Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agasia']A ja nie moge sie zdecydowac - Nitra czy Bratyslawa..[/QUOTE]
Rozumiem, że sędziowie i tu i tu odpowiadają?
No to zobacz, gdzie bliżej:)

Pzdr.

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie przeglądałam stronę wystawy w Nitrze, czy będzie jakiś formularz zgłoszeń internetowy?
Czy trzeba wysyłać do nich pocztą wydrukowane zgłoszenie wraz z potwierdzeniem przelewu?
I jeśli chciałabym zgłosić psa na dwa dni w pierwszym terminie to ipłace (pies dorosły, klasa otwarta) 62E, a jeśli w drugim to 72 E?
Dobrze sprawdziłam?

Posted

[quote name='Marchewkowy']Właśnie przeglądałam stronę wystawy w Nitrze, czy będzie jakiś formularz zgłoszeń internetowy?
Czy trzeba wysyłać do nich pocztą wydrukowane zgłoszenie wraz z potwierdzeniem przelewu?
I jeśli chciałabym zgłosić psa na dwa dni w pierwszym terminie to ipłace (pies dorosły, klasa otwarta) 62E, a jeśli w drugim to 72 E?
Dobrze sprawdziłam?[/QUOTE]

Dobrze sprawdziłaś :)

"Prihlášky posielajte výhradne poštou (nie faxom ani mailom)."
Czyli tylko pocztą zgłoszenia wysyłasz z kopią rodowodu i dowodu wpłaty.

Posted

[quote name='Marchewkowy']Właśnie przeglądałam stronę wystawy w Nitrze, czy będzie jakiś formularz zgłoszeń internetowy?
Dobrze sprawdziłam?[/QUOTE]
Jest formularz zgłoszeniowy!

[quote name='Aga i Tajga']Dobrze sprawdziłaś :)
Czyli tylko pocztą zgłoszenia wysyłasz z kopią rodowodu i dowodu wpłaty.[/QUOTE]
Powtarzam - jest formularz zgłoszeniowy!

[quote name='domelcia']Witajcie...
a czy ktoś z Was dokonał opłaty za Nitrę??
Jeśli tak będę zobowiązana jak napisze mi jak tego cudu dokonał ;)[/QUOTE]
Na stronie Nitry podane jest konto i wszelkie inne dane do przelewu. Więc jak ktoś ma konto w banku (w Euro!), to może w ten sposób dokonać przelewu. Sa tez na pewno inne formy płatności, ale ja robię to w w/opisany sposób:)

pzdr.

Posted

[quote name='Aga i Tajga']Dobrze sprawdziłaś :)

Czyli tylko pocztą zgłoszenia wysyłasz z kopią rodowodu i dowodu wpłaty.[/QUOTE]

ja wysłałam wypełnione zeskanowane zgłszenie wraz ze skanami rodowodu psa i championatów oraz potwierdzenie opłaty i przyjęli mailem.
Co prawda wysałam też pocztą, nie mogąc sie doczekać odpowiedzi na maila która długo nie nadchodziła - tę dostałam dopiero po około dwóch tygodniach

Posted

[quote name='konikowa']Ja polecam ten hotel:
[url]http://www.hotelnitra.sk/eng/contact/[/url][/QUOTE]

pisałam do niech nie odpowiedzieli więc chyba już mają komplet i mam nocleg w : [URL="http://www.pkonitra.sk"]www.pkonitra.sk[/URL]
czy ktoś kiedyś tam nocował?

Posted

[quote name='mjola']pisałam do niech nie odpowiedzieli więc chyba już mają komplet i mam nocleg w : [URL="http://www.pkonitra.sk"]www.pkonitra.sk[/URL]
czy ktoś kiedyś tam nocował?[/QUOTE]

Mi dzisiaj odpisali, że miejsca mają.
Hotel jest 15 min autem od wystawy więc bliziutko i wokół jest trochę miejsca do wybiegania psiaka.
A, i jedzenie jest super:D

Posted

[quote name='konikowa']Mi dzisiaj odpisali, że miejsca mają.
Hotel jest 15 min autem od wystawy więc bliziutko i wokół jest trochę miejsca do wybiegania psiaka.
A, i jedzenie jest super:D[/QUOTE]

Piszesz o PKO? jeśli tak to super i dzięki za info :)

Posted

teraz to już zmieniać nie będę :) mój hotel też jest blisko wystawy, google mówią, że ca. 5 min jazdy .... i z tego co widzę na mapie niedaleko chyba park mam więc nadzieję, że psiak będzie miał gdzie się wybiegać

Posted

[quote name='mjola']teraz to już zmieniać nie będę :) mój hotel też jest blisko wystawy, google mówią, że ca. 5 min jazdy .... i z tego co widzę na mapie niedaleko chyba park mam więc nadzieję, że psiak będzie miał gdzie się wybiegać[/QUOTE]

my tam nocowalismy w listopadzie :)

duuuzy park jest przed samym hotelem

Posted

[quote name='Marchewkowy'][url]http://www.hotelnitra.sk/[/url] mam nadzieję że będzie tu jeszcze miejsce ;) Czy przy rezerwacji trzeba wpłacać zaliczkę?
Pozdrawiam[/QUOTE]

To jest ten hotel, który ja polecałam;)
Nie, przy rezerwacji nie trzeba płacić, na miejscu wszystko załatwiasz.

Posted

w cenie noclegu bylo sniadanie - nic specjalnego - bulki chleb jakis ser i wedlina i tyle, kawa i herbata niezbyt smaczne

w czasie naszego pobytu organizowali 2 wesela wiec restauracja byla nieczynna, ale knajpek w okolicach hotelu sporo

za to pokoje duze, czyste, lazienki w pokojach tez jak najbardziej ok

Posted

Dziękuję bardzo za odpowiedź :) Niebawem będę rezerwować, tylko ciągle myślę czy jechać na 3 dni 2 nitra i senec, czy senec + nitra w sobotę czy odpuścić senec i 2 x nitra :) muszę się zastanowić hehe Pisaliście że w Nitrze dobre warunki na hali, czy tak dobre jak w Kielcach? ( moja ulubiona wystawa w Polsce na hali) przede wszystkim pytam o ilość miejsca bo po Trencinie mam traume :)