Pyrdka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Znajoma z pracy zwróciła się do mnie z prośbą o pomoc w szukaniu domu dla 7 letniej suni w typie owczarka belgijskiego. Kora jest 7-letnią suczką wychowywaną w domu. Jest przyjazna dla ludzi, lubi dzieci,bardzo lubi się bawić. Sytuacja rodzinna( śmierć męża, choroba i pilny wyjazd za granicę) zmusza ją do szukania domu dla Kory.:-( Koleżanka szuka dobrego domu dla suni. Sama nie bardzo radzi sobie z tak dużym psiakiem. To był ukochany pies męża, który niedawno zginął. Wiem, że to tragedia dla psa, ale sytuacja czasami zmusza człowiek do podejmowania tak trudnych decyzji. Quote
Akrum Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Śliczna psina... żal ściska serce na myśl, co będzie przeżywała ta sunia jak zmieni dom, właściciela... nie dość, że zmarł jej ukochany Pan, to jeszcze teraz musi opuścić swój dom.. nie wyobrażam sobie takiej sytuacji... Quote
xxxx52 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Oby nie trafila do budy kojca czy schroniska. Quote
Akrum Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 trzeba by tu ściągnąć ciotki, które zajmują się owczarkami belgijskimi... ktoś zna kto to? Quote
Pyrdka Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Napisałam na wątku: owczarki belgijskie-adopcje. Quote
Hala Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Ehhh,,, psie życie. Serducho pewnie pęka z tęsknoty za panem... a tu dom też trza opuścić. Quote
Pyrdka Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Pies w potrzebie- pilne. Podrzucam do góry. Quote
Pyrdka Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Jak poukłada swoje sprawy. Sunia szuka dobrego domu, który ją pokocha. To cudna, grzeczna i ułożona suńka. Quote
Akrum Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 a konkretniej? za tydzień, miesiąc?? pytam, by wiedzieć ile czasu jeszcze ma sunia... Quote
Pyrdka Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Dzisiaj się z nią skontaktuję i wywiem dokładnie. Quote
Pyrdka Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Znajoma cały czas szuka domu dla Kory. Wyjeżdża 2 lutego. Sunia idzie na ten czas do hoteliku. 11 lutego wraca i dalej bedzie szukać suczce domu.:-( Podrzucam może ktos ją wypatrzy. Quote
Akrum Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 trzeba by zrobić suni ogłoszenia... spróbuj Gosiu - to nie jest takie trudne. np. na www.cafeanimal.pl, na www.gumtree.pl, www.morusek.pl Quote
Pyrdka Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Dzisiaj miałam telefon od znajomej, że sunia pojechała do nowego, bardzo dobrego domu.:lol::lol::lol: Quote
Akrum Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Pyrdka']Dzisiaj miałam telefon od znajomej, że sunia pojechała do nowego, bardzo dobrego domu.:lol::lol::lol:[/QUOTE] super, bardzo się cieszę :) Quote
Recommended Posts