Jump to content
Dogomania

Zygmuś kocha furciaczek a furciaczek Zygmusia :)Żegnaj Zygmusiu :( (*)

Recommended Posts

Posted

Zygmunt na noc i w trakcie latania po domu innych psowatych mieszka w lazience, ma tam swoje ulubione czerowne poslanko. Lazienka jak to lazienka...przy wannie mam krzeslo na ktore rzucam sobie ciuchy do prania. Dzisiaj rano ide po Zygmunta, patrze a cholera wciagnela moje dresowe spodnie do poslania i se na nich w najlepsze spi!! No zaskoczyl mnie chlopak po prostu swoja kreatywnoscia i pomyslem.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie, on pranko chciał przygotowć, żeby pomóc tylko sie zmęczył i pomyślał:hmmmm: zdrzemnę:sleep2: się troszkę i później zrobię pranko. :p

Posted

Zygmus dobrze, tylko mam wrazenie ze znowu mu pyszczek troche spuchl...zobacze jak to jutro bedzie wygladac i jak cos to pojedziemy w poniedzialek do weta.
Zrobie tez jakies fotaski bo pewnie stesknilyscie sie za tym cudnym pycholkiem:)

Posted

Je normalnie, nie widac zeby sprawialo mu to jakis dyskomfort...moze to tylko moje wyolbrzymianie i panikowanie. Zobaczymy, tak czy siak podjedziemy ot tak na ogolny przeglad z chlopakiem, zaszkodzic nie zaszkodzi:)

Posted

Trzeba miec nadzieję, że tylko się furciaczkowi wydawało.

Po praniu i bieganiu po mebelkach, spaniu u Pańcia w torbie czekamy na nowe przygody Zygmusia.