Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z powodu 5-tych urodzin mojej suczki w końcu zmobilizowałam się żeby założyć galerie moich piesków:)
Neska ma 5 lat urodziła ię pierwszego września :evil_lol: Jest spokojną (czasem :evil_lol: ) suczką. Od kiedy w domu jest Trampek zrobił się z niej drugi szczeniak. Potrafi się godzinami z nim bawić:) Zaczepna, uparta i czasem złośliwa jak każdy jamnik.. Cudowna przytulanka..

Trampuś Demolka :evil_lol: ma 3 miesiące, urodził się 24 maja i jest istnym diabłem:) Ma wiecznie zdziwioną i niewinną minke i nigdy nie wie o co nam chodzi:) Uwielbia kabelki :evil_lol: W ciągu swojego krótkiego żywota przegryzł 4 ładowarki, kabel od telefonu, myszki i klawiatury:) Zjadł 2 pary butów i zasikał wszystkie dywany :evil_lol:

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neska jest królicza, a Trampuś hmmmm:) Mama i tata są królicze, za to jeden dziadek jest miniaturą, a jedna babcia bardzo małą króliczą suńką naprawde maleńką. W miocie były dwa większe i dwa mniejsze szczeniaczki:) I sie zastanawiamy czy te dwa większe to miniatury po dziadku a reszta królicze, czy te dwa mniejsze pieski po babci będą malutkie a reszta normalne króliki:) Zobaczy się w wieku 15 miesięce kiedy mierzy się psiaki:) Trampuś jest z tych większych:) Mam nadzieje że chociaż ktoś zrozumiał o co mi chodzi:P

Posted

Jakie noseczki kochane:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cudne są. masz podobną sytuację do moich psiaków. Gracha (3 lata) od kiedy pojawił się Shiro (4 miesiące) zachowuje się jak szczeniaczek:evil_lol: Trampuś ma piękne dokonania jak na swój wiek:diabloti:;) Buziaki dla Nesi i trampunia :*

Posted

Witajcie w galerii! Strasznie się cieszę że mamy kolejne jamniorki do podziwiania :multi: I to jakie pięnke :loveu:
[quote name='Nesuniaaa']
nie wierzę że ktoś o takim spojrzeniu mógł zjeść 2 pary butów :lol: toż to uosobienie niewinności :lol:
A imię ma genialne :D

Posted

Imie ma idealne do swoich upodobań :-D Niewinny i grzeczny to on jest jak śpi :) Chociaż też nie :evil_lol: Ostatnio obudziło mnie mlaskanie obok mojej głowy. Otwieram oczy i widze jak mój kochany piesek obgryza mi ładowarke leżąc na mojej poduszce :evil_lol: To jest istny diabeł :diabloti:

Dominika a Shiro dużo Ci narozrabiał?

Posted

[quote name='Nesuniaaa']
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: O matko i córko, jak Ci się udało zrobić wspólne foto? Ja nie wiem jakbym się starała, to nie mogę. Jak jedno gdzieś się nie odwróci, to drugie ucieka z kadru:placz:
A zdjęcia są super :iloveyou:Jak tutaj nie zakochać się w jamniczkach, typ bardziej, że moja siostra cioteczna kiedy mieszkała jeszcze nade(?)mną, miała jamnika, tylko krótkowłosego.
Shiro to istny aniołek:lilangel: Kilka razy się zsiusiał w domu, ale nic nie gryzie (także póki co nogi, ręce, buty i meble są całe:diabloti:), no i dzięki niemu w domu jest zawsze czysta podłoga, bo uwielbia kopać dziurę w swojej misce z wodą:p Jedyną rzeczą którą gryzie Shiro to Gracja. :lol:

Posted

26.08 byliśmy na wojnie Napoleońskiej w Będominie :lol: Narobiłam ok 200 zdjęć:evil_lol:
O to malutka część z nich :lol: :

Oddział konny:

Ten pan był bardzo przystojny :eviltong:

Otoczenie Polaków:

Zdobycie flagi polskiej:

Zwiady:

Znowu przystojny pan :eviltong:

Rostrzelanie Kozaka:

Strzał:

Kozak padł trupem:

Ale szybko zmartwychwstał :eviltong:

Na koniec wszędobylski pan z TVN :eviltong:

Posted

Widowisko było super :lol: Nawet jak dostałam kamieniem w głowe :evil_lol: Na wojny Napoleońskie jeździmy co roku, ale tym razem było naprawde super:)!
Wpadnijcie do Będomina w następnym roku :lol:

Posted

Nesuniaaa napisał(a):
i taka ciapa jeszcze z niego:)

Shiro też jest jeszcze taki ciapowaty. Mam nadzieję, że z tego wyrośnie:p

A co to za wojnę nam pokazujesz? Fotki psiaków poproszę. PSIAKÓW:mad::lol:

Posted

Dzisiaj moja suczka skończyła 5 lat:)!

:new-bday: :BIG: :laola:

A teraz zdjecia Trampka Demolki o niewinnym spojrzeniu :diabloti:

Czy pies o takim spojrzeniu mógłby zjeść buty albo przegryźć kabel od klawiatury :evil_lol: ?:

Zgadnijcie który to Trampek :evil_lol:

Posted

Nesiu kochana, wszystkiego najlepszego, pełnej miseczki smakołyków, dużo buziaków każdego dnia od pańci i mile spędzonych chwil wśród Twoich psich i ludzkich przyjaciół:new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::laola::laola::laola:
Toż to odbicie Trampusia w lustrze:-o mogę tylko zgadywać, że on na tym zdjęciu gdzie są 3 pieski jest na dole ;)