Nesuniaaa Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Z powodu 5-tych urodzin mojej suczki w końcu zmobilizowałam się żeby założyć galerie moich piesków:) Neska ma 5 lat urodziła ię pierwszego września :evil_lol: Jest spokojną (czasem :evil_lol: ) suczką. Od kiedy w domu jest Trampek zrobił się z niej drugi szczeniak. Potrafi się godzinami z nim bawić:) Zaczepna, uparta i czasem złośliwa jak każdy jamnik.. Cudowna przytulanka.. Trampuś Demolka :evil_lol: ma 3 miesiące, urodził się 24 maja i jest istnym diabłem:) Ma wiecznie zdziwioną i niewinną minke i nigdy nie wie o co nam chodzi:) Uwielbia kabelki :evil_lol: W ciągu swojego krótkiego żywota przegryzł 4 ładowarki, kabel od telefonu, myszki i klawiatury:) Zjadł 2 pary butów i zasikał wszystkie dywany :evil_lol: Quote
Nesuniaaa Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Troche fotek z dzieciństwa Trampka. Niestety zdjęć Neski nie mam jak byla mała. Nowo narodzona klusia: Z otwartymi oczkami: Zgadnijcie który to Trampek :evil_lol: : Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 I kolejna nowa galeria... ;) Neska i Trampek są cudne, to są jamniki długowłose miniaturki czy królicze? :) Quote
Nesuniaaa Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Neska jest królicza, a Trampuś hmmmm:) Mama i tata są królicze, za to jeden dziadek jest miniaturą, a jedna babcia bardzo małą króliczą suńką naprawde maleńką. W miocie były dwa większe i dwa mniejsze szczeniaczki:) I sie zastanawiamy czy te dwa większe to miniatury po dziadku a reszta królicze, czy te dwa mniejsze pieski po babci będą malutkie a reszta normalne króliki:) Zobaczy się w wieku 15 miesięce kiedy mierzy się psiaki:) Trampuś jest z tych większych:) Mam nadzieje że chociaż ktoś zrozumiał o co mi chodzi:P Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Czyli ze mną jeszcze nie jest tak źle, bo zrozumiałam :evil_lol: Quote
Nesuniaaa Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 A może to z moim tłumaczeniem nie było tak źle :evil_lol: Quote
Dominika1987 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Jakie noseczki kochane:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cudne są. masz podobną sytuację do moich psiaków. Gracha (3 lata) od kiedy pojawił się Shiro (4 miesiące) zachowuje się jak szczeniaczek:evil_lol: Trampuś ma piękne dokonania jak na swój wiek:diabloti:;) Buziaki dla Nesi i trampunia :* Quote
Teklunia Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Witajcie w galerii! Strasznie się cieszę że mamy kolejne jamniorki do podziwiania :multi: I to jakie pięnke :loveu: [quote name='Nesuniaaa'] nie wierzę że ktoś o takim spojrzeniu mógł zjeść 2 pary butów :lol: toż to uosobienie niewinności :lol: A imię ma genialne :D Quote
Nesuniaaa Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Imie ma idealne do swoich upodobań :-D Niewinny i grzeczny to on jest jak śpi :) Chociaż też nie :evil_lol: Ostatnio obudziło mnie mlaskanie obok mojej głowy. Otwieram oczy i widze jak mój kochany piesek obgryza mi ładowarke leżąc na mojej poduszce :evil_lol: To jest istny diabeł :diabloti: Dominika a Shiro dużo Ci narozrabiał? Quote
Nesuniaaa Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Porcja kolejnych fotek:) Najpierw sesja łóżkowa : Rodzinne fotki z czarnym braciszkiem Santosem: Braterska miłość:) : Zabawa z Nesią: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Cóż za niewinna fotka małego :evil_lol: Quote
Nesuniaaa Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 On się zastanawiał co by tu napsocić:P Quote
Dominika1987 Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='Nesuniaaa'] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: O matko i córko, jak Ci się udało zrobić wspólne foto? Ja nie wiem jakbym się starała, to nie mogę. Jak jedno gdzieś się nie odwróci, to drugie ucieka z kadru:placz: A zdjęcia są super :iloveyou:Jak tutaj nie zakochać się w jamniczkach, typ bardziej, że moja siostra cioteczna kiedy mieszkała jeszcze nade(?)mną, miała jamnika, tylko krótkowłosego. Shiro to istny aniołek:lilangel: Kilka razy się zsiusiał w domu, ale nic nie gryzie (także póki co nogi, ręce, buty i meble są całe:diabloti:), no i dzięki niemu w domu jest zawsze czysta podłoga, bo uwielbia kopać dziurę w swojej misce z wodą:p Jedyną rzeczą którą gryzie Shiro to Gracja. :lol: Quote
Nesuniaaa Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 To masz szczęście bo Trampek to istny diabeł:) Ale do tego jest strasznie przytulaśny i taka ciapa jeszcze z niego:) O to co teraz robią;): Quote
Nesuniaaa Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 26.08 byliśmy na wojnie Napoleońskiej w Będominie :lol: Narobiłam ok 200 zdjęć:evil_lol: O to malutka część z nich :lol: : Oddział konny: Ten pan był bardzo przystojny :eviltong: Otoczenie Polaków: Zdobycie flagi polskiej: Zwiady: Znowu przystojny pan :eviltong: Rostrzelanie Kozaka: Strzał: Kozak padł trupem: Ale szybko zmartwychwstał :eviltong: Na koniec wszędobylski pan z TVN :eviltong: Quote
cuciola Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 ale fajne zdjecia i przepiekna galeria! bede wpadac czesciej :) Quote
Nesuniaaa Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 Widowisko było super :lol: Nawet jak dostałam kamieniem w głowe :evil_lol: Na wojny Napoleońskie jeździmy co roku, ale tym razem było naprawde super:)! Wpadnijcie do Będomina w następnym roku :lol: Quote
Dominika1987 Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Nesuniaaa napisał(a):i taka ciapa jeszcze z niego:) Shiro też jest jeszcze taki ciapowaty. Mam nadzieję, że z tego wyrośnie:p A co to za wojnę nam pokazujesz? Fotki psiaków poproszę. PSIAKÓW:mad::lol: Quote
Nesuniaaa Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Dzisiaj moja suczka skończyła 5 lat:)! :new-bday: :BIG: :laola: A teraz zdjecia Trampka Demolki o niewinnym spojrzeniu :diabloti: Czy pies o takim spojrzeniu mógłby zjeść buty albo przegryźć kabel od klawiatury :evil_lol: ?: Zgadnijcie który to Trampek :evil_lol: Quote
Dominika1987 Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Nesiu kochana, wszystkiego najlepszego, pełnej miseczki smakołyków, dużo buziaków każdego dnia od pańci i mile spędzonych chwil wśród Twoich psich i ludzkich przyjaciół:new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::laola::laola::laola: Toż to odbicie Trampusia w lustrze:-o mogę tylko zgadywać, że on na tym zdjęciu gdzie są 3 pieski jest na dole ;) Quote
Nesuniaaa Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 Brawo zgadłaś:)! To jest braciszek Trampka:) My właśnie wróciliśmy z działeczki i psy śpią ledwo żywe:) Później wstawie troszke fotek. Quote
BBeta Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Troche spóźnione Wszystkiego Najlepszego :new-bday: :BIG: Quote
Dominika1987 Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 No to mam sokoli wzrok:cool3: A tak na serio te kierowałam się ogonkiem, bo wydaje mi sie, ze Trampuś ma ciemniejszy (chociaż moze to tylko moje złudzenie?) Tak czy siak, czekam na zdjęcia :D Quote
Recommended Posts