Guest Lotty Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Jak w tytule.Bardzo proszę o opinie. Quote
George Carlin Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Rozumiem, że masz na myśli Brita Adult Small Breed? Obie karmy są na mączce (Brit - Jagnięca, Josera - Drobiowa). Nie jest to co prawda czyste mięso suszone, ale ujdzie :-) Składowo: Josera/Brit Białko - 27/28% Tłuszcz - 16/17% Także podstawowe składniki wyglądają porównywanie. Obie karmy z kwasami omega, niezbędnymi witaminami w podobnych proporcjach. Cenowo Josera deczko droższa. Wg mnie można stosować obie zamiennie, chociaż ludzie kupują zdecydowanie częściej Joserę Quote
gayka Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Na stronie producenta a dokładnie na prezentowanej tam ulotce doczytałam, że w tej karmie jest 40 % mączki mięsnej i w związku z tym mam pytankie, czy taki sam sklad jest wymieniony na opakowaniu? Quote
basia$diana Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Ja karmię Joserą z rybką oraz britem z jagnięciną i ryżem, i musze powiedzieć że rudej futro się zagęściło i zaczyna się zmieniać na lepsze i nie chodzi mi o blask, tylko o to że się zmocniło. A daję pół porcji tego i tego taką mieszankę o nie mogłam się zdecydować czy sam britt czy josera. Quote
Recommended Posts