Pegaza Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Witaj Fidelkowa:p Łukaszek w czerwonej bluzce się pięknie reprezentuje:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='fidelek2']Cuda dwa moje i tylko moje :loveu:[/QUOTE] Jeeeezu jaki samolub :shake: Quote
PositiveThought Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 ze mną się kiedyś podzieliła :loveu: ciuda w domu dwa. u mnie też będą dwa... ale nie mówię nic więcej. zobaczycie! Quote
madziasto4 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='PositiveThought'] u mnie też będą dwa... ale nie mówię nic więcej. zobaczycie![/QUOTE] Co nie mówie, jakie nie mówie!! Mów i kropka. Quote
Anusia & Alutka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='madziasto4']Co nie mówie, jakie nie mówie!! Mów i kropka.[/QUOTE] Da. Madzka ma racje. Quote
olifka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='fidelek2']W taką pogodę jak ostatnio czyli deszcze kąpię go często. Staram sie dwa razy w miesiącu ale jak potrzeba częściej to tak też robię ;)[/quote] Ktoś mi mówił że kapie swojego yorka raz w tygodniu...:shake: [quote name='fidelek2']Ogólnie udana - odchorowywałam cały wczorajszy dzień ale było naprawdę super! :p[/quote] Jeśli ma być udana to ten jeden dzień po imprezie trzeba poświecić na leżeniu w łóżku:evil_lol: Quote
koregra Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Helo Kasieńko. Fotki przecudne. Fidelek ma zawsze taką smutnawą ale uroczą minkę. Łukaszek przecudny i jak kocha Fidelka. Pozdrawiamy ;) Quote
madziasto4 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Ktoś mi mówił że kapie swojego yorka raz w tygodniu...:shake:[/QUOTE] A bo to mało osób kąpie yorki co tydzień?;) Cześć Kasiulka :loveu: Całuski dla chłopców;) Quote
Pegaza Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Dzien dobry Kasiu:loveu: przyjemnego popołudnia:p Atka coś ty taka tajemnicza jest:razz: Quote
Kasia Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Cześć środowo - prawie prawie weekendowo :multi: Atka nie badź taka tylko powiedz jak już zaczęłaś :mad: Quote
Pegaza Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 o kurcze jak mi się nic nie chce:roll: siedze tu juz od godziny a robota czeka:roll: Fidelkowa a Ty jak tam funkcjonujesz? Quote
Kasia Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Jak robot - robie bo muszę. W środy mam zawsze kryzysa i doła - 2 dni po weekendzie, 2 dni do weekendu - ni w p..... ni w oko :roll: Nie lubiem środów!!!!!! Quote
Pegaza Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 nie dołuj sie bo jak czytam to i mnie sie to udziela:roll: ale dzis obiadu nie musze gotowac bo mam wczorajszy uff:lol: Quote
Kasia Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Ja nawet obiadu na dziś nie mam :placz: i pomysłu na niego brak :roll: Quote
Pegaza Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 a ja teraz zrobiłam zdziwioną mine:-o Soma dostała cieczke:placz: a ja myslałam że ma jeszcze czas, kurde ona ma regularnie co 6 miesięcy,:placz: te jej cieczki mnie drażnią,chciałam jej zastrzyk dać i nie zdążyłam... mam 3-4 tygodnie w domu chlew:roll: nie no teraz to mam dopiero doła:placz: Kasiu olej ten obiad:roll:zamów picce;) Quote
Kasia Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Nie mogem zamówić piccy bo mnie TZ z chałupy pogoni! Ostatnio dość często 'robiłam' takie obiady więc teraz muszę trochę przystopować:p Już mi nawet powiedział, że niedługo zapomni jak smakuje prawdziwy domowy obiad...:roll: Dario a nie można założyć Somie jakiś takich pamperso-majtek aby nic nie ciekło...? :roll: Ja ino tak pytam bo w sprawach cieczki tom niekumata. Quote
Pegaza Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Taa te picce to Tz-om mozna serwowac od czasu do czasu:roll: raczej to nie wchodzi w rachube bo ona czuje się skrępowana:roll: a po zatym to jest jednak niehigieniczne wg mnie, ja jej nie mam zamiaru podmywać:roll: co innego kąpiel w kabinie a co innego wiesz....:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witam środowo :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Kasiu bez dołów mi tu prosze, juz poludnie sie zbliza, a potem to z górki poleci i po środzie będzie, pomyśl o czwartku, on jest przyjemniejszy, bo jeszcze blizej weekendu jest :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Łukaszek i Fidelek jak zwykle stanowią cudny duecik, ach mogłabym na nich godzinami się patrzeć :loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Kasia Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Cześć Daguś :loveu: Patrzaj patrzaj bo to za darmo :p Quote
Sara_i_Aris Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Cześć Kasiu! Kasiu, środa zaraz leci, będzie czwartek, potem tylko piątek i weekend :multi:Nie ma się co martwić. Mi przez szkołę czas tak szybko upływa, aż nie chce mi się wierzyć, że to już prawie koniec 3 tyogdnia :-o Kolejny też szybko zleci i nim się obejrzymy, już nastanie październik, listopad... i święta :loveu: [QUOTE] [URL]http://img240.imageshack.us/img240/1306/tn5nq7.jpg[/URL] [/QUOTE] Fidlasty tak tajemniczo wyszedł :loveu: Quote
PositiveThought Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 cześć Kasiu, czas rzeczywiście szybko leci, chłopaki rosną, rosną też ich włosy... Quote
Kasia Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 A Ciebie co tak naszło na ich włosy, co? :evil_lol: Witajcie w czwratek!!!!! Quote
Jagoda1 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Witaj, fidelkowa galeryjko...:loveu: Quote
Recommended Posts