grzenka Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='magenka1']Odwiedzam Staszka bo nic nie wiadomo ...[/QUOTE] No niestety...:-( Quote
Klaudus__ Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 [I]Staszek może dzisiaj jechać oczywiście... Ale obawiam się,że potem zostaniemy znowu bez kompletu deklaracji i... bez zainteresowania... Mamy masę psów po lecznicach i po hotelach... Na conajmniej połowę nie ma w ogóle deklaracji,albo są nie pełne - nie wyrabiamy zwyczajnie... Gdzie się nie odwrócimy - tam długi... A nie wiadomo ile Stasiu spędzi czasu w hotelu...[/I] Quote
Olena84 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Pouzupełniałam fb jescze moze ktos sie dolozy Quote
Avilia Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Przypomnę tylko,że nie mamy kompletu deklaracji stałych... Quote
beataczl Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Avilia']Staszek właśnie wyruszył do hoteliku.[/QUOTE] ktorego? super wiesci od rana! :smile: Quote
Avilia Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='beataczl']ktorego? super wiesci od rana! :smile:[/QUOTE] Do LiluTosi. Quote
magenka1 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Bardzo dobre wiadomości bardzo się cieszę, to dobry tymczas jutro zrobię następny bazarek na Stasia Avila ja rozumiem Twoje obawy z kasą nie wiadomo ile będzie siedział ale z drugiej strony jakie szanse miał Staszek czy ktoś go by adoptował z przytuliska? groziła mu wywózka do mysłowic i tam by skończył swoje życie Quote
Iljova Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Bardzo się cieszę bo trafił do jednego ze wspaniałych miejsc :-) Teraz trzeba zająć się szukaniem wspaniałego DS takiego NA ZAWSZE!!!!! :-) Quote
beataczl Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Avilia']Do LiluTosi.[/QUOTE] Misio tez akurat dzis do LILUtosi pojechal , to sie chlopaki spotkaja ! :smile: Quote
LILUtosi Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 A ze Stasia będą ludzie. Daje mu dwa dni. Strasznie ciężki. Wyciągałam go z auta Budryska to myślałam że się zarwę. Ja go niosłam a on wydalał krecika raz po raz, kolorując mi skarpetki, klapki, korytarz i swój pokój. Zostawiłam go samego aby się troszkę uspokoił. Po obsikiwał co się dało. Ale zjadł mięsko nie zastanawiając się i już był mój. Za głaski potrafi się przełamać i mruczy wtedy głośno. Czeka nas spacerek, może się uda. Będzie z niego naprawdę fajny pies. Quote
magenka1 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='LILUtosi']A ze Stasia będą ludzie. Daje mu dwa dni.[/QUOTE] Na takie słowa czekałam :) dlatego warto dawać im szanse , już nie mogę się doczekać cudny fotech Stasia po kilku dniach w hotelu Quote
Aimez_moi Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Staszek.......widzisz chlopie ...... bedzie dobrze.....:) Quote
Iljova Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Zobaczysz teraz jak fajne może być życie. Teraz będzie coraz lepiej :-) Quote
an-na Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Avilia']Przypomnę tylko,że nie mamy kompletu deklaracji stałych...[/QUOTE] Ja deklarowałam 40zł/mc już wysłałam jakiś czas temu i w żadnym poście nie mogę znaleźć potwierdzenia. Od następnego miesiąca dołożyłabym jeszcze 60zł czyli 100zł/ mc :). To ile teraz brakuje żeby był komplet? Quote
monika083 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='an-na']Ja deklarowałam 40zł/mc już wysłałam jakiś czas temu i w żadnym poście nie mogę znaleźć potwierdzenia. Od następnego miesiąca dołożyłabym jeszcze 60zł czyli 100zł/ mc :). To ile teraz brakuje żeby był komplet?[/QUOTE] oo super!! a wysylalas na moje konto , czy magenki? Zaraz zajrze na konto i pouzupelniam wplaty:) edit: an-na,ja nie mam od Ciebie przelewu , pewnie wyslalas na konto magenki1? Magenko, te 145 zl to od kogo ,bo nie moge znalezc? Quote
LILUtosi Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Byliśmy dzisiaj na spacerku po ogrodzie. Były kupki i mnóstwo znaczenia terenu. W domu niestety też wszystko znaczy. Ale prawie każdy pies u nas to robi. Wczoraj próbowałam z nim wyjść ale na smyczy się usztywnia. Dzisiaj nie zapinałam go i zachęcany poszedł za mną. No i były efekty. Miły psiak i chętny na mizianki. Quote
monika083 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 to super ,ze on taki miziasty jednak:) Lilu ja czekam na piekne foty od Ciebie :) Quote
an-na Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='monika083']oo super!! a wysylalas na moje konto , czy magenki? Zaraz zajrze na konto i pouzupelniam wplaty:) edit: an-na,ja nie mam od Ciebie przelewu , pewnie wyslalas na konto magenki1? Magenko, te 145 zl to od kogo ,bo nie moge znalezc?[/QUOTE] Wysłałam na konto magenki1 7 marca to powinny już być :) Quote
Aimez_moi Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Staszek powolutku sie do smyczki tez przyzwyczai......:) na pewno....:) Quote
Recommended Posts