Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[I]Staszek może dzisiaj jechać oczywiście...
Ale obawiam się,że potem zostaniemy znowu bez kompletu deklaracji i... bez zainteresowania...
Mamy masę psów po lecznicach i po hotelach...
Na conajmniej połowę nie ma w ogóle deklaracji,albo są nie pełne - nie wyrabiamy zwyczajnie...
Gdzie się nie odwrócimy - tam długi...
A nie wiadomo ile Stasiu spędzi czasu w hotelu...[/I]

Posted

Bardzo dobre wiadomości bardzo się cieszę, to dobry tymczas jutro zrobię następny bazarek na Stasia
Avila ja rozumiem Twoje obawy z kasą nie wiadomo ile będzie siedział ale z drugiej strony jakie szanse miał Staszek czy ktoś go by adoptował z przytuliska? groziła mu wywózka do mysłowic i tam by skończył swoje życie

Posted

A ze Stasia będą ludzie. Daje mu dwa dni.
Strasznie ciężki. Wyciągałam go z auta Budryska to myślałam że się zarwę. Ja go niosłam a on wydalał krecika raz po raz, kolorując mi skarpetki, klapki, korytarz i swój pokój. Zostawiłam go samego aby się troszkę uspokoił. Po obsikiwał co się dało. Ale zjadł mięsko nie zastanawiając się i już był mój. Za głaski potrafi się przełamać i mruczy wtedy głośno. Czeka nas spacerek, może się uda. Będzie z niego naprawdę fajny pies.

Posted

[quote name='LILUtosi']A ze Stasia będą ludzie. Daje mu dwa dni.[/QUOTE]
Na takie słowa czekałam :) dlatego warto dawać im szanse , już nie mogę się doczekać cudny fotech Stasia po kilku dniach w hotelu

Posted

[quote name='Avilia']Przypomnę tylko,że nie mamy kompletu deklaracji stałych...[/QUOTE]
Ja deklarowałam 40zł/mc już wysłałam jakiś czas temu i w żadnym poście nie mogę znaleźć potwierdzenia. Od następnego miesiąca dołożyłabym jeszcze 60zł czyli 100zł/ mc :). To ile teraz brakuje żeby był komplet?

Posted

[quote name='an-na']Ja deklarowałam 40zł/mc już wysłałam jakiś czas temu i w żadnym poście nie mogę znaleźć potwierdzenia. Od następnego miesiąca dołożyłabym jeszcze 60zł czyli 100zł/ mc :). To ile teraz brakuje żeby był komplet?[/QUOTE]

oo super!!
a wysylalas na moje konto , czy magenki?
Zaraz zajrze na konto i pouzupelniam wplaty:)

edit: an-na,ja nie mam od Ciebie przelewu , pewnie wyslalas na konto magenki1?
Magenko, te 145 zl to od kogo ,bo nie moge znalezc?

Posted

Byliśmy dzisiaj na spacerku po ogrodzie. Były kupki i mnóstwo znaczenia terenu. W domu niestety też wszystko znaczy. Ale prawie każdy pies u nas to robi. Wczoraj próbowałam z nim wyjść ale na smyczy się usztywnia. Dzisiaj nie zapinałam go i zachęcany poszedł za mną. No i były efekty. Miły psiak i chętny na mizianki.

Posted

[quote name='monika083']oo super!!
a wysylalas na moje konto , czy magenki?
Zaraz zajrze na konto i pouzupelniam wplaty:)

edit: an-na,ja nie mam od Ciebie przelewu , pewnie wyslalas na konto magenki1?
Magenko, te 145 zl to od kogo ,bo nie moge znalezc?[/QUOTE]
Wysłałam na konto magenki1 7 marca to powinny już być :)