Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś wszyscy wolontariusze dostali informację, ze w ciągu 3-4 godzin musimy znależć nowe dt dla Karmelka, gdyż poprzedni dt nieodpowiednio zajmuje się szczeniakiem i został odebrany. Pozostawał sam całymi godzinami, był niekarmiony i zaniedbany... Osoba, która zabrała go z dt dała nam czas niemożliwy do zrealizowania tego celu...... Piesek pojechał natychmiast do wolontariuszki, która ma suczkę wyrwaną ze schronu - ale ona n...iestety nie chciała tolerowac malca... Może zdarzyć się tragedia!!!! Pomóżcie!!!!
Piesek ma 6-7 tygodni, do schronu trafił w wieku 3 tygodni. Do chwili obecnej nie potrafi jeszcze dobrze stac na nogach:) jest słodki, choć wystraszony, próbuje się bawić i dokazywac.... Koty go nie interesują.....
Jest szczeniakiem, może siusiać w domu, może niszczyć sprzety jeśli będzie mu się nudzić.... jest po prostu zwyczajnym szczeniakiem - nie dominującym, nie dziwnym! jest normalnym szczeniakiem, który uwielbia się bawić i tulić!!!! Uwielbia człowieka i potrzebuje mnóstwo czułości!!!!!

Tu możecie obejrzeć jego zdjęcia... jest słodziutki!:
[URL]http://www.facebook.com/album.php?aid=2112595&id=1142315754[/URL]
Kontakt w sprawie adopcji:
Ulki Kurek: 606-159-082
Ula Górska: 530-421-400

Posted

"chodzi mi o miejscowość albo chociaż region, gdzie się znajduje"

przepraszam..miałam podać tą informację i zapomniałam. Piesek znajduje sie w Warszawie. Dzis znalazl sie dla niego dom tymczasowy. szukamy pilnie domu stalego..takiego juz na zawsze. akrz86

Posted

[quote name='krzewil']"chodzi mi o miejscowość albo chociaż region, gdzie się znajduje"

przepraszam..miałam podać tą informację i zapomniałam. Piesek znajduje sie w Warszawie. Dzis znalazl sie dla niego dom tymczasowy. szukamy pilnie domu stalego..takiego juz na zawsze. akrz86[/QUOTE]

To na razie dobre wiadomości, że ma lepszy dt niż dotychczas. Trzeba szukać domku, na innych wątkach troszkę pospamować i trzeba go ogłaszać.

Posted

oto relacja z pierwszego dnia psiaka w domu tymczasowym:
"Karmelek wita z nowego DT :) Pierwsza noc za nami, pełna zabawy, snu nie było dużo.. jest bardzo mądrym pieskiem i bardzo kochanym, dziś już mniej przestraszony, bawi się i szaleje z zabaweczkami, moja sunia się dzielnie opiekuje nim, choć trochę to ją kosztuje bo jest trochę dominująca, ale spisuje się dzielnie :) dziś nawet zostały same na godzinę i i grzecznie poszły spać - cieszę się że mogłam dać Karmelkowi DT :)) Pozdrawiam".