Bea1 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Dostałam wiadomość z Wroclawskiego schroniska, że Paniusia:angryy: oddała jamnisia.. bo jej niszczył w domku:(..nie napiszę co o tym myśle bo każdy wie przecież, oczywiście nie zastanawiałam się długo i pojechałam po szczeniora. Obecnie jest w domku tymczasowym u Pana Darka, który adoptował ode mnie jamniczkę Beatkę i foksie Fionkę..dziękuję Panie Darku:Rose:.Jamniś jest prawdziwym jamnisiem/info dla Cioteczek niedowiarków/...cudo na czterech łapkach, jednak mam wrażenie, że nie był rozpieszczany:placz: ..płochliwy, smutny i boi się gwałtownych ruchów. Fręzel..tak ma wpisane w książeczce imię:roll: ma wszystkie szczepienia. Szukam wyjątkowego domku dla tego cudownego malca inaczej nie oddam w życiu:mad:. Mój tel. 660-742-048, [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Czy któraś Cioteczka wstawi zdjęcia? bardzo proszę:oops: Quote
Kar0la Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Bez komentarza. Cioteczko przesyłaj [email][email protected][/email] Quote
Kar0la Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 A taki jestem śliczny. [IMG]http://images3.fotosik.pl/144/36ebb147e4653901.jpg[/IMG] [IMG]http://images1.fotosik.pl/153/8ed1413679378628.jpg[/IMG] [IMG]http://images1.fotosik.pl/153/083b687d5634526c.jpg[/IMG] Quote
Bea1 Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 skacz maluszku, szukamy super domku:loveu: Quote
xxxx52 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 stal sie strachliwy,boi sie reki.Znowu przyklad -pies w nieodpowiednich rekach!Pies zabawka,rzecz,0 zainteresowania sie wychowaniem:shake: i wiadomosciami o potrzebach szczeniaka.Dobrze ,ze ta paniusia nie czyta forum dogomanii,bo jeszcze kupilaby klatke kenel i pies siedziaby 10 godzin w tej klatce."Paniusiu" kup sobie pluszaczka:mad: Quote
aniac50 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='xxxx52']stal sie strachliwy,boi sie reki.Znowu przyklad -pies w nieodpowiednich rekach!Pies zabawka,rzecz,0 zainteresowania sie wychowaniem:shake: i wiadomosciami o potrzebach szczeniaka.Dobrze ,ze ta paniusia nie czyta forum dogomanii,bo jeszcze kupilaby klatke kenel i pies siedziaby 10 godzin w tej klatce."Paniusiu" kup sobie pluszaczka:mad:[/quote] I STALOWE BUTY !!!!!! Quote
la_pegaza Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 a Piracik nie szuka towarzystwa ?? ;) :P Quote
anielica Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Śliczny chłopczyk :loveu: Domku, dobry domku, gdzie jesteś??? (żeby kurna psiaka Fręzel nazwać to też trza mieć wenę :roll: ) Quote
Bea1 Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 o tym samym pomyślałam:shake:..a Ciocia Marzenka niech nie będzie taka dowcipna:mad: Quote
la_pegaza Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Ona jest cudny :) będziesz casting robiła :evil_lol::loveu: Quote
la_pegaza Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 a mój Bazyli jako dzieciak zjadł współloaktorce buty za ok. 500zł i wciąż jest. nienormalna jakaś jestem :roflt: Quote
Sara Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Dziewczyny zaczynam akcję molestowania rodziców ! Trzymajcie kciuki a wtedy jamniorek bedzie miał prawdziwy domek z towarzyszką jamniczką ! Quote
la_pegaza Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 :thumbs: a casting u ciotki Bei przeszłaś pozytywnie ? ;) Quote
Sara Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Nie :oops: Na razie zaczynam intensywne przekonywanie rodziców do drugiego psa w domu. Szukałam ostatnio i ten jest idealnym kandydatem ! Młody, idealny do szkolenia, z dorosłą suką na pewno się dogada ! Bądźcie dobrej myśli ! Jeśli ciocia Bea mnie nie odrzuci w wyobrze kandydatów i jeśli rodzice się zgodzą to mam nadzieję że piesek trafi do mnie. Quote
szmaja Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='la_pegaza']:thumbs: a casting u ciotki Bei przeszłaś pozytywnie ? ;)[/quote] a wlasnie, wlasnie ;P. a co do bazyla - rudemu prosiakowi sie zawsze wybacza, a kolezanka niech sobie tansze kupuje :). zreszta, co do za wspollokatorka :D Quote
Bea1 Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 chyba też jestem normalna imaczej:evil_lol: bo mój Pirek zjadł..drzwi, kanapy, dywany, buty, 2 swoje koszyczki a na końcu jak juz nie mial co to skonsumował materac w sypialni:mad:..ale nawet do głowy mi nie przyszło rozstać się z Nim:loveu:..teraz ma 7lat i jak sie spóźnie pare minut to wywala kołdre w sypialni i ciągnie ją pod drzwi wejściowe, rozwala poduszki itd...jednak uwielbiam go:cool1: Quote
Bea1 Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 [quote name='Sara']Dziewczyny zaczynam akcję molestowania rodziców ! Trzymajcie kciuki a wtedy jamniorek bedzie miał prawdziwy domek z towarzyszką jamniczką ![/quote] wysterylizowaną?:eviltong: Quote
la_pegaza Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='szmaja']a wlasnie, wlasnie ;P. a co do bazyla - rudemu prosiakowi sie zawsze wybacza, a kolezanka niech sobie tansze kupuje :). zreszta, co do za wspollokatorka :D[/quote] takie diwy ;) na szczęscie przeszłość :evil_lol: i Bazyl wyszedł na ludzi :loveu: Quote
szmaja Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 ech, moje slowniki, encyklopedie, gajoszkowe slomkowe poslanie (teraz wiem, ze glupi pomysl, 2 zjadla :P) i nie wiadomo, co jeszcze... miala pol roku wtedy :) lezka sie w oku kreci na te wspomnienia... niech zaluja ci, co nie umieli przejsc przez zycie ze swoim psem - mimo wszystko. Quote
szmaja Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='la_pegaza']takie diwy ;) na szczęscie przeszłość :evil_lol: i Bazyl wyszedł na ludzi :loveu:[/quote] wiem, mowilas mi sklerozo :P. na slicznych ludzi wyszedl, i zrelaksowanych :) Quote
Recommended Posts