Asiaczek Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Sułtan poczułwiosnę...;) dobrze, że wszystko się dobrze skończyło. BTW - a kto nie zamknął bramy? Pzdr. Quote
Błyskotka Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='Asiaczek'] BTW - a kto nie zamknął bramy? Pzdr.[/QUOTE] Mąż ;). Później zadawał sobie pytanie jak mógł nie zamknąć. No cóż .........zdarza się. Quote
Asiaczek Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Aasaaa, nauka dla zuka, jak mawiała moja b.pani dyrektor...;) pzdr. Quote
M&S Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='jamnicze']Miłej nocki życzę :)[/QUOTE] A ja miłego dnia:) Quote
Błyskotka Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Również życzę miłego dnia dla wszystkich :). Quote
Angelika_Roser Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Toż to przecież lew jest :cool3: [/FONT][/B][URL]http://img168.imageshack.us/img168/11/dsc0050x.jpg[/URL] [B][FONT=Comic Sans MS]a małe lewki się u Was zapowiadają w najbliższym czasie czy nie?! :loveu:bo ja tak nie na bieżąco u Was w galerii jestem :oops:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
Błyskotka Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Toż to przecież lew jest :cool3: [/FONT][/B][URL]http://img168.imageshack.us/img168/11/dsc0050x.jpg[/URL] [/QUOTE] Lwica i na dodatek z ADHD :crazyeye::evil_lol:. Dla ludzi w czasie ataku nie jest groźna, jedynie dla .... samej siebie :evil_lol:. [quote name='Angelika_Roser'][B][FONT=Comic Sans MS]a małe lewki się u Was zapowiadają w najbliższym czasie czy nie?! :loveu:bo ja tak nie na bieżąco u Was w galerii jestem :oops:[/FONT][/B] [/CENTER] [/QUOTE] Hmmmm na razie cieczki/ cieczek brak. A czy coś będzie jak już te cieczki przyjdą to tego nie wiedzą nawet najstarsi indianie :roll:. Quote
Angelika_Roser Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [CENTER][FONT=Comic Sans MS][B]Hihhi fajnie było by popatrzeć sobie na małe lwiąteczka :loveu: może jednak coś z tych cieczek będzie...? :evil_lol:[/B][/FONT] [/CENTER] Quote
jamnicze Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 A u basków z bezobjawowej cieczki urodziło się 8 szczeniorków :) Quote
Angelika_Roser Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 [quote name='jamnicze']A u basków z bezobjawowej cieczki urodziło się 8 szczeniorków :)[/QUOTE] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][B]hihi to ładnie :evil_lol:[/B][/FONT] [/CENTER] Quote
Błyskotka Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][FONT=Comic Sans MS][B]Hihhi fajnie było by popatrzeć sobie na małe lwiąteczka :loveu: może jednak coś z tych cieczek będzie...? :evil_lol:[/B][/FONT] [/CENTER][/QUOTE] Poczekamy, zobaczymy :razz:. [quote name='jamnicze']A u basków z bezobjawowej cieczki urodziło się 8 szczeniorków :)[/QUOTE] No prosze !!! Quote
Asiaczek Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Właśnie, właśnie. Jeden pies wariował, drugi i trzeci - zero reakcji... a u suki też "zewnętrznie" nie było widac... Ale złączenie było:) Pzdr. Quote
Błyskotka Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Witam Wszystkich i życzę miłego weekendu :). No i zima wróciła ........ Quote
Asiaczek Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 ...zaraz sobie pójdzie precz! Uwierz mi:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 U nas też sypnęło białym puchem. Lubię zimę, ale w styczniu i lutym, w marcu mogłaby już sobie iść do morza, potrzeba mi więcej słoneczka. Quote
Asiaczek Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Potwierdzam! Od rana wiedziałam, że będzie piekne słońce dzisiaj. Bo nie dość, że Dzień Kobiet, to jeszcze poniedziałek, no i wiosna tuż-tuz...:) Pzdr. Quote
Błyskotka Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Witam w Dzień Kobiet :). Słoneczko świeci ale mrozik trzyma i śnieg tak szybko jeszcze nie zniknie. Brrrr. Quote
Angelika_Roser Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Kwiecistego dnia kobiet życzymy :loveu:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
Asiaczek Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Kwiecistego dnia kobiet życzymy :loveu:[/FONT][/B] [/CENTER][/QUOTE] Piękne zyczenia, Angeliko:) Pzdr. Quote
Angelika_Roser Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]A co tu tak pusto i bez zdjęć?! :razz: Poproszę sesyjkę Twoich pięknych Lwów i Lwic :loveu:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
Błyskotka Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Witam :multi::multi::multi:. Ciekawe na jak długo dogo działa :roll:. Przez ostatnie dni myślałam że coś mnie trafi ale podejrzewam że tak miało więcej osób :lol:. [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]A co tu tak pusto i bez zdjęć?! :razz: Poproszę sesyjkę Twoich pięknych Lwów i Lwic :loveu:[/FONT][/B] [/CENTER] [/QUOTE] Muszę nadrobić ale na chwilę obecną nie wiem kiedy to zrobię :roll::lol:. Obiecuję jednak że fotki będą. Quote
Recommended Posts