giselle4 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 zuzlikowa napisał(a):...wkleiłam ogłoszenie też na wydarzeniu Afrodytki...może ktoś uwidzi cudną...a piękna ci ona...cudna (Fior, fotki cudne!!!zapisuję i wstawiam gdzie się da) Grażynko,pięknie imię wymyśliłaś...jak ulał...jak ulał!!! ooo Roma tym razem nie zbieram laurow to Jasia,nasza pani kierownik:0:evil_lol: Quote
giselle4 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 zuzlikowa napisał(a):...co się dzieje z tymi postami- zniknął mi pierwszy,pomstowałam i drugi raz napisałam,a teraz są oba???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: co tam...teraz jest trzeci:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ten facet moze byc w pakiecie z Afrodytka hihihi ale mi tylek wykopie:) Quote
olivetshka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Jeszcze kilka z terenu Wałbrzycha: http://www.walbrzych.info/pl/ogloszenia,3,19091,ratajno-lagiewniki_znaleziono_suke_bernardyna_-_szukamy_wlasciciela.html http://walbrzych.olx.pl/ratajno-lagiewniki-znaleziono-suke-bernardyna-szukamy-wlasciciela-iid-159865811 http://walbrzych.pajeczyna.pl/Spolecznosc-zwierzaki/528017-ratajno_lagiewniki_znaleziono_suke_bernardyna_szukamy_wlasciciela.html www.ojej.pl - czeka na dodanie http://www.top-ogloszenia.net/503-18-119-266881 Quote
zuzlikowa Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 ANETTTA napisał(a):zrobie jej allego ok Anetko...co tylko wyda Ci się przydatne, po prostu zrób...nawet jak się zdublujemy,to i tak podwoi to oglądalność sunieczki! Dziękuję!:lol: Quote
zuzlikowa Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 giselle4 napisał(a):ooo Roma tym razem nie zbieram laurow to Jasia,nasza pani kierownik:0:evil_lol: ...no i pięknie wymyslone...odezwał się ktoś kto szukałby swojej beni?...oczywiście pytam o własciciela... Jak dziewczyna?...wystawiłam dziewczynie FB, a tam zacyckaliby za każdą wiadomość,więc nie zostawiajcie mnie bez nich,bo wtedy się za mnie zabiorą i do imentu wycyckają!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...a mnie itak niewiele jest,nawet mały zefirek gotów mnie zdmuchnąć:cool3: Quote
zuzlikowa Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 giselle4 napisał(a):ten facet moze byc w pakiecie z Afrodytka hihihi ale mi tylek wykopie:) ..chyba dla mnie już za późno bo dowcipu nie wyłapałam...a więc wszyscy bezpieczni,bo nie wiem za co kopać Quote
zuzlikowa Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Oliweczko koffffana...dzięki ogromne!!!!:loveu: Quote
zuzlikowa Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Grażynko, jak mała się czuje ? ...kiedy kończy się jej kwarantanna?...może już trzebaby było jednak ją ogłaszać szukając nowego domu??? Nikt się nie odzywał? Quote
giselle4 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 zuzlikowa napisał(a):Grażynko, jak mała się czuje ? ...kiedy kończy się jej kwarantanna?...może już trzebaby było jednak ją ogłaszać szukając nowego domu??? Nikt się nie odzywał? dobrze,najwazniejsze ze je ale jak je to warczy i nie wolno ruszac jej miski:) ale moze to przejsciowe tylko wyczesze panienke i beda nowe fotki:) na 2 lutego panienka gotowa do adopcji a nikt nie pytal o nia ..to znaczy nikt jej nie szuka:( Quote
zuzlikowa Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Wyglada na to,że chyba będzie trzeba szukać nowego domu...choć jeszcze cichutko mam nadzieję,że jednak szuka jej ktoś... Quote
giselle4 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 zuzlikowa napisał(a):Wyglada na to,że chyba będzie trzeba szukać nowego domu...choć jeszcze cichutko mam nadzieję,że jednak szuka jej ktoś... tez tak mysle..... dalam ja dzisiaj do gazety zabkowickiej i gazety swiadnickiej pozniej jeszcze wysle do wyborczej;0:0 Quote
zuzlikowa Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 giselle4 napisał(a):tez tak mysle..... dalam ja dzisiaj do gazety zabkowickiej i gazety swiadnickiej pozniej jeszcze wysle do wyborczej;0:0 No,to już na razie powoli szukamy i ogłaszamy nie tylko szukając domu starego...ale mi jednak żal! Quote
ANETTTA Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 cisza nikt nie pyta o panienkę ...mam namysli własciciela Quote
giselle4 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 ...jutro bedą ogloszenia po trasie Edytka rozwiesi......moze ktos zobaczy? moze ktos pokocha:) Quote
giselle4 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 ..juz jestem na boksach ogolnych ale sama bo potrzebuje duuuzo miejsca.... oczywiscie ,pani kierownik i jej ulubienica okienko na wybieg zamknięte bo noce jeszcze bardzo zimne:( jutro szczotkowanie i wycinanie dredow...... ja spokojna jestem ,ja kocham i tesknie i mało jem mimo ze mi dogadzaja:) Quote
olivetshka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Ale ma smutny pysio :( Biedna sunia... Quote
zuzlikowa Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Giselko, a termin sterylizacji masz już ustalony?...Afrodytko,szybko znajdź domek!!! Quote
fiorsteinbock Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Mysle, ze nie mamy co czekac na wlascicieli, niech Afrodyta idzie do nowego domu i zacznie normalne zycie. Quote
ANETTTA Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 taka słodka minka kochane oczyska :-(:-( Quote
zuzlikowa Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 giselle4 napisał(a):tak ,termin sterylizacji to 7 luty:) Dobrze!...i macie rację- nie ma co czekać...trzeba dziewczynę ogłaszać! Wstawiam nowe fotki na FB... Quote
giselle4 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 [quote name='zuzlikowa']Dobrze!...i macie rację- nie ma co czekać...trzeba dziewczynę ogłaszać! dobra decyzja a kobieta 2 raz nie telefonowala...:( Quote
zuzlikowa Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 giselle4 napisał(a):[quote name='zuzlikowa']Dobrze!...i macie rację- nie ma co czekać...trzeba dziewczynę ogłaszać! dobra decyzja a kobieta 2 raz nie telefonowala...:( Grażynko...za to dzwoniły do mnie,bo pomyliły nr i na końcu 5 zamiast 2 wybijały...ale już mają i powinny dzwonić! Ale nie ma co odpuszczać ogłaszania...na wszelki wypadek nie ma co odpuszczać! Quote
Recommended Posts