paulinken Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Ciotka, napisz tekst to zamówię dla Cielaka ogłoszenia. Quote
Niuni&Pupi Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 [quote name='paulinken']Ciotka, napisz tekst to zamówię dla Cielaka ogłoszenia.[/QUOTE] Ok, postaram się zrobić to jak najszybciej ;) Quote
Niuni&Pupi Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 [B]SBD[/B] czy Ty czasem nie wysłałas dwa razy deklaracji na czerwiec??? Cos mi się wydaje, ze tak, na razie nie wpisuje czekam na wyjaśnienie ;) Quote
sleepingbyday Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 eee, serio? to dlatego już nie mam kasy ;-)! jeśli faktycznie jest o 1 za duzo, to niech będzie że w czerwcu dostanie 10 zł. czasem trzeba zaszaleć..... Quote
Niuni&Pupi Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 [quote name='sleepingbyday']eee, serio? to dlatego już nie mam kasy ;-)! jeśli faktycznie jest o 1 za duzo, to niech będzie że w czerwcu dostanie 10 zł. czasem trzeba zaszaleć.....[/QUOTE] Dzięki ciotka ;) Quote
Niuni&Pupi Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Cioteczki zapraszam do podnoszenia Cielaczkowego bazarku, który coraz słabiej się kręci :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/209313-SUPER-CIUCHY-I-BUTY-dla-Cielaka-do-27.06[/url]. Quote
Niuni&Pupi Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 [quote name='pumcia02']jest już jakiś tekst dla niego?[/QUOTE] Jak będzie, to wrzucę do pierwszego postu. Obecnie 100% mojego wolnego czasu idzie na opieke nad moja sunią, siła wyższa, to jej ostatnie dni :( Wiem, że Cielaczek czeka, ale poprostu ciężko zebrać mi mysli w obecnej sytuacji, to pierwszy pies jaki mi odchodzi i nie potrafię się odnaleźć. [B]Pumcia02[/B], ciągle nie mam Twojego meila... Quote
zebrazebra Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Podniosę Cielaczka, mój bazarek będzie z opóźnieniem, mam spore problemy teraz. Quote
Niuni&Pupi Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 W środę pożegnałam moją ukochaną Niunię, biega teraz już szczęśliwa za Tęczowym Mostem, moja maleńka [']:( Nie bardzo mam siłę wchodzić na dogo, muszę bo mam na głowie bazarek Cielaczka. Pracuje nad ogłoszeniem, ale jest mi naprawdę bardzo ciężko, nie moge zebrac myśli. to był pierwszy pies z jakim musiałam się pożegnać i nie byłam na to gotowa :( Jest to najggorsza żecz jak mi się przytrafiła w dotychczasowym życiu :( Wybaczcie jezeli w najblizszych dniach nie będę się w 100% wywiązywała z obowiązków:( Quote
sleepingbyday Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Niuni, co tu duzo mówić, moje kondolencje. Quote
zebrazebra Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Mi też jest bardzo przykro.... :( Szykuję dziś bazar dla Cielaka i Kajtuna, jeszcze raz przepraszam, że tak późno. Quote
zebrazebra Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Już otwarte, zapraszam na skromny bazarek dla Kajta, Cielaka i Duni: [url]http://www.dogomania.pl/threads/210470-***Bi%C5%BCuteria-USB-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-Kajtuna-Cielaka-i-Duni%C4%99-do-11.07.?p=17177718#post17177718[/url] Proszę o pomoc w podrzucaniu!!! Quote
Niuni&Pupi Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='zebrazebra']Mi też jest bardzo przykro.... :( Szykuję dziś bazar dla Cielaka i Kajtuna, jeszcze raz przepraszam, że tak późno.[/QUOTE] Cioteczko bardzo, bardzo dziękuję. Kazda pomoc się przyda, a ja naprawdę nie potrafię się pozbierać po odejściu Niuni :( Quote
Niuni&Pupi Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 [quote name='zebrazebra']Co tam u Cielątka? Wędruj w górę, psie! :)[/QUOTE] Teraz pewnie nienajlepiej jak tak ciągle pada :( Siedzi pewnie biedak w budce, bo na taki deszcz szkoda wychodzić :( Jestem w trakcie pisania tekstu do ogłoszeń, więc lada dzień powinien być gotów, będzie można biedaka poogłaszać i trzymać kciuki za domek, bo zbieranie kasy na hotelik coraz trudniej idzie :( Quote
zebrazebra Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Czekam na ostatnią wpłatę bazarkową i jak tylko dojdzie, zasilam Cielaczkowe konto :) Quote
Niuni&Pupi Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 A ja czeka na przypływ weny, by dokończyc tekst do ogłoszeń :( Ciągle nie mogę przestac myśleć o mojej Niuni za TM :( [B]Zebrazebra[/B], wielkie dzięki ratujesz lipcową opłatę za hotelik, ja mam tylko 192zł z bazarku... też czekam na wszystkie wpłaty. Quote
zebrazebra Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Przelałam na Cielaczkowe konto 64 zł z tego bazarku, jak dojdzie, uprzejmie proszę o potwierdzenie na bazarku i na wątku :) Quote
Niuni&Pupi Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 [quote name='zebrazebra']Czy bazarkowa wpłata doszła?[/QUOTE] Tak doszła, przepraszam za brak informacji, ostatnio nie daję sobie ze wszystkim rady :( Jeszcze raz dziękuję za pomoc. Bardzo bardzo. Quote
Recommended Posts