ann1 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Jedwab genialny, ale ja stosuję go na własne włosy. Efekt- włosy mocne, zdrowe i biorąc pod uwagę to ,że są farbowane, zupełnie niezniszczone. U piesków może też się sprawdza , ale ile trzeba go nałożyć żeby przynosił efekty. Quote
Hawanka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Jedwab ładnie odżywia włos...U Pedra sie sprawdza :) włos jest miekki i lśniący :) Quote
Pilosus Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [quote name='ann1']Ja też tego używam, plus od niedawna trzymam psy w oleju bio-grom.Pozdrawiam.[/QUOTE] Kiedyś dla yorki używałam podobnego kremu, tylko że firmy KW, latem nie miałam czasu, żeby robić jej papiloty i miała bardzo wysuszony włos. Ten krem to była rewelacja. Teraz nigdzie nie mogę go znaleźć:shake: Quote
Pilosus Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [quote name='ann1']Jedwab genialny, ale ja stosuję go na własne włosy. Efekt- włosy mocne, zdrowe i biorąc pod uwagę to ,że są farbowane, zupełnie niezniszczone. U piesków może też się sprawdza , ale ile trzeba go nałożyć żeby przynosił efekty.[/QUOTE] A na moich włosach po dłuższym stosowaniu-efektem były włosy przesuszone. Jedwabiu używam dla psów przed wystawą, nakładam na mokre włosy. Wydaje mi się, że szybciej schną. Quote
rodzice Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 jedwab u moich tt nie sprawdził się - przesuszał wlos Quote
martika5 Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 I tak to jest jednym pasuje innym nie Quote
Iza. Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Przepiękna hawaneczka :loveu: Chyba najładniejsza jaką widziałam! Quote
Havany Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Faktycznie ma piękny włos - mówiłaś mi na wystawie w Gdańsku. A kim są jej rodzice ? Moja Primadonna jest po Valentinie Tabaco i Xony. A Roxi ? Quote
martika5 Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 [quote name='Iza.']Przepiękna hawaneczka :loveu: Chyba najładniejsza jaką widziałam![/QUOTE] Dzięki za miłe słowa :lol: Quote
martika5 Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Roxi jest po Bentleyu i Olivii Bohemi Vampirelli. Pozdrawiam Quote
Aniu_sia Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Przesliczna dziewczynka i taka kochana lizaweczka, jest bardzo zakochana w swojch włascicielach. Quote
martika5 Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Roxi już śpi :lol: [URL="http://i54.tinypic.com/svs5ew.jpg"][IMG]http://i54.tinypic.com/svs5ew.jpg[/IMG][/URL] Quote
Hawanka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 hihi jaka fajna śmieszna Roxanka ;) śpioszek.... Quote
Havany Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 U mnie Astorek też tak śpi. Najbardziej lubi leżeć na poduszce i być przykryty kołderką. Quote
martika5 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Roxi szaleństwo zimowe [IMG]http://i55.tinypic.com/9jlkav.jpg[/IMG] [IMG]http://i56.tinypic.com/2e1soat.jpg[/IMG] [IMG]http://i56.tinypic.com/1s0b54.jpg[/IMG] Quote
martika5 Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Witam wszystkich. Bardzo się cieszymy bo Roxi na początku września zostanie mamą. Jest w szóstym tygodniu i rośnie w oczach. Ciekawe jaką będzie mamą.:lol:. Mam prośbę napiszcie mi czy podawać jej wapno już teraz czy po porodzie Quote
Hawanka Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Napewno bedzie super mamą ;) i piękne szczeniaczki się urodzą bo Muminek piękny piesek :) Ps:myślałam że tą wesołą nowinę nigdy nie napiszesz ;) Quote
martika5 Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 To jej pierwszy miot. Nie mówiłam o tym wcześniej bo nie miałam pewności teraz to już widać.:crazyeye: Quote
ann1 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='martika5']Witam wszystkich. Bardzo się cieszymy bo Roxi na początku września zostanie mamą. Jest w szóstym tygodniu i rośnie w oczach. Ciekawe jaką będzie mamą.:lol:. [/QUOTE] Gratulacje i trzymam kciuki , aby wszystko poszło dobrze i maluchy urodziły się zdrowe. Mamą będzie na pewno troskliwą. Przecież to hawańczyk:loveu: Quote
jola77 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='martika5'] Mam prośbę napiszcie mi czy podawać jej wapno już teraz czy po porodzie[/QUOTE] wapno podaje sie w czasie porodu wcześniej nie ma sensu ponieważ jezeli podasz wczesniej wapno to suka może nie miec skurczy jeżeli to jej 1 poród Quote
Hawanka Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='martika5']To jej pierwszy miot. Nie mówiłam o tym wcześniej bo nie miałam pewności teraz to już widać.:crazyeye:[/QUOTE] wiem ze pierwszy :) Quote
martika5 Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Dzięki za gratulacje i słowa otuchy :lol: Ja już nie mogę doczekać się szczeniaczków Quote
martika5 Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='jola77']wapno podaje sie w czasie porodu wcześniej nie ma sensu ponieważ jezeli podasz wczesniej wapno to suka może nie miec skurczy jeżeli to jej 1 poród[/QUOTE] Dzięki za radę to będzie jej pierwszy poród . Quote
ann1 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='martika5'] Ja już nie mogę doczekać się szczeniaczków[/QUOTE] My musimy na nasze pierwsze Almendareski jeeeeeszcze poczekać;). Quote
martika5 Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='ann1']My musimy na nasze pierwsze Almendareski jeeeeeszcze poczekać;).[/QUOTE] Ja już sporo czekałam Roxi ma już trzy lata skończone to już chyba czas. Podejrzewam ,że na ten pierwszy miot będziecie Państwo czekali z taką samą niecierpliwością jak ja ;) Quote
Recommended Posts