ma regularnie co 6 miesięcy,:placz: te jej cieczki mnie drażnią,chciałam jej zastrzyk dać i nie zdążyłam...
mam 3-4 tygodnie w domu chlew:roll: nie no teraz to mam dopiero doła:placz:

Kasiu olej ten obiad:roll:zamów picce;)

Posted

Nie mogem zamówić piccy bo mnie TZ z chałupy pogoni!
Ostatnio dość często 'robiłam' takie obiady więc teraz muszę trochę przystopować:p
Już mi nawet powiedział, że niedługo zapomni jak smakuje prawdziwy domowy obiad...:roll:

Dario a nie można założyć Somie jakiś takich pamperso-majtek aby nic nie ciekło...? :roll:
Ja ino tak pytam bo w sprawach cieczki tom niekumata.

Posted

Taa te picce to Tz-om mozna serwowac od czasu do czasu:roll:

raczej to nie wchodzi w rachube bo ona czuje się skrępowana:roll:
a po zatym to jest jednak niehigieniczne wg mnie, ja jej nie mam zamiaru podmywać:roll: co innego kąpiel w kabinie a co innego wiesz....:lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witam środowo :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Kasiu bez dołów mi tu prosze, juz poludnie sie zbliza, a potem to z górki poleci i po środzie będzie, pomyśl o czwartku, on jest przyjemniejszy, bo jeszcze blizej weekendu jest :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Łukaszek i Fidelek jak zwykle stanowią cudny duecik, ach mogłabym na nich godzinami się patrzeć :loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Cześć Kasiu!

Kasiu, środa zaraz leci, będzie czwartek, potem tylko piątek i weekend :multi:Nie ma się co martwić. Mi przez szkołę czas tak szybko upływa, aż nie chce mi się wierzyć, że to już prawie koniec 3 tyogdnia :-o Kolejny też szybko zleci i nim się obejrzymy, już nastanie październik, listopad... i święta :loveu:

[QUOTE]
[URL]http://img240.imageshack.us/img240/1306/tn5nq7.jpg[/URL]
[/QUOTE]
Fidlasty tak tajemniczo wyszedł :loveu: