Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jedwab genialny, ale ja stosuję go na własne włosy. Efekt- włosy mocne, zdrowe i biorąc pod uwagę to ,że są farbowane, zupełnie niezniszczone.
U piesków może też się sprawdza , ale ile trzeba go nałożyć żeby przynosił efekty.

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ann1']Ja też tego używam, plus od niedawna trzymam psy w oleju bio-grom.Pozdrawiam.[/QUOTE]

Kiedyś dla yorki używałam podobnego kremu, tylko że firmy KW, latem nie miałam czasu, żeby robić jej papiloty i miała bardzo wysuszony włos. Ten krem to była rewelacja. Teraz nigdzie nie mogę go znaleźć:shake:

Posted

[quote name='ann1']Jedwab genialny, ale ja stosuję go na własne włosy. Efekt- włosy mocne, zdrowe i biorąc pod uwagę to ,że są farbowane, zupełnie niezniszczone.
U piesków może też się sprawdza , ale ile trzeba go nałożyć żeby przynosił efekty.[/QUOTE]

A na moich włosach po dłuższym stosowaniu-efektem były włosy przesuszone. Jedwabiu używam dla psów przed wystawą, nakładam na mokre włosy. Wydaje mi się, że szybciej schną.

• 4 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

Witam wszystkich.
Bardzo się cieszymy bo Roxi na początku września zostanie mamą.
Jest w szóstym tygodniu i rośnie w oczach.
Ciekawe jaką będzie mamą.:lol:.
Mam prośbę napiszcie mi czy podawać jej wapno już teraz czy po porodzie

Posted

Napewno bedzie super mamą ;)
i piękne szczeniaczki się urodzą bo Muminek piękny piesek :)

Ps:myślałam że tą wesołą nowinę nigdy nie napiszesz ;)

Posted

[quote name='martika5']Witam wszystkich.
Bardzo się cieszymy bo Roxi na początku września zostanie mamą.
Jest w szóstym tygodniu i rośnie w oczach.
Ciekawe jaką będzie mamą.:lol:.
[/QUOTE]

Gratulacje i trzymam kciuki , aby wszystko poszło dobrze i maluchy urodziły się zdrowe. Mamą będzie na pewno troskliwą. Przecież to hawańczyk:loveu:

Posted

[quote name='martika5']
Mam prośbę napiszcie mi czy podawać jej wapno już teraz czy po porodzie[/QUOTE]
wapno podaje sie w czasie porodu wcześniej nie ma sensu ponieważ jezeli podasz wczesniej wapno to suka może nie miec skurczy jeżeli to jej 1 poród

Posted

[quote name='martika5']To jej pierwszy miot. Nie mówiłam o tym wcześniej bo nie miałam pewności teraz to już widać.:crazyeye:[/QUOTE]
wiem ze pierwszy :)

Posted

[quote name='jola77']wapno podaje sie w czasie porodu wcześniej nie ma sensu ponieważ jezeli podasz wczesniej wapno to suka może nie miec skurczy jeżeli to jej 1 poród[/QUOTE]
Dzięki za radę to będzie jej pierwszy poród .

Posted

[quote name='martika5']
Ja już nie mogę doczekać się szczeniaczków[/QUOTE]
My musimy na nasze pierwsze Almendareski jeeeeeszcze poczekać;).

Posted

[quote name='ann1']My musimy na nasze pierwsze Almendareski jeeeeeszcze poczekać;).[/QUOTE]
Ja już sporo czekałam Roxi ma już trzy lata skończone to już chyba czas.
Podejrzewam ,że na ten pierwszy miot będziecie Państwo czekali z taką samą niecierpliwością jak ja ;)