Aleksa. Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='Maalwi']A nasza galeria dostała nowe ubranko :) Dziękujemy! :)[/QUOTE] od kogo ? :D:D Quote
kalyna Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 te pluszaki były w żabce tak? a wiesz jaką rasę ma przypominać? bo ja dostałam 2 i jeden to dalmatyńczyk a ten drugi to taki sam jak Twój.. i się główkuję ;) i piękny banerek :loveu: Quote
Saththa Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='Maalwi']Aaaa już rozumiem hihihhi tak, to by było na tyle,teraz sobie wskakuje kiedy chce :diabloti: Aaale masz pamięć dobrą :razz:[/QUOTE] nie dobra ale osttanio długo mnie u Was nie było i mi się otworzyło na tym :lol: i ciurkiem poleciałam te pare stron :) i stąd pamiętałam;) Quote
Maalwi Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 [quote name='Aleksandra95']od kogo ? :D:D[/QUOTE] Od Jagi :loveu: [quote name='kalyna']te pluszaki były w żabce tak? a wiesz jaką rasę ma przypominać? bo ja dostałam 2 i jeden to dalmatyńczyk a ten drugi to taki sam jak Twój.. i się główkuję ;) i piękny banerek :loveu:[/QUOTE] To miał być chyba papilon:evil_lol: Matko,co ja zrobiłam,żeby mieć tego pieska, zbierałam zapalczywie tych 90 naklejek hahaha i mam nawet fotke :D A potem kupiłam tego czarno białego brzdąca i mi go rozpruł i zjadł ;) [quote name='Saththa']nie dobra ale osttanio długo mnie u Was nie było i mi się otworzyło na tym :lol: i ciurkiem poleciałam te pare stron :) i stąd pamiętałam;)[/QUOTE] Aaa, tyy, cwaniara :diabloti: arielka, a wiesz, nawet nie zauważyłam w którym miejscu jest to serduszko ;) Quote
Polari Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Śliczny banerek. :loveu: * Mam takiego samego z żabki. ;) Quote
Maalwi Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Dzięki :) a słuchajcie,wczoraj do mnie frisbee dotarło,jak nakręcić Bibułke na nie? na razie jak turlam po ziemi to patrzy a jak spadnie to biegnie i łapie w zęby... Quote
Aleksa. Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='Maalwi']Dzięki :) a słuchajcie,wczoraj do mnie frisbee dotarło,jak nakręcić Bibułke na nie? na razie jak turlam po ziemi to patrzy a jak spadnie to biegnie i łapie w zęby...[/QUOTE] Na tej płycie co wygrałam mówią żeby zacząć od przeciągania się z psem szarpakiem potem nagle dyskiem i szarpać się nim z psem.. tak długo i nagle puścić rollera ;) Quote
kalyna Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='Maalwi'] To miał być chyba papilon:evil_lol: Matko,co ja zrobiłam,żeby mieć tego pieska, zbierałam zapalczywie tych 90 naklejek hahaha i mam nawet fotke :D A potem kupiłam tego czarno białego brzdąca i mi go rozpruł i zjadł ;) [/QUOTE] ja też chciałam go mieć, ale my zakupów w żabce nie robimy. I dopiero jak w wakacje mama pojechała do swojego brata i zobaczyła to powiedziała o tym. A oni stwierdzili, że ma je wziąć i potem do walizki jej włożyli. A mama, że nie chciałą brać, ale przekonali ją :D I mam :loveu: Quote
motyleqq Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='Maalwi']Dzięki :) a słuchajcie,wczoraj do mnie frisbee dotarło,jak nakręcić Bibułke na nie? na razie jak turlam po ziemi to patrzy a jak spadnie to biegnie i łapie w zęby...[/QUOTE] najpierw się z nią szarp, żeby pokochała frisbee. kończ zabawę, gdy jeszcze ona ma chęć na więcej. chowaj potem dysk, żeby go nie miała non stop do zabawy. jak już będą jej się świecić oczy na widok dysku, to zacznij puszczac rollery, czyli właśnie po ziemi. możesz też najpierw ciągać frisbee po ziemi zachęcając ją do polowania na nie i dopiero potem puścić po ziemi, jak włączy jej się chęć pogoni :) Quote
Jaga. Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 laski a co to są rollery? ale proszę tak wytłumaczyć jak dla kogoś kto nie wie jak wygląda frisbee ;) to się toczy czy kula czy co? Quote
Aleksa. Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='Jaga.']laski a co to są rollery? ale proszę tak wytłumaczyć jak dla kogoś kto nie wie jak wygląda frisbee ;) to się toczy czy kula czy co?[/QUOTE] takie coś [url]http://www.youtube.com/watch?v=HmAetbibaYQ[/url] :) Quote
Yuveza Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 jak ona fajnie to rzuca:D ja to go tak odpycham po ziemi:P Quote
wiki4 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/51/p1170552.jpg/"]http://imageshack.us/photo/my-images/51/p1170552.jpg/[/URL] Już wiem kogo mi przypomina! Cruellę de Mon! Ale nie jest takim czarnym charakterkiem :loveu: Quote
Maalwi Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Ja wiem co to rollery ale z chęcia bym popatrzyła na jakiś filmik, no ale niestety YT mi się nie odtwarza... No na razie się z nią szarpie, motyleqq dzięki za podpowiedzi :) Quote
Maalwi Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 [quote name='wiki4'][URL]http://imageshack.us/photo/my-images/51/p1170552.jpg/[/URL] Już wiem kogo mi przypomina! Cruellę de Mon! Ale nie jest takim czarnym charakterkiem :loveu:[/QUOTE] Aa faktycznie :D hihihi [URL]http://carlidavidson.photoshelter.com/gallery-image/G0000s_trsF9CDFI/I00004Ip8EJh.dW0/16#.TkUqBhwSng5.facebook[/URL] A tak wogóle... wczoraj przez pół dnia myślałam,że zgubiłam klucze,przetrząsnęłam 5 razy cały dom aż wreszcie znalazłam je w...torebce, w kótrej szukałam 4 razy:diabloti: i aż zrobiłam demotywatora :cool3: [url]http://demotywatory.pl/3375423#comments[/url] Quote
am-elle Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 aaa z frisbee to dobry pomysł :) ważne żeby była nim zainteresowana i jak już się szarpie to lekko puszczaj po ziemi ;) grzywki nie są aż takie chętne na początku żeby je gonić <lol> a z tymi kluczami tez tak masz hahahah Quote
Paula03 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Frisbee fajna rzecz :lol: Co do kluczy, ja mam tak często :D Quote
Guest papillonek Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Fajna i działa kojąco na energicznego psa ;) Dla nas plastik za ciężki mamy nylonowe ;) Quote
Aleksa. Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='Paula03']Frisbee fajna rzecz :lol: Co do kluczy, ja mam tak często :D[/QUOTE] ja też. :):) Quote
Maalwi Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Bibi nagle straciła zainteresowanie dyskiem, nawet szarpac sie nie chce :( a fotki nie wiem kiedy będą niedługo wyjeżdżamy Quote
Yuveza Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 moja też specjalnie nie reaguje na frisbee.... nawet jak jest schowane tak jak teraz chyba kilka tygodni to i tak jej sie nie podoba.. :roll: ale ona nie jest taka energiczna:( Quote
Maalwi Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 [quote name='westie_justa']moja też specjalnie nie reaguje na frisbee.... nawet jak jest schowane tak jak teraz chyba kilka tygodni to i tak jej sie nie podoba.. :roll: ale ona nie jest taka energiczna:([/QUOTE] Bibi ma napady ADHD,ale w domu jest baardoz spokojna ;) Dlatego trza młodą rozruszać jeszcze jakiś czas temu sie szarpac nie umiała a teraz to kocha ;) Quote
Recommended Posts