Asiaczek Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='Agasia']A ja nie moge sie zdecydowac - Nitra czy Bratyslawa..[/QUOTE] Rozumiem, że sędziowie i tu i tu odpowiadają? No to zobacz, gdzie bliżej:) Pzdr. Quote
Darianna Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Ja myślę Nitra czy Leszno ;) No i wszystko zależy, czy transport do Nitry będę miała. Ktoś jedzie przez podkarpackie w drodze na Nitrę? :) Quote
Marchewkowy Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Właśnie przeglądałam stronę wystawy w Nitrze, czy będzie jakiś formularz zgłoszeń internetowy? Czy trzeba wysyłać do nich pocztą wydrukowane zgłoszenie wraz z potwierdzeniem przelewu? I jeśli chciałabym zgłosić psa na dwa dni w pierwszym terminie to ipłace (pies dorosły, klasa otwarta) 62E, a jeśli w drugim to 72 E? Dobrze sprawdziłam? Quote
Aga i Tajga Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='Marchewkowy']Właśnie przeglądałam stronę wystawy w Nitrze, czy będzie jakiś formularz zgłoszeń internetowy? Czy trzeba wysyłać do nich pocztą wydrukowane zgłoszenie wraz z potwierdzeniem przelewu? I jeśli chciałabym zgłosić psa na dwa dni w pierwszym terminie to ipłace (pies dorosły, klasa otwarta) 62E, a jeśli w drugim to 72 E? Dobrze sprawdziłam?[/QUOTE] Dobrze sprawdziłaś :) "Prihlášky posielajte výhradne poštou (nie faxom ani mailom)." Czyli tylko pocztą zgłoszenia wysyłasz z kopią rodowodu i dowodu wpłaty. Quote
Marchewkowy Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Dzięki za odpowiedź Agnieszka :) Też będziecie? Quote
Aga i Tajga Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='Marchewkowy']Dzięki za odpowiedź Agnieszka :) Też będziecie?[/QUOTE] Ależ proszę :) Jeszcze nie wiem. Quote
domelcia Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Witajcie... a czy ktoś z Was dokonał opłaty za Nitrę?? Jeśli tak będę zobowiązana jak napisze mi jak tego cudu dokonał ;) Quote
IrishDevils Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Prawdopodobnie zrobię sobie prezent urodzinowy tą wystawą ;) Quote
Asiaczek Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 [quote name='Marchewkowy']Właśnie przeglądałam stronę wystawy w Nitrze, czy będzie jakiś formularz zgłoszeń internetowy? Czy trzeba wysyłać do nich pocztą wydrukowane zgłoszenie wraz z potwierdzeniem przelewu? I jeśli chciałabym zgłosić psa na dwa dni w pierwszym terminie to ipłace (pies dorosły, klasa otwarta) 62E, a jeśli w drugim to 72 E? Dobrze sprawdziłam?[/QUOTE] Jest formularz zgłoszeniowy! [quote name='Aga i Tajga']Dobrze sprawdziłaś :) "Prihlášky posielajte výhradne poštou (nie faxom ani mailom)." Czyli tylko pocztą zgłoszenia wysyłasz z kopią rodowodu i dowodu wpłaty.[/QUOTE] Powtarzam - jest formularz zgłoszeniowy! [quote name='domelcia']Witajcie... a czy ktoś z Was dokonał opłaty za Nitrę?? Jeśli tak będę zobowiązana jak napisze mi jak tego cudu dokonał ;)[/QUOTE] Na stronie Nitry podane jest konto i wszelkie inne dane do przelewu. Więc jak ktoś ma konto w banku (w Euro!), to może w ten sposób dokonać przelewu. Sa tez na pewno inne formy płatności, ale ja robię to w w/opisany sposób:) pzdr. Quote
IrishDevils Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Może ktoś polecić jakiś nocleg w Nitrze :) ? Quote
Lofty Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='shadow9']Może ktoś polecić jakiś nocleg w Nitrze :) ?[/QUOTE] Chyba Kasia z Moniką miały tam fajny nocleg:) Quote
konikowa Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Ja polecam ten hotel: [url]http://www.hotelnitra.sk/eng/contact/[/url] Quote
mjola Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='Aga i Tajga']Dobrze sprawdziłaś :) "Prihlášky posielajte výhradne poštou (nie faxom ani mailom)." Czyli tylko pocztą zgłoszenia wysyłasz z kopią rodowodu i dowodu wpłaty.[/QUOTE] ja wysłałam wypełnione zeskanowane zgłszenie wraz ze skanami rodowodu psa i championatów oraz potwierdzenie opłaty i przyjęli mailem. Co prawda wysałam też pocztą, nie mogąc sie doczekać odpowiedzi na maila która długo nie nadchodziła - tę dostałam dopiero po około dwóch tygodniach Quote
mjola Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='konikowa']Ja polecam ten hotel: [url]http://www.hotelnitra.sk/eng/contact/[/url][/QUOTE] pisałam do niech nie odpowiedzieli więc chyba już mają komplet i mam nocleg w : [URL="http://www.pkonitra.sk"]www.pkonitra.sk[/URL] czy ktoś kiedyś tam nocował? Quote
konikowa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='mjola']pisałam do niech nie odpowiedzieli więc chyba już mają komplet i mam nocleg w : [URL="http://www.pkonitra.sk"]www.pkonitra.sk[/URL] czy ktoś kiedyś tam nocował?[/QUOTE] Mi dzisiaj odpisali, że miejsca mają. Hotel jest 15 min autem od wystawy więc bliziutko i wokół jest trochę miejsca do wybiegania psiaka. A, i jedzenie jest super:D Quote
mjola Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='konikowa']Mi dzisiaj odpisali, że miejsca mają. Hotel jest 15 min autem od wystawy więc bliziutko i wokół jest trochę miejsca do wybiegania psiaka. A, i jedzenie jest super:D[/QUOTE] Piszesz o PKO? jeśli tak to super i dzięki za info :) Quote
konikowa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='mjola']Piszesz o PKO? jeśli tak to super i dzięki za info :)[/QUOTE] Nie, piszę o Hotel Nitra**. Może Ci jeszcze odpiszą;) Quote
mjola Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 teraz to już zmieniać nie będę :) mój hotel też jest blisko wystawy, google mówią, że ca. 5 min jazdy .... i z tego co widzę na mapie niedaleko chyba park mam więc nadzieję, że psiak będzie miał gdzie się wybiegać Quote
Elitesse Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='mjola']teraz to już zmieniać nie będę :) mój hotel też jest blisko wystawy, google mówią, że ca. 5 min jazdy .... i z tego co widzę na mapie niedaleko chyba park mam więc nadzieję, że psiak będzie miał gdzie się wybiegać[/QUOTE] my tam nocowalismy w listopadzie :) duuuzy park jest przed samym hotelem Quote
mjola Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 to się cieszę miejsce do wybiegania psiaka to dlamnie numer jeden, a reszta tj, czystość jedzonko, itd też ok.? Quote
Marchewkowy Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [url]http://www.hotelnitra.sk/[/url] mam nadzieję że będzie tu jeszcze miejsce ;) Czy przy rezerwacji trzeba wpłacać zaliczkę? Pozdrawiam Quote
konikowa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='Marchewkowy'][url]http://www.hotelnitra.sk/[/url] mam nadzieję że będzie tu jeszcze miejsce ;) Czy przy rezerwacji trzeba wpłacać zaliczkę? Pozdrawiam[/QUOTE] To jest ten hotel, który ja polecałam;) Nie, przy rezerwacji nie trzeba płacić, na miejscu wszystko załatwiasz. Quote
Elitesse Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 w cenie noclegu bylo sniadanie - nic specjalnego - bulki chleb jakis ser i wedlina i tyle, kawa i herbata niezbyt smaczne w czasie naszego pobytu organizowali 2 wesela wiec restauracja byla nieczynna, ale knajpek w okolicach hotelu sporo za to pokoje duze, czyste, lazienki w pokojach tez jak najbardziej ok Quote
Marchewkowy Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Dziękuję bardzo za odpowiedź :) Niebawem będę rezerwować, tylko ciągle myślę czy jechać na 3 dni 2 nitra i senec, czy senec + nitra w sobotę czy odpuścić senec i 2 x nitra :) muszę się zastanowić hehe Pisaliście że w Nitrze dobre warunki na hali, czy tak dobre jak w Kielcach? ( moja ulubiona wystawa w Polsce na hali) przede wszystkim pytam o ilość miejsca bo po Trencinie mam traume :) Quote
Błyskotka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Warunki w Nitrze takie sobie. Do Kielc im daleko. Jedyny plus to taki że jeśli ma się ring blisko wyjścia to można się spokojnie na dworze rozłożyć. Quote
Recommended Posts