Jaga. Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Nie zamierzam cię przygnębiać tym, że kolejny rok z twego życia minął i nieubłaganie zbliżasz się do "końca swoich dni" - po prostu robi się z ciebie staruszka i tyle, więc nie będę cię zanudzać jakimiś życzeniami w stylu wszystkiego najlepszego... Dużo zdrówka... Samych szóstek... Czy może: pociechy z wnucząt... Nie, nie, ja taka nie jestem! Urodziny to żaden powód do radości (no z wyjątkiem tych prezentów :-)) ale nie załamuj się, pomyśl sobie, że niektórzy mają gorzej np: mają po osiemnaście lat i mogą legalnie zatruwać swój organizm alkoholem i tytoniem albo czymkolwiek dozwolonym od lat osiemnastu - i co w tym takiego fajnego? Żadna frajda. Co innego iść do sklepu i kupować alkohol będąc niepełnoletnim, dzięki temu sklep może dostać karę za sprzedaż alkoholu nieletniemu - i to jest właśnie fajne! Albo co zabawnego jest w tym, że możesz zrobić sobie prawo jazdy i zupełnie legalnie jeździć samochodem po mieście? To nie jest wcale zabawne. Zabawne byłoby jeżdżenie samochodem ojca, bez jego pozwolenia i bez żadnych papierów, które uprawniają cię do prowadzenia jakiegokolwiek pojazdu - to jest cool! Fajne jest też to, że gdy zrobisz sobie tatuaż, rodzice zaczną gadkę typu "będziesz spać pod mostem" (czy gdziekolwiek indziej np: bagażnik samochodu - zależy od inwencji twórczej i stopnia złości rodziców) no i właśnie fajne w tym jest to, że te gadki są rzucane na wiatr, bo do osiemnastego roku życia rodzice się tobą opiekują (są twoimi opiekunami prawnymi) no i z domu to raczej cię nie wyrzucą (bo niezbyt mogą). Co jest fajnego w tym, że się starzejemy? Nic! Po prostu nic! Więc ciesz się młodością póki możesz! ;) kochane dziewczyny wszystkiego co najciekawsze, najsłodsze i najcudowniejsze w życiu! Malwi - pociechy z Bibi, Aniu - pociechy z Ulinka. i cieszcie się póki możecie ;) Quote
Saththa Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 A ja pozwolę sobie pożyczyć jubilatkom dnia dzisiejszego i wczorajszego po prostu: Wszystkiego co w życiu najlepsze :) Quote
Maalwi Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Dziękuję wszystkim! Jaga,dobiłaś mnie:diabloti: Quote
Jaga. Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 hahaha wybacz :diabloti: nie miałam zamiaru Cię dobijać w Twoje urodziny ;) Quote
Maalwi Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 ania90 napisał(a):Bibi wyglada jak przytulanka:eviltong: coś w sobie ma z przytulanki :0 Jak mój tata powiedizał "chłopakom" w pracy,ze ma psa i pokazał zdjęcie,to nie uwierzyli,że to pies i przyszłam dopiero z Bibi do firmy taty :p Quote
kalyna Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Nie no, nie będę oryginalna :) Ale życzę Tobie i Psyji wszystkiego co najlepsze :) zwycięstw na wystawach, pociechy ze zwierzaczków i ich jeszcze więcej :) Quote
Jaga. Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Maalwi napisał(a):Jak mój tata powiedizał "chłopakom" w pracy,ze ma psa i pokazał zdjęcie,to nie uwierzyli,że to pies i przyszłam dopiero z Bibi do firmy taty :p hahaha :D mnie ostatnio jakaś pani zapytała jak szłam z Goldie czy to pies czy kot :D Quote
Maalwi Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Jaga. napisał(a):hahaha :D mnie ostatnio jakaś pani zapytała jak szłam z Goldie czy to pies czy kot :D hahaha fajna ta twoja grzyweczka :) Quote
ania90 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 co tam u Bibi slychac? zapraszam do malej galerii Bobiego:) Quote
am-elle Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 aaa to spóźnione ale szczere WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!;) Quote
kalyna Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 zdjęcia, gdzie są zdjęcia nowe? Oj Malwinka nie zapominaj o nas :) Quote
mychaaaaa Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 kalyna napisał(a):zdjęcia, gdzie są zdjęcia nowe? Oj Malwinka nie zapominaj o nas :) No właśnie Maalwi! Gdzie fotki? :x Quote
Maalwi Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 mychaaaaa napisał(a):No właśnie Maalwi! Gdzie fotki? :x niedługo wstawie,tylko teraz bidulka sobie rozdrapała wargę i cześć pyska i nie wygląda zbyt fajnie :( Quote
Jaga. Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 o bidula :shake: a cóż to ona takiego robiła? Quote
Maalwi Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Jaga. napisał(a):o bidula :shake: a cóż to ona takiego robiła? no właśnei to było tak,że zaczęła się drapać a tu nagle cała czerwona połowa twarzy (jeśli można tak to nazwać) i co jakiś czas sie drapie i znów cała czerwona... Nie wiem czemu,moze uczulenie na coś... I ma strupy a kasikach warg od drapania. I o wszystko się wyciera jak kot... Quote
Saththa Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 O kurcze może rzeczywiście uczulenie. Byliście u weta? Quote
Jaga. Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 bidulka :shake: warto iść do weta, może założy jej kołnierz żeby sobie nie drapała, jak to jest alergiczne to może dać jej zastrzyk albo coś Quote
Maalwi Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Może macie rację. Postara się z nią wybrć do weta... Quote
Saththa Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Ja mam koleżankę jej pies jest alergikiem i jak sie uczuli akurat to wygryza sobie łapy do krwi i pyskiem trze włąsnie i ma strupy stąd mój pomysł odnośnie weta. Quote
Maalwi Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Mała wczoraj kąpana była :) Przypomniałam sobie,że mam jesczze fotki Lucusia robione moim fonem :) I jakieś tam stare Bibi :) Quote
ania90 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 o i foteczki nowe sa :) co z Bibi bylas u weta? Quote
mychaaaaa Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 http://img29.imageshack.us/img29/6904/p2303112236.jpg śliczna księżniczka :loveu: Zdrowotnie coś się poprawiło? I kiedy teraz jedziecie na wystawę? Quote
Yourii Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Hej :) Ale Bibi ma świetne umaszczenie ! Prześliczna! A powiedz mi jak to jest w jednym miocie mogą się urodzić grzywki łyse i długowłose ?? zawsze mnie to ciekawiło :P pozdrowienia ! Quote
Recommended Posts