Patia Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 I jeszcze wakacyjne fotki i wieści od Amber: [FONT=Apolonia]Witam po wakacjach[/FONT] [FONT=Apolonia][/FONT] [FONT=Apolonia]Amberka po skończeniu 9 miesiąca dostała cieczkę i czekamy teraz aż stanie się gotowa do zabiegu.Na razie chodzi w majteczkach i bardzo wcześnie na najdłuższyspacer.[/FONT] [FONT=Apolonia]Podczas wakacji bawiła się z kotkami, innymi psiakami i ...pasła kozy w górach u mojej rodziny:-)[/FONT] [FONT=Apolonia]Na zdjęciu jest w tumanach kurzu podczas wyścigów z psami znajomych niedaleko Zamościa.[/FONT] [FONT=Apolonia]Przepada wprost za jabłkami i nie ma osoby która nie polubiłby jej przy pierwszym kontakcie.[/FONT] [FONT=Apolonia]Myślę, że większa już nie będzie , ale nie ma tego złego mieszkając w bloku.[/FONT] [FONT=Apolonia]W pierwszych dniach u nas była bardzo zainteresowaną szynszylą i chciała się bawić-drapała w klatkę i piszczała. Kitka(szynszyla) bała się i strzelała moczem.Musiałam wymyślić "zagrodę" tzn zapasowym szerokim panelem plastikowym z sufitu kuchennego zagrodziłam wejście i oglądały się przez przeszkodę .Po 3miesiącach znudziły się sobą i prawie przestały zwracać uwagę. A teraz są sobie po ludzku obojętne:-)[/FONT] Quote
Recommended Posts